Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bidursam

Kredi kartı çeşidi farketmiyor ben tek çekim yapacağımı söyledim uygundur dediler herhangi bi banka ismi sormadılar.
    Bu arada İstanbuldaki Digiturk firması beni aradı kurulum için perşembe öğleden önceye randevulaştık fakat çanak anten ve kablo vermediklerini söylediler.
    Bende size tekrar dönüş yapıcam diyip Digisel firmasını aradım arkadaşlar yine çok yardımcı oldular Digiturk bayisinin vermiyoruz dediği çanak anten ve kablo hizmetini amiyane tabirle "Verdirttiler"

Şuana kadar olan biten tüm işlemlerde Digisel Firmasından çok memnun kaldım en ufak bir sorun yaşamadım sorun esnasında hep desteklerini gördüm ilgileri için teşekkürler.
    Bu arada istanbulda kuruluma gelecek firmayla en son konuşmamızda daha önce dighitruk kullanıcısydım uydu alıcılarla ilgili çok sorun yaşadım bana mümkünse Humax 9405 yada Humax 9505 gönderebilirmisiniz dedim tabi dediler :)
    Perşembe günü kuruluma geldikten sonra da tekrar görüşlerimi paylaşıcam. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Bu forumda görüp okuduğum kadarıyla tatmin oldum ve EFT şeklinde tek seferde ödeme yaptım herhangi bi olumsuzluk yaşamadım.
    Soru sormak isteyenler sorabilirler.

Bi daha bu arada DSmarttan kurtulmak çok zor ama keyfi paha biçilemez :)

eyvallah bilgi için sağolun, d-smartı kapadığım anda satın alıyorum ben de. daha geri dönüş yapmadı namussuzlar.

• Yarın ilk işim arayıp konuşmak ardından da digitürkle iletişime geçmek olacak. Yalnız anlamadığım nasıl desem mesela bu sene oraya bağlattırdım seneye digitürkle konuştuğum da geçen sene üyeliğim gözükecek dimi onlarda. Yani resmiyete uygum bir yol mu bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunaydnmz99

Yarın ilk işim arayıp konuşmak ardından da digitürkle iletişime geçmek olacak. Yalnız anlamadığım nasıl desem mesela bu sene oraya bağlattırdım seneye digitürkle konuştuğum da geçen sene üyeliğim gözükecek dimi onlarda. Yani resmiyete uygum bir yol mu bu ?

Merhaba, Digiturk Yetkili Servis gelip kurulum yapıyor. Yani bildiğiniz abone oluyorsunuz. 12 ay sonunda müşteri hizmetlerini arayıp size teklif edilen kampanyalardan üyeliğinize devam etmek isteyebilir veya üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz. Yada firmamızı arayıp kampanya varmı sorabilirsiniz. Belki yine uygun kampanyalarımız olabilir.
    quote:

Merhaba arkadaşlar bende dün Digisel firmasıyla görüştüm siparişimi verdim tarafıma bi şifre verildi kuruluma gelecek olan ekibe bu şifreyi söyleyeceksiniz dediler.
    Gün içinde kargoya verilecek dediler telefonda görüştüğüm arkadaşlar gayet ilgiliydi sorduğum her soruya tatminkar cevaplar verdiler.
    Daha sonra Digiturk müşteri hizmetlerini aradım Spor Extra paketini yıllık satın almak istediğimi söyledim.
    Normal şartlarda 17x12=204 Lira yapıyor yıllık alımlarda kredi kartıyla işlem yaparsanız 3 ay hediye ediyoruz yani size 153 Liraya gelecek dediler.

Firma ve Digiturkle görüşmelerimden çıkan sonuç:
    600 TL ye Giriş Paketi + Şampiyonlar Paketi + 2 Keyif (Belgesel - Spor Sever - Çocuk) paketi alıyorsunuz
    İsterseniz Kredi Kartıyla işlem yaparak Spor Extra Paketini (İngiltere İspanya Brezilya Basket Vs.) 153 TL ye satın alıyorsunuz.
    Toplamda 753 + Aktivasyon ücreti karşılığında 1 Yıllık Digiturk ü fatura vs derdi olmadan dilediğinizce izliyorsunuz..

