Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
86
Favori
45.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ben bir arkadaştan fifa 16 almıştım rus psnden alınma.. tr hesabımdan oyuna girince rusça desteği olmasına rağmen tr dil direk karşıma geliyordu oyun açılır açılmaz.. diğer oyunlarda durum nasıl bilmiyorum
  • peki çok teşekkür ediyorum
  • ChimpyNutz C kullanıcısına yanıt
    bir şey değil :)
  • Oyun alırken veya para eklerken en son pay öde diye bi seçenek var tıklanılmıyo aktiflesmiyo o secenek nasıl alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burası niye böyle sessiz la bundan ucuz bir yer mi buldunuz? Yoksa bu sistemdemi artık geçmiyor
  • Geçen hafta Rus PSN'den Battlefield 4 Premium Edition ve 12 aylık Plus almıştım, ana hesapta yaptım sonra asıl kullandığım TR hesabımla oynamaya başladım.Multi'de bazı maplere girmiyordu ben de kontrol ettim premium'un içerdiği 5 DLC inmemiş onları da indirdim.Ama şunu da yeni farkettim, Rus hesabımda premium+5 DLC+3 ücretsiz DLC gözüküyor ama TR hesabımda sadece 3 tane ücretsiz DLC gözüküyor hatta şöyle:
    https://store.donanimhaber.com/12/1d/f9/121df94f39023615b476a0ac00bef41e.jpeg
    Bu rus hesabım

https://store.donanimhaber.com/c5/bf/bc/c5bfbc613566999fe02545ba1664554c.jpeg
    Bu da TR hesabımın görüntüsü.

Oyuna Tr hesabımdan girip denemedim multisini, DLC ile gelen mapleri de bilmiyorum zaten sizce ne yapmalıyım Rus hesabımdan mı başlayım oyuna tekrar yoksa TR'den de premium içeriklerine erişebilir miyim?Rus hesabımı secondary olarak satmayı düşünüyordum da eğer TR'de oynayamazsam mecburen Rus'tan başlıyıcam.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Arkadaşlar sistem hala çalışıyor mu Dark souls 3 alicam

• SultanAhmet96 kullanıcısına yanıt
    Premium içerikleri aldığın hesaptan indir, freeleri tr hesabından indir. O şekilde oynayabilmen lazım.
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Bütün paralı-parasız ek paketleri Rus hesabından indirdim de denemeye fırsatım olmadı, bi de şu DLC'ye özel şu map var diye belirtilmediği için anlayamam, sonra geniş bi zamanda bakarım dedim.Ama bugün de Rus hesabımdan Rocket League aldım yanında Batmobile'le TR hesabıma girip oynadığımda Batmobile vardı, belki BF4 içinde bu geçerli olmuştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus banka kartım var istediğiniz oyunu satın alabilirim. Pm atmanız yeterli!!!

• beyler hesabı açtıktan 2-3 hafta sonra pasaport istemeye başladı ödemeler için ne yapmak gerekiyor?
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Ewet calisiyor

İlginç bir durum hesap bende 2 aydır açık ana hiç istemedi

• Arkadaşlar ben arkadaşın dediği gibi yandex money e üye oldum ama kredi kartimi eklemiyor niyeki acaba..Yurt dışı kullanımına açık kredi kartım daha önce 4-5 alışverişim var yurtdışından

ilk ödeme yapacağın zaman ister. Salla rakamları biz öyle yaptık.
  • cey100 kullanıcısına yanıt
    kart aktifleştirme bedelini aldı hocam 33 kr ya da 50 kr gibi bi rakam olması lazım ondan yaklaşık 1 ay sonra gerçekleşti bu durum
    Ben de bu hiç olmadı. Tekrar farklı rakamlar dene, anladığım kadarıyla bir tek senin başına gelmiş. Olmadı yeni hesap aç istersen.
  • cey100 kullanıcısına yanıt
    aynen bende öyle yapıcam hesap aça kapata bi şekilde alırız artık
  • Rusya psn'den Fallout 4 alan var mı arkadaşlar? Cusa kodları farklı ama ses: ingilizce altyazı: rusça-ingilizce-lehçe şeklinde yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

Arkadaşlar sistem hala çalışıyor mu Dark souls 3 alicam

5 Nisan'da oyun aldım. Sikıntı yok suan.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.