Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oaston

Artan indirim kampanyasıyla.. %25 i de cep telefonuna ayırdım.

Cep telefonu konusundada yardımcı oluruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Artan indirim kampanyasıyla.. %25 i de cep telefonuna ayırdım.

Cep telefonu konusundada yardımcı oluruz :)

Neden olmasın. Lenovo vibe p1 1250 tl altında ilan açın sizden alıyım. Gold renk tercihim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün n11 hafta sonuna özel 200 TL ve üstü alışverişe anında 30 TL indirim veriyor.
    Bilginize
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Bende sipariş geçtim,ilgilenirseniz sevinirim..

Merhaba,
    Teşekkürler, keyifli seyirler

merhaba,benim evde digitürk var 3 ocakta sözleşme bitiyor,şu an kızımın üzerine paket alsam sizden oluyormu?Aynı adreste başkasının adına 2.üyelik.
  • serden kullanıcısına yanıt
    benim de 3 ocakta bitiyor ben de aldım buradan pazartesi gelip onu aktive edecekler,illa ki 3 ocak ı beklemenize gerek yok yeni üyelik için diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven_35

benim de 3 ocakta bitiyor ben de aldım buradan pazartesi gelip onu aktive edecekler,illa ki 3 ocak ı beklemenize gerek yok yeni üyelik için diye düşünüyorum

aynı isimle mi üyeliği aktive edeceksiniz ?
    bende de aynı olay var. evde başkasının üzerine aktive işlemini yapayımda sorun olmasın diye düşünmüştüm. taahuut ocakta bitiyor benimde.
    bilgisi olan var mı bu konu hakkında ?
  • bhdr84 B kullanıcısına yanıt
    Bayiye iptal faksı için gittim ,durumu anlattım,hatta onu kapatmak yerine o üyeliğin üzerine bu şifreyi tanımlayabiliyorlarmış,öyle yapalım aktivasyon ücreti de vermezsiniz dedi,3 ay spor extra da hediye edeceklerini söyledi bayii.Herhangi bir ekstra ücret olmayacak değil mi ben peşin verdim bunu 1 yıllık dedim,hayır olmayacak bu bayimizin hediyesi,yerimizi de biliyorsunuz herhangi bir sıkıntı olursa her zaman burdayız dedi.
    Bunu her bayi yapar mı bilemem ama siz diğer üyelik için iptal talimatı verdikten sonra bu üyelik onları ilgilendirmez bence bunu 31 aralıktan önce açtırırsınız,diğeri de 3 ün de kapansın zaten onu kullanmıyor olacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven_35 -- 26 Aralık 2015; 22:32:45 >
  • quote:

Bayiye iptal faksı için gittim ,durumu anlattım,hatta onu kapatmak yerine o üyeliğin üzerine bu şifreyi tanımlayabiliyorlarmış,öyle yapalım aktivasyon ücreti de vermezsiniz dedi,3 ay spor extra da hediye edeceklerini söyledi bayii.Herhangi bir ekstra ücret olmayacak değil mi ben peşin verdim bunu 1 yıllık dedim,hayır olmayacak bu bayimizin hediyesi,yerimizi de biliyorsunuz herhangi bir sıkıntı olursa her zaman burdayız dedi.
    Bunu her bayi yapar mı bilemem ama siz diğer üyelik için iptal talimatı verdikten sonra bu üyelik onları ilgilendirmez bence bunu 31 aralıktan önce açtırırsınız,diğeri de 3 ün de kapansın zaten onu kullanmıyor olacaksınız

Bu paketide kendi adınızamı aldınız yani? Bayiye okey verdinizmi,?
  • Evet kendi adıma aldım 2-3 hafta önce ,bayi hemen gelecekti,3 ocakta biten bir üyeliğim var o yüzden aralık sonu yapalım bunu dedim,tamam dediler ondan sonra da yukarıda yazdığım diyalog gerçekleşti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guven_35 G kullanıcısına yanıt
    Sizin bayiyi çok sevdim ben ,keşke Eskişehirde de olsa,aktivasyon ücreti almaması süper olmuş.büyük bir ihtimal bende alacağım galiba,3.teklif için arayacakları yok 10 gün olacak nerdeyse..
  • Teklif gelse bile buradakinden uygun olacağını sanmıyorum,n11 in %20 kuponuyla 460 a falan geldi benim,şu anda çok uygun bence alın 31 aralık son aktivasyon zaten daha fazla beklemeyin nacizane tavsiyem

