Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
86
Favori
45.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk açışta işkence oluyor ama ikinci seferde ezbere bütün bölümleri dolduruyorsunuz yukarıdaki arkadaşın dediği gibi translate ten çevire çevire açın ilk seferde hesabı

edit: adres kısmını da dert etmeyin.. tr adresi bile girseniz kabul ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 3 Mayıs 2016; 16:18:47 >
  • Hallettim sonunda. Hatta Uncharted 4 bile aldım ama parayı düşmedi.
  • Arkadaşlar ben Dark Souls 3'ü buradan almıştım ancak tekrar alışveris yapmak istediğimde kabul etmiyor. Başka kartla denediğimde de böyle oldu.

It didn't work
    The bank did not confirm the operation.
    Confirming by a bank's password may not work for your card.
    Try another way: specify your card's details, then learn the check amount, that the bank will hold (no more than 10 Р).

Hep aynı hatayı alıyorum.

Edit: Şimdi yandex money hesaplarımı sildim tekrar deneyeceğim.

Edit 2: Şimdi de cvc hatalı diyor. 2 kartımda aynı sorunu verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7939EB7D4 -- 4 Mayıs 2016; 23:18:45 >
  • Bu yandex wallet encard'ı tanımlamıyor, yeni hesap açıp Star Wars Battlefront alıcaktım ama olmuyor bi türlü, paypal nakit kullanıyordum diğer Rus hesabında ama artık ona da para yüklenmiyor, Encard'ı da tanımlamıyor ne yapcaz? 2 kere denedim ama CVC hatalı diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanAhmet96 -- 4 Mayıs 2016; 19:45:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de eklememişti. Sonra eşref saatine denk geldim uncharted 4 ü aldım 2 hafta falan önce
  • Arkadaslar rus psn icin kartlari hangi siteden aliyorsunuz uncharted almayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Arkadaslar rus psn icin kartlari hangi siteden aliyorsunuz uncharted almayi dusunuyorum

plati.ru dan alıyorduk yandex money çıkmadan. bence yandex money ile al.
  • TheBearGrylls kullanıcısına yanıt
    rus psn hesap açma konusunu bulamadım ama yardımcı olabilir misiniz?
  • hata veriyor yande money yav nasil alcaz turkiye psn den almak istedim oda karti kabul etmiyor nalet olasica
  • Aslında hesap açmak ve işlem gerçekleştirmek çok kolay ama RUS PSN'den alışveriş yapamayan arkadaşlara yandex money hesabımla müsait oldukça yardımcı olabilirim. özel mesaj atmanız yeterli.
  • Arkadaşlar şimdi her yeni oyun alışımızda yeni mail açıyoruzda her seferinde yandex hesapta mı açmak gerekiyor. İlk açışımda gerçek bilgilerimi girmiştim isim telefon filan şimdi yeniden yapmak istediğimde pasaport fotokopisi istiyorlar hesap sorunluymuş yeniden mi yandex hesap açıcam şimdi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonuma sms gelmiyor
  • Arkadaşlar her oyun için ayrı bir yandex cüzdan hesap açmanıza gerek yok. Onu Ödeme yöntemi olarak düşünün. Ben yandex mail adresi bile açmadım. Kendi ana gmail hesabımı bağlayıp onayladım hemen açıldı. Her oyun alımında sadece yandex wallet giriş yapıp alıyorum. Boşuna yeni yeni hesaplar açıp kartınızı kara listeye sokmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    +1 biri yardımcı olabilirse çok makbule geçer. Ben de merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

+1 biri yardımcı olabilirse çok makbule geçer. Ben de merak ediyorum.

normal psn hesabı açar gibi açıyosunuz, birşey yok psn hesabında. google translate ile çevirerek yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız. adres isim rusya olmak zorunda değil, ben kendi adımı ve adreste de heryere bolu yazıp geçmişim. rusça isim ve adres yandex moneyde önemli onu da arkadaş anlatmış zaten ilk mesajda.
  • KoRnTuNeS kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bir deneyim bakalım. Daha yeni aldım konsolu olaya biraz yabancıyımda yeni yeni çözmeye çabalıyorum kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

Teşekkür ederim bir deneyim bakalım. Daha yeni aldım konsolu olaya biraz yabancıyımda yeni yeni çözmeye çabalıyorum kusura bakmayın.

yok dostum ne demek. pc üzerinden google chrome ile translate edip çevirebilirsin sayfayı, ya da telefona google translate uygulamasını yükleyip kamera ile canlı çeviri yapabilirsin.
  • Beyler RU hesabı olan biri bana Uncharted 4 ve Uncharted collection fiyatlarını söyleyebilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkAres026

Beyler RU hesabı olan biri bana Uncharted 4 ve Uncharted collection fiyatlarını söyleyebilir mi acaba?

psn4.com
  • Rus psnden uncharted4 alan arkadaslar oyun tr dublaj demi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.