Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler hüseyin bey aldım biraz önce sizi aramıştım.Yüzde 7 teknoloji indirimi 38,43 tl,bonus kart 25 tl bonus,5 tl mobilden kullanım indirimi 480 TL ye geldi:))Şimdi ne yapmam gerekiyor hüseyin bey kargoyumu bekleyeceğim.Ayrıca receiver seçme imkanımız varmı hangisini önerirsiniz.2 adet keyif paketini ne zaman seçeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    Hüseyin Bey, sizden bu paketi alınca sıfırdan üyelik mi açtırmak gerekli ? Ayrıca aktivasyon, kurulum, servis ücreti vb. bir ücret ödenecek mi ? Yoksa pakete dahil şekilde ücretsiz kurulum yapılacak mı ?

Bilgi alabilir miyiz ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majesteleri_84

Nasıl yaptı hocam 38 tl indirim ?

Bugüne özel elektronik reyonunda indirim var dedi.teknoselden aldım.hüseyin beyin firması mıydı???

• Bende bugün hüseyin bey vasıtasıyla aldım.485 tl ye geldi.kendisine teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Teşekkürler hüseyin bey aldım biraz önce sizi aramıştım.Yüzde 7 teknoloji indirimi 38,43 tl,bonus kart 25 tl bonus,5 tl mobilden kullanım indirimi 480 TL ye geldi:))Şimdi ne yapmam gerekiyor hüseyin bey kargoyumu bekleyeceğim.Ayrıca receiver seçme imkanımız varmı hangisini önerirsiniz.2 adet keyif paketini ne zaman seçeceğim

Merhaba,
    Receiver ve keyif paketi tercihlerinizi kuruluma gelen servise bildirebilirsiniz.
    Keyifli seyirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: htokyay

Bende bugün hüseyin bey vasıtasıyla aldım.485 tl ye geldi.kendisine teşekkür ederim.

Keyifli seyirler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: künefeci

quote:

Nasıl yaptı hocam 38 tl indirim ?

Bugüne özel elektronik reyonunda indirim var dedi.teknoselden aldım.hüseyin beyin firması mıydı???

Teknoselde biim firma hocam sıkıntı yok :)
  • quote:

Hüseyin Bey, sizden bu paketi alınca sıfırdan üyelik mi açtırmak gerekli ? Ayrıca aktivasyon, kurulum, servis ücreti vb. bir ücret ödenecek mi ? Yoksa pakete dahil şekilde ücretsiz kurulum yapılacak mı ?

Bilgi alabilir miyiz ?

Teşekkürler.

Sadece kurmaya gelen servise 30 TL aktivasyon ödersiniz başka ücret yok
  • Satın almak isteyenler 02324464648 ofisimizi arayıp world,bonus ve maximum özellikli kartlardan 9 taksit seçenekleri ile alabilirler.
    n11 üzerinden almak isterseniz fiyat konusunda lütfen beni arayınız 5330352300
  • hüseyin beye çok teşekkür ederim. saat 12:30 gibi aldım. akşam 17.00 da seyretmeye başladım. ilgili kibar bir arkadaş. inşallah bir daha alışveriş yapmak nasip olur. indirimle 510,57 tl y egeldi.(9taksit)
  • Hüseyin bey ilginiz alakanız için çok teşekkürler yarın kuruluma gelecekler digitürkten.
    Şimdi bana bir fatura felan gelmeyecek değilmi bundan sonra,kredi kartıyla peşin ödeme yaptığımız için.Birde bizim herhangi bir taahhütümüz olmuyor değilmi.1 yıl dolduktan devam ettirmek istemezsem otomatik üyeliğim sonlanıyormu yoksa digitürke iptal faksımı çekmem gerekiyor.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: harfun

hüseyin beye çok teşekkür ederim. saat 12:30 gibi aldım. akşam 17.00 da seyretmeye başladım. ilgili kibar bir arkadaş. inşallah bir daha alışveriş yapmak nasip olur. indirimle 510,57 tl y egeldi.(9taksit)

kardeş yarın banada kuruluma gelecekler.Kurulum zor oluyormu yani evin içinde çok kablo oluyormu.Birde çanağı balkonamı çatıyamı kurdular.

• quote:

Orijinalden alıntı: harfun

hüseyin beye çok teşekkür ederim. saat 12:30 gibi aldım. akşam 17.00 da seyretmeye başladım. ilgili kibar bir arkadaş. inşallah bir daha alışveriş yapmak nasip olur. indirimle 510,57 tl y egeldi.(9taksit)

Teşekkürler, Keyifli seyirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Hüseyin bey ilginiz alakanız için çok teşekkürler yarın kuruluma gelecekler digitürkten.
    Şimdi bana bir fatura felan gelmeyecek değilmi bundan sonra,kredi kartıyla peşin ödeme yaptığımız için.Birde bizim herhangi bir taahhütümüz olmuyor değilmi.1 yıl dolduktan devam ettirmek istemezsem otomatik üyeliğim sonlanıyormu yoksa digitürke iptal faksımı çekmem gerekiyor.Teşekkürler.

Merhaba,
    Peşin ödeme olduğu için 12 ay boyunca paket yükseltmediğiniz sürece fatura gelmez. Taahhütlü üyelik değildir.
    12 Ay sonunda yayın kapanır.
  • Merhaba,
    Ürün bu akşama özel n11 de 499 TL satıştadır.

• Hüseyin bey Ocak başı taahütümün biteceği bir üyeliğim var,bu paketi sizden alsak direk kurulum,aktivasyona falan gerek kalmadan o üyeliğimin üstüne tanımlıyabiliyormuyuz..?
  • Merhaba,
    Sadece yeni Üyelikler için geçerlidir. Ve Son aktivasyon tarihi 31 Aralık 2015 dir
    Teşekkürler

• Bugün geldiler kurdular.Taktıkları receiver dt-5103 resmen facia.Görüntü hd kanallarda bile bildiğiniz çamur gibi.Kullandığım türksattaki görüntü kalitesi bile bundan iyiydi.3 ay içinde ücretsiz değişim yapcaklarmış reciveri.Çok pişman oldum aldığıma.Arkadaşlar synı sorun sizdede varmı,size hangi receiver taktılar.

• hocam fiyatı ellemeyin n11 de bugün alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

Merhaba,
    Ürün bu akşama özel n11 de 499 TL satıştadır.

Merhaba bende almayı düşünüyorum fakat receiver soru işareti. Receiver @alsem in de belirttiği gibi ise keyif işkenceye dönüşebilir. Bu pakete yeni model plus receiver veriyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.