Şimdi Ara

En ucuz Otomatik Dublex yazıcı (Yardım, Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğimiz lazer siyah/beyaz ancak otomatik çift yönlü yazacak (dublex) yazıcı arıyorum.
    Fiyatda çok pahalı olsun istemiyorum. 500 TL yi aşmasa iyi olur.

HP olsa güzel olur, onların muadil tonerleri var, ucuza getircem. Bir tane aldım, hiç kutusunu açmadım HP p1102 fakat bu dublex değilmiş, elle dublex özelliği var.
    Yani önce basıyorsun bir tarafını sonra çevirip arka taraafını basıyorsun.

Yardımsever Donanımhaber üyelerine sevgiler
    ( Donanım haber klasiği ; Çıkış sözümüzü yağcılıkla bitiriyoruz ki işimiz görülsün. Bir gün benim de yapacağım aklıma gelmezdi. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netmaniac -- 22 Ağustos 2013; 12:57:25 >

• Bende 2. el 9300 kopyada Lexmark X364 DN var.Network yazıcı-tarayıcı ve faks.Ayrıca USB flash bellek girişiyle direk çıktı alma imkanı.En çok tercih edilen laser yazıcılardan biridir.Dolum veya muadil toneri piyasada bulunuyor.sadece yazıcı olarak aynı serinin yazıcısını bulabilirsiniz.Ayrıca Brother modelleri de uygundur.
    Bahsettiğim markaların sitesinden modelleri inceleyebilirsiniz.
  • Merhaba,

SAMSUNG ML-2955ND tercih edebilirsiniz. HP dublex ler biraz pahalı.

Muadil tonerleri bizde var.

Yazıcıyı 285 TL. fiyatla satıyoruz. Kredi kartlarına 12 taksit de yapabiliriz.
  • minolta35 M kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz çok iyi , fiyatı biraz hp den pahalı ve muadil toneri 50-60 tl civarında. ben daha ucuza maletmek istiyorum.

Ama bu cihaz gerçekten hakkını verir diye düşünüyorum. Yardım için teşekkürler.
  • net çözüm kullanıcısına yanıt
    Muadil toneri ne kadar bu yazıcının?

Yanında 5 adet muadil tonerde alıcam ve fatura da istiyorum .??

Ben HP den bir model buldum. Çalışma stili de fena değil ve muadil tonerini 30-35 tl ye rahatlıkla bulabiliyorum. aksi halde bu modeli alıcam.

http://www.youtube.com/watch?v=U9hv9yEaa-o
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmaniac

Bu cihaz çok iyi , fiyatı biraz hp den pahalı ve muadil toneri 50-60 tl civarında. ben daha ucuza maletmek istiyorum.

Ama bu cihaz gerçekten hakkını verir diye düşünüyorum. Yardım için teşekkürler.

Dikkatinizi çekerim.bahsettiğiniz toner 9.000 kopya çekiyor.birim maliyetlerini hesaplarken kopya sayısını göz önünde bulundurmanız yararınıza olacaktır.1000 kopyalık toneri 40 liraya almak pek de iktisat sayılmaz...
  • Şimdiye dek gördüğüm tüm Samsung Laser yazıcıların dublex üniteleri problemli.bence uzak durun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X364 DN yi de bulmak zor.

Bulsam da orijinal 9000 lik toneri yinede 200 usd civarı pahalıya geliyor.

30 x 9 yapsam 270 TL ye 9 tane 1000 lik toner alabiliyorum.

Yani sizce de HP mantıklı değil mi?

HP nin kalitesi nasıl sizce?
  • 65 TL ye 9.000 kopyalık muadil toner temin edebilirim.yani 270TL>65 TL ayrıca daha ucuza dolumu da mümkün.siz de toner işi yapıyorsunuz.bilmeniz gerekirdi.Yani birinin muadil toneri ile diğerinin orj. toner fiyatını kıyaslamak burada kavram kargaşası yaratmaktır o da yanlış.Burada insanlara gerçekleri yazalım.X364 ve 264 için toner bulamazsanız yardımcı olurum...

Bu arada HP de kötü bir cihaz değil.O da tercih edilebilir.ben özellikle herkesin bilmediği ama tavsiyeyi hakeden cihazları yazarım.Alıcıların ilk baktığı markalar arasında zaten HP vat...Önemli olan onunla kıyaslayabilecekleri bir ürün önermek.Tercih alımı yapacak olanın...

Tekrar yazayım Dubleks kullanacaksa Samsung dışında istediği ürünü alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minolta35 -- 25 Ağustos 2013; 0:24:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.