Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben böyle lanet bir firma görmedim. Humax istediğim halde başka kutu geldi. Aynı gün aradım değiştirebilirmiyim diye Mh evet ücretsiz değiştirebilirsiniz dedi yeni üyeyim diye. Şimdide benden 25 tl değişim ücreti istiyorlar. Bu kutu ile digitürk portal açılmıyor. Nasıl iş bu anlamadım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

quote:

Orijinalden alıntı: zagalo

Benim anlamadığım her bayi neden bu fiyatı vermiyor ?

Kampanya bizim bayimize özeldir.

Hüseyin bey geçen sene aynı pekedi mediamarkt tan alıp mevcut üyeliğime lig tv yi ekletmiştim. Yani tekrar kutu kurulumuna gerek olmamıştı. bu sene de bu şekilde işlem yapabiliyor muyuz ?

Ayrıca n11 de 699tl arkadaslar 600tl demişti farkı nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolutions -- 8 Ağustos 2015; 0:32:31 >
  • quote:

Diğer kartlarda taksit istiyoruz hüseyin bey özellikle axess

mail order ile sadece world veya maximum ama ofisimize gelirseniz bütün kartlar geçerli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

quote:

quote:

Hüseyin bey geçen sene aynı pekedi mediamarkt tan alıp mevcut üyeliğime lig tv yi ekletmiştim. Yani tekrar kutu kurulumuna gerek olmamıştı. bu sene de bu şekilde işlem yapabiliyor muyuz ?

bahsettiğiniz sitedeki üründe bizim aynı ürün bir farkı yok orada aracı firmaya komisyon ödediği için fiyat yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: akon

Ben böyle lanet bir firma görmedim. Humax istediğim halde başka kutu geldi. Aynı gün aradım değiştirebilirmiyim diye Mh evet ücretsiz değiştirebilirsiniz dedi yeni üyeyim diye. Şimdide benden 25 tl değişim ücreti istiyorlar. Bu kutu ile digitürk portal açılmıyor. Nasıl iş bu anlamadım ben.

Müşteri hizmetlerini arayıp kutunun Digiturk portala girmediğini söylerseniz ücretsiz değişim kaydı açıp servis yönlendirecektir. Yeni kurulumlar 30 gün içerisinde arıza vs olursa servis performansını etkilediği için hemen giderirler
  • quote:

quote:

quote:

Mediamark veya başka yerden alının ürünler o mağazaya özel kampanya olabilir. Ancak bizdeki ürün sadece yeni abonelikler için geçerlidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mediamark veya başka yerden alının ürünler o mağazaya özel kampanya olabilir. Ancak bizdeki ürün sadece yeni abonelikler için geçerlidir.

Aslında o üründe yeni üyelikler için geçerli idi. Ancak benim yeni kutu taktırmam ile eski uyeligimi devam ettirmem arasında fark olmadığını anlatabilmem sayesinde eski kutudan devam edebilmiştim. Sizin göndereceğiniz şifre aşağıdaki gibi midir ?

Birde ürünün fiyatına açıklık getirebilirseniz sevinirim.Teşekkürler.

’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolutions -- 8 Ağustos 2015; 15:34:56 >

• Bugün servis geldi kurulumu gerçekleştirdi.
    Cihaza tv'de bağlı olan hdd bağladım kayıt için sorunsuz şekilde çalıştır.
    Lg tv kullanıyorum kanal geçişleri daha hızlıydı bağlanan cihaz'da biraz bekletiyor yapıcak bişey yok :)
    Gelen servis çok ilgiliydi satış firması'da güvenerek alabilirsiniz.
    Benim sormak istediğim oldu evde değiliz cep telefonumuzdan beş büyüklerin maçlarını izleyebilecekmiyiz yoksa ücretlimidir ?
  • Dün için randevu verip bugün gelen servis sayesinde kurulum sağlandı. Yayınlar açıldı ancak ligtv2 de premier lig maçını verdi. Bu normalde spor ekstra paketine dahil ve bizim aldığımız bu pakette yok. Bu nasıl olur acaba hediye mi ettiler yoksa yanlışlıkla spor extra paketimi tanımlandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk hafta tüm üyelere açık

• n11 de aynı fiyata next cihazla olan paket var

699 a satılıyor o da

ikisi arasında kaldım açıkçası
  • Hocam biz nextten 450tlye aldık napacaksın onu Alıp cihaz dandik bende var şuan eutelsatta var kesinlikle 600tllik eutelsatı al nextin türksat cihazına 699 lira değmez sakın alma

• arkadaşlar bende aldım ankaradan dün aldım bugün şifre ve kurulum yaptılar kuracak olan lanet bayiye humax getirin dedim getirmemişler dt-5103hd cihaz getirmişler bu cihaz nasıldır fark çokmu humaxlarlarla bilgisi olan varmı ?
    ayrıca online işlemlerden giriş yapamıyorum 2 keyif paketini biz mi seçiyoruz kendilermi tanımlıyor baktım eli yüzü düzgün kanal pek yok
  • Bende eski uyeligimden 9504 vardı, yeni üyelik içinde gene 9504 getirmişler sagolsunlar :) projeksiyonda sorun çıkarmayan tek cihaz :)
     ’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan90 -- 9 Ağustos 2015; 2:24:35 >
  • Ilk hafta maçlarını ücretsiz olarak tanımladı Digitürk bütün müşterilerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: tan90

Bende eski uyeligimden 9504 vardı, yeni üyelik içinde gene 9504 getirmişler sagolsunlar :) projeksiyonda sorun çıkarmayan tek cihaz :)
     ’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket[simage]

O üstteki kırmızı şeriti sökebiliozmu =) digi kızıyomu sonuçta onun malı? Poşet moşet kağıt hiç sewmemde

• merhaba. ben bildiğin tüplü tv kullanıyorum. led tvye geçiş yapıcam. ondan sonra alayım diye dusunuyordum.
    ancak fiyat cok cazip geldi bana da...

sorum şu:
    şehir değişikliği yapıldıgında çanak kurulum vs bunlar nasıl oluyor? ek ücret odeniyor mu?

teşekkürler
  • Huseyin bey bu kampanya ne kadar devam edecek?

• Forumda görünce kampanyadan yararlandım. Kurulum da yapıldı. HD kanallar, belgesel kanalları ve lig tv için ideal bir paket olmuş. İzleyeceklerim bunlar olur zaten. Birkaç aydır takip ediyordum, fiyat/içerik olarak daha iyi bir kampanya göremedim. Almayı düşünenler değerlendirsin derim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında o üründe yeni üyelikler için geçerli idi. Ancak benim yeni kutu taktırmam ile eski uyeligimi devam ettirmem arasında fark olmadığını anlatabilmem sayesinde eski kutudan devam edebilmiştim. Sizin göndereceğiniz şifre aşağıdaki gibi midir ?

Birde ürünün fiyatına açıklık getirebilirseniz sevinirim.Teşekkürler.

’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket

Evet buna benzer ancak bizdeki ürün kesinlikle yeni aboneler için geçerlidir. Mevcut üyeliğe tanımlanamaz. Ürün 600 TL

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.