Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
86
Favori
45.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The bank did not confirm the operation.
    Confirming by a bank's password may not work for your card.
    Try another way: specify your card's details, then learn the check amount, that the bank will hold (no more than 10 Р).
    Link a card
  • beyler ,uncharted 4 ü şimdi mi alsak ucuz olur yoksa çıktığı zaman mı ? rus hesap alan varsa çıktığında oyunu türkçe oynanıp oynanmadığı hakkında bilgi verirse seviniriz ,224 lira çok para
  • quote:

Orijinalden alıntı: abstergo78

beyler ,uncharted 4 ü şimdi mi alsak ucuz olur yoksa çıktığı zaman mı ? rus hesap alan varsa çıktığında oyunu türkçe oynanıp oynanmadığı hakkında bilgi verirse seviniriz ,224 lira çok para

rus rublesi gittikçe yükseliyor, ben geçen ay almadığıma pişman oldum.
  • tallicaguven kullanıcısına yanıt
    Alma, Cusa kodu farklı. İngilizce dilin ekli olduğuna aldanma, sorun yaşarsın.
  • almış bulundum bir kere, ilk 7 gb lık kısmı indi, başlangıç videosu İngilizceydi, tamamı yuklenince de buraya yazarım belki almak isteyip şüpheleri olanlar vardır. İnşallah sıkıntı çıkmaz :)
    edit: oyun altyazılar menü ve ses tamamen ingilizce olarak geldi. fallout 4 için rusya psn'de sorun yok gördüğüm kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tallicaguven -- 8 Nisan 2016; 0:48:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

Arkadaşlar sistem hala çalışıyor mu Dark souls 3 alicam

bende bir iki gün içinde alıcam hocam iyi oldu burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

quote:

Ben yandex money.e kart eklemeyi başaramadım hata veriyor..onun için us psn den aldım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

quote:

Ben yandex money.e kart eklemeyi başaramadım hata veriyor..onun için us psn den aldım...

Ben dun gece sorunsuz alabildim hocam hatta indirdim oyunu 11ini bekliyorum

• Uncharted 4 deluxe edition aldım 188tl ye geldi 4300 RUBLE
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Yyiymi?, standart sürüm fiyatyna rus psn de delux edition. Fakat aceliniz yoksa 2 ay gibi bir süre bekleyin derim.
    Örne?in, FAR CRY PRIMAL - APEX EDITION çyky?yndan 2 ay sonra gelen indirimle: TR psn 149 - RUS psn 125 TL. oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cey100

Yyiymi?, standart sürüm fiyatyna rus psn de delux edition. Fakat aceliniz yoksa 2 ay gibi bir süre bekleyin derim.
    Örne?in, FAR CRY PRIMAL - APEX EDITION çyky?yndan 2 ay sonra gelen indirimle: TR psn 149 - RUS psn 125 TL. oldu.

Normalde beklerdimde uncharted uzun süredir bekliyoruz arkadasla ortaklasa aldık iste 112 pri 76a sec seklinde bana 112e gelmiş oldu.
  • Burdan Black ops 3 dlc alırsam calısır mı?
  • Arkadaşlar plus 140 liraya geliyor bu şekilde , daha uygun bir yer var mı tavsiye edeceğiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aemin

Arkadaşlar plus 140 liraya geliyor bu şekilde , daha uygun bir yer var mı tavsiye edeceğiniz.

Bir kaç ay önce HK dan yaklaşık 90 TL ye almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eaglefire

Burdan Black ops 3 dlc alırsam calısır mı?

Valla ben oyunun season pass dahil olan surumunu aldım Ingilizce'ye cevrilmiyor. Belki dlc bolge kodundan dolayi sikinti cikarmaz fakat yine de risk.=)

• quote:

Orijinalden alıntı: aemin

Arkadaşlar plus 140 liraya geliyor bu şekilde , daha uygun bir yer var mı tavsiye edeceğiniz.

140 pahali degil mi ya. Tr de ne kadar ki zaten yillik fiyat

Edit: Tr de 150 tl. Ugrasmaya degmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 19 Nisan 2016; 7:57:14 >
  • Açan arkadaş rus psn in nasıl açıldığınıda gösterseydi keşke forumda bulamadım veya link verseydi. Normal tr hotmail açar gibi açıcaz mı yoksa hotmailin isimleri bölgesi rus olmak zorunda mı ?? görüpte bilen bir arkadaş hemen cevap verebilirse hemen almayı denemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 19 Nisan 2016; 17:36:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Açan arkadaş rus psn in nasıl açıldığınıda gösterseydi keşke forumda bulamadım veya link verseydi. Normal tr hotmail açar gibi açıcaz mı yoksa hotmailin isimleri bölgesi rus olmak zorunda mı ?? görüpte bilen bir arkadaş hemen cevap verebilirse hemen almayı denemek istiyorum.

normal hotmail yeterli.
  • Ratchet and Clank aldım bugün. Gerçi TR PSN'de de fiyat uygun olduğu için çok ucuza gelmedi. Ancak denemiş oldum ve mutluyum.

Ayrıca yandex'de Akbank sanal kart çalışıyor. Sanal kart ile alışverişinizi daha güvenli hale getirebilirsiniz.

• Aynen bende denedim ve aldım ilk alışverişimi hayırlı olsun ratchet and clank. Bakalım ds 3 us ile aynı fiyat nerdeyse sonra uncharted 4 alırım
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.