• Hüseyin Bey Merhabalar Ben Ürünü İstanbuldan Aldım Cumartesi Gecesi N11 Den Şimdi Siz Pazartesi Kargolarsanız Salı Elimde Olucak Hatta Çarşambaya Sarkabilir Aktivasyon İçin Sınırlı Bir Süre Var Diyceğim Şudur Yarın Servis Gelse Kursa Siz Telefondan Bana Aktivasyon Kodunu İletseniz Veyahutta Resmini Çekip Mailime Gönderseniz Sipariş Numaram : 208953463565 N11.Com
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Bende sipariş geçtim,ilgilenirseniz sevinirim..

Merhaba,
    Teşekkürler, keyifli seyirler

merhaba,benim evde digitürk var 3 ocakta sözleşme bitiyor,şu an kızımın üzerine paket alsam sizden oluyormu?Aynı adreste başkasının adına 2.üyelik.

Merhaba,
    31 Aralıktan önce aktivasyon yapılmasını sağlamanız gerekiyor. 31 Aralık gece 00:00 şifreler kullanılamaz olacaktır.
    Keyifli seyirler

• quote:

Merhaba,
    Aynen hocam zaten şifreler 1 ocakta kullanılamaz olacaktır. O sebeple her seferinde Son aktivasyon 31 Aralık diye uyarıyorum

• quote:

Merhaba,
    Öyle bir durum söz konusu değildir. Ürünü biz satıyoruz. Kesinlikle mevcut üyeliğe entegre edilemez sadece yeni Üyelikler için geçerlidir. 31 Aralık tan sonra hiç bir şekilde kullanılamaz. Şifreniz kullanılamaz olursa ödediğiniz ücret yanar. Lütfen şifreleri 31 Aralıktan önce yeni Üyelikte aktivasyon yapılmasını sağlayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

Hüseyin Bey Merhabalar Ben Ürünü İstanbuldan Aldım Cumartesi Gecesi N11 Den Şimdi Siz Pazartesi Kargolarsanız Salı Elimde Olucak Hatta Çarşambaya Sarkabilir Aktivasyon İçin Sınırlı Bir Süre Var Diyceğim Şudur Yarın Servis Gelse Kursa Siz Telefondan Bana Aktivasyon Kodunu İletseniz Veyahutta Resmini Çekip Mailime Gönderseniz Sipariş Numaram : 208953463565 N11.Com

Merhaba,
    Servislere anında yönlendirme yapılıyor. Bahsettiğiniz gibi zaman kaybetmekmek için şifreniz elinize ulaşmadan kurulum. Yaptırmak için sipariş numaranızla bizden şifrenizi alabilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

Hüseyin Bey Merhabalar Ben Ürünü İstanbuldan Aldım Cumartesi Gecesi N11 Den Şimdi Siz Pazartesi Kargolarsanız Salı Elimde Olucak Hatta Çarşambaya Sarkabilir Aktivasyon İçin Sınırlı Bir Süre Var Diyceğim Şudur Yarın Servis Gelse Kursa Siz Telefondan Bana Aktivasyon Kodunu İletseniz Veyahutta Resmini Çekip Mailime Gönderseniz Sipariş Numaram : 208953463565 N11.Com

Merhaba,
    Servislere anında yönlendirme yapılıyor. Bahsettiğiniz gibi zaman kaybetmekmek için şifreniz elinize ulaşmadan kurulum. Yaptırmak için sipariş numaranızla bizden şifrenizi alabilirsiniz

Hocam N11 Siparişim Onaylanmamış Henüz Size Pm Atıyorum

• Hafta sonu olduğu için öğleden sonra müdahale edilecektir. Bilginize

• hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    P.m attım..
  • N11 den sipariş verdim hüseyin bey bende.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.