(Umarım şuanki iyi hislerim kurulum ve kullanım süresince devam eder )

Keyifli seyirler

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

quote:

Orijinalden alıntı: Extinet_DeviL

Bugün servis geldi kurulumu gerçekleştirdi.
    Cihaza tv'de bağlı olan hdd bağladım kayıt için sorunsuz şekilde çalıştır.
    Lg tv kullanıyorum kanal geçişleri daha hızlıydı bağlanan cihaz'da biraz bekletiyor yapıcak bişey yok :)
    Gelen servis çok ilgiliydi satış firması'da güvenerek alabilirsiniz.
    Benim sormak istediğim oldu evde değiliz cep telefonumuzdan beş büyüklerin maçlarını izleyebilecekmiyiz yoksa ücretlimidir ?

inceleyebilirsiniz.

http://www.digiturk.com.tr/dilediginyerde/

Huseyin Bey,

http://www.digiturk.com.tr/paketini-yarat/

sayfasinin en altinda "diledigin zaman izle" ozelligi icin DT 28TL istiyor (platin pakette 10TL indirim diyor).
    sizin sattiginiz bu kampanyada bu ozellik var mi yoksa cep telefonu vb izlemek icin ek ucret mi odememiz gerekecek? Net bir bilgi verebilirseniz sevinirim.

• kurulum ben yokken yapılmış.şimdi kanalları açtırmak için ne yapmakk lazım
    bize verdiğiniz kodu nereye girecez
  • aranza A kullanıcısına yanıt
    kurulumu yapan bayiyi arayın ,telefonla halledersiniz.
  • quote:

quote:

Yarın ilk işim arayıp konuşmak ardından da digitürkle iletişime geçmek olacak. Yalnız anlamadığım nasıl desem mesela bu sene oraya bağlattırdım seneye digitürkle konuştuğum da geçen sene üyeliğim gözükecek dimi onlarda. Yani resmiyete uygum bir yol mu bu ?

Merhaba, Digiturk Yetkili Servis gelip kurulum yapıyor. Yani bildiğiniz abone oluyorsunuz. 12 ay sonunda müşteri hizmetlerini arayıp size teklif edilen kampanyalardan üyeliğinize devam etmek isteyebilir veya üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz. Yada firmamızı arayıp kampanya varmı sorabilirsiniz. Belki yine uygun kampanyalarımız olabilir.
    quote:

Merhaba arkadaşlar bende dün Digisel firmasıyla görüştüm siparişimi verdim tarafıma bi şifre verildi kuruluma gelecek olan ekibe bu şifreyi söyleyeceksiniz dediler.
    Gün içinde kargoya verilecek dediler telefonda görüştüğüm arkadaşlar gayet ilgiliydi sorduğum her soruya tatminkar cevaplar verdiler.
    Daha sonra Digiturk müşteri hizmetlerini aradım Spor Extra paketini yıllık satın almak istediğimi söyledim.
    Normal şartlarda 17x12=204 Lira yapıyor yıllık alımlarda kredi kartıyla işlem yaparsanız 3 ay hediye ediyoruz yani size 153 Liraya gelecek dediler.

600 TL ye Giriş Paketi + Şampiyonlar Paketi + 2 Keyif (Belgesel - Spor Sever - Çocuk) paketi alıyorsunuz
    İsterseniz Kredi Kartıyla işlem yaparak Spor Extra Paketini (İngiltere İspanya Brezilya Basket Vs.) 153 TL ye satın alıyorsunuz.
    Toplamda 753 + Aktivasyon ücreti karşılığında 1 Yıllık Digiturk ü fatura vs derdi olmadan dilediğinizce izliyorsunuz..

