Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

Merhaba,
    Ürün bu akşama özel n11 de 499 TL satıştadır.

Merhaba bende almayı düşünüyorum fakat receiver soru işareti. Receiver @alsem in de belirttiği gibi ise keyif işkenceye dönüşebilir. Bu pakete yeni model plus receiver veriyor musunuz?

Ürün içerisine HD ve IQ özellikli receiver dahildir. Plus servisini ilave olarak alabilirsiniz. Ancak 17 Lira fark ödersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freddurst

hocam fiyatı ellemeyin n11 de bugün alacağım.

Merhaba,
    0232 4464648 arayabilirsiniz
  • quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba.

Hangi saatlerde 499 TL'den satışa sunulacak ?

Bilgi alabilir miyiz ?

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majesteleri_84

quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba.

Hangi saatlerde 499 TL'den satışa sunulacak ?

Bilgi alabilir miyiz ?

Selamlar.

Şu an alabilirsiniz, sepete atınca 499 tl oluyor
  • quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba bende almayı düşünüyorum fakat receiver soru işareti. Receiver @alsem in de belirttiği gibi ise keyif işkenceye dönüşebilir. Bu pakete yeni model plus receiver veriyor musunuz?

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın konunun hüseyin beyin firmasıyla bir alakası yok.Ben çok memnun kaldım satış ve hizmetlerinden.Sorun bulunduğum yerdeki digitürk servisinin kötü receiver takmasından dolayı.Ben çorumda oturuyorum.Bu olayla hüseyin beyin firmasının hiç bir alakası yok.
    @hüseyinekdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Huseyin bey siparis verdim n11den onayinizi bekliyorum

• oaston kullanıcısına yanıt
    Yarım saattir almaya çalışıyorum ama site çöktü ! Alınmıyor ki. Bugün mutlaka alacağım.
  • Geçen seneki modüllü dsmart üyeliğim yeni bitmişti. Kıcıkırık dzmarta 29 tl istiyorlardı. Dün teledünyaya geçmiştim, kanald hd, fox hd, cnntürk (muhalif bütün kanallar bitirilmiş) kanallarının olmadığını görünce bugün hemen iade işlemini başlattım. Napacam derken bunun üzerine ayda 33 tlye bu pakete sahip olmak benim için tam günün sürprizi oldu

%20 çekimle 399TL / 9 taksite geldi

Bu arada ülkede internet bitmiş ya. anonymusu bir durduramadılar. n11 den işlemi nerdeyse yarım saatte tamamlayabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 25 Aralık 2015; 14:12:37 >
  • quote:

Yarım saattir almaya çalışıyorum ama site çöktü ! Alınmıyor ki. Bugün mutlaka alacağım.

Merhaba,
    Site şimdi çalışıyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsem

quote:

quote:

Merhaba,

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın konunun hüseyin beyin firmasıyla bir alakası yok.Ben çok memnun kaldım satış ve hizmetlerinden.Sorun bulunduğum yerdeki digitürk servisinin kötü receiver takmasından dolayı.Ben çorumda oturuyorum.Bu olayla hüseyin beyin firmasının hiç bir alakası yok.
    @hüseyinekdi

Merhaba,
    Doğrudur biz yayını satıyoruz kurulumlar adresinize en yakın Digiturk servislerini gönderiyoruz. Servislerin stoklarında hangi kutu modelleri mevcut bilemiyoruz. Ama istediğiniz marka model receiveri randevu için aradıklarında belirtirseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

• hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    Yok hocam çalışmıyor maalesef. Aralıksız uğraşıyorum 1 saati geçti.
  • quote:

25 mbit kablonet var, yarım saat uğraştım alabilmek için. İnternet bütünüyle yavaş, siber saldırıyla ilgili sanırım..
  • Tamamdir, siparisi gectim. Bugun kargoya verilebilirse sevinirim

• quote:

quote:

25 mbit kablonet var, yarım saat uğraştım alabilmek için. İnternet bütünüyle yavaş, siber saldırıyla ilgili sanırım..

Evet Hocam ben de cok sorun yasadim ama asil sorun bankalarda.odeme icin 4 5 defa ugrastim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alsem

quote:

quote:

Merhaba,

@hüseyinekdi

Merhaba,
    Doğrudur biz yayını satıyoruz kurulumlar adresinize en yakın Digiturk servislerini gönderiyoruz. Servislerin stoklarında hangi kutu modelleri mevcut bilemiyoruz. Ama istediğiniz marka model receiveri randevu için aradıklarında belirtirseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Hüseyin Bey siz hangi model ve marka uydu alıcıyı önerirsiniz haftaya değiştircekler ona göre isteyeyim.Teşekkürler.

• quote:

Geçen seneki modüllü dsmart üyeliğim yeni bitmişti. Kıcıkırık dzmarta 29 tl istiyorlardı. Dün teledünyaya geçmiştim, kanald hd, fox hd, cnntürk (muhalif bütün kanallar bitirilmiş) kanallarının olmadığını görünce bugün hemen iade işlemini başlattım. Napacam derken bunun üzerine ayda 33 tlye bu pakete sahip olmak benim için tam günün sürprizi oldu

%20 çekimle 399TL / 9 taksite geldi

Bu arada ülkede internet bitmiş ya. anonymusu bir durduramadılar. n11 den işlemi nerdeyse yarım saatte tamamlayabildim.

Merhabalar yüzde 20 indirimle nasıl aldınız acaba.Teşekkürler

• yuzde 20 indirimle nasıl aldınız arkadaslar
    link gonderebilir misin ?
  • Bende sipariş geçtim,ilgilenirseniz sevinirim..
  • alsem A kullanıcısına yanıt
    Artan indirim kampanyasıyla.. %25 i de cep telefonuna ayırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Bende sipariş geçtim,ilgilenirseniz sevinirim..

Merhaba,
    Teşekkürler, keyifli seyirler
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.