Keyifli seyirler

Hocam selamlar,

Paketten almak istiyorum. Bugün alsam ne zaman kurulum yapılıp yayın açılır? Yer İstanbul ataşehir.

• Evet arkadaslar bende suan aldim bu paketi eylul ayinda aktivasyon yapacagim insaallah bir sorun cikmaz

• 600 tl ye almak için ne yapmamız gerekiyo?
  • hiç digi kullanmadım daa önce bu paketi almayı düşünüyorum da servis geldiğinde çanak kurulumu ve kutu için para alacak mı ?
  • Bugün kütahyadan bende aldım. Baya ilgililerdi. Teşekkürler. Kurulum için servisi kendilerinin yönlendireceklerini söylediler. Belgesel yanına hangi paketi tavsiye edersiniz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarozkan

Bugün kütahyadan bende aldım. Baya ilgililerdi. Teşekkürler. Kurulum için servisi kendilerinin yönlendireceklerini söylediler. Belgesel yanına hangi paketi tavsiye edersiniz acaba ?

Çocuk varsa "çocuk" yoksa "sporsever" tabiki

• evde mevcut bir digiturk üyeliği var. digi+iq kutu ile yayınlar açık. ligtv yi kapattırdım giriş paketi için ayda 20 tl ödüyorum. Mevcut üyelik üstüne bu şampiyonlar paketini tanımlayabilir miyiz?

• arkadaşlar benim kurulumdan sonra kanallar açılı bana kimse bu aşamalara uyarmama rağmen hangi key paketini istiyorsun diye sormadı şimdi bakığımda belgesel çocuk flim falan hep açık bunları nasıl edecez
  • Link var mı n11 de buldum 1 tane. 700 Tl yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

quote:

quote:

Keyifli seyirler

Hocam selamlar,

Paketten almak istiyorum. Bugün alsam ne zaman kurulum yapılıp yayın açılır? Yer İstanbul ataşehir.

Şifre zarfını satın aldıktan sonra kurulum için en yakın servisi yönlendiriyoruz. Randevunuzu yönlendirdiğiniz servis verecektir. Ancak 14 ağustos cuma günü LİG başlayacağı için Türkiye genelinde biraz yoğunluk olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: nusperato

Evet arkadaslar bende suan aldim bu paketi eylul ayinda aktivasyon yapacagim insaallah bir sorun cikmaz

Sorun çıkmayacağına emin olabilirsiniz.
    Keyifli seyirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: deu_ultraslan

hiç digi kullanmadım daa önce bu paketi almayı düşünüyorum da servis geldiğinde çanak kurulumu ve kutu için para alacak mı ?

Sadece 30 TL aktivasyon bedeli aktivasyon bedeli ödersiniz.
  • Ben de İzmir'den elden aldırdım, Ankara'da kurdurdum. Dsmartım hala duruyor, bu ayın sonunda iptal edeceğim. Humak 9505 bağladılar ama hem HD görüntü hem de kanal geçişleri açısından Dsmartın yanına bile yaklaşamadı.
  • umutsen U kullanıcısına yanıt
    ds evet görüntü kalitesi dt den daha iyi ama işde lig TV yı elinde tutan kazanır bu ülkede... kalite arti lig TV olsa daha iyi olur ama değil işde yapacak bir şey yok... yoksa fiyat politikası kalite hizmet anlayişi vs DT biraz sorunlu bu mevzular da ancak next paketinden se bu elbette daha iyi next in avantajları var ama başta yayin kalitesi çok düşük SD yı dayatiyorlar çok kötü hd si de o kadar iyi değil bunlar göz önüme alindidigim da bu su an iyi üstelik yarın lig başlıyor çok yıldız geldi bu sene ilginç ve güzel maçlar izleyebiliriz... ben engelli eutelsat hd paketini kullaniyorum bununla aynı içerik ve fitata geliyor düşünenler için güzel fırsat gibi demek ki şöyle tüm kampanyalara baktigimiz da hd ve şampiyonlar pektinin taban fiyatı 50tl olmuş oluyor ilginç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.