Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
86
Favori
45.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk mesajda anlatılanlara,enpara değilde sanal kart tanımlayıp deneme amaçlı darksiders 2 aldım,sıkıntı yok,iniyor oyun.
    ilerde sıkıntı çıkarmaz başka oyunda alırım inş.
  • uncharted 4 rus psnde 3499 ruble ye indi. 157,50 TL ye geliyor bilginiz olsun. Oyun Türkçe seslendirme ve Türkçe Altyazıya da sahip
  • makara555 kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar güncelledi herhalde simdi baktim 3999 ruble

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda bu yöntem ile Oyun almayı başaran oldu mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ininal kartı yandex money e ekleyip alisveris yapabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: MBYurttutan

ininal kartı yandex money e ekleyip alisveris yapabilir miyim?

Ben banka kartı ile denedim oldu.

Banka kartı ile olduğuna göre ininal kart ile de olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: silentfurious

quote:

ininal kartı yandex money e ekleyip alisveris yapabilir miyim?

Ben banka kartı ile denedim oldu.

Banka kartı ile olduğuna göre ininal kart ile de olur diye düşünüyorum.

Tesekkurler deneyelim bakalım

• olur büyük ihtimalle.. bende ziraat banka (atm) kartımla alışveriş yapabilmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 16 Haziran 2016; 10:05:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

olur büyük ihtimalle.. bende ziraat banka (atm) kartımla alışveriş yapabilmiştim

Kartı kabul etti simdi alisveris yapmak kaldı

• ininal ile rahat bir şekilde alışveris yaptım . RUS PSN den Ratchet & Clank aldım

Şimdi ise Yandex Money den kartı kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim .?
  • Bütün Ex oyunlar türkçe burda sanırım order 1886, infamous, uncharted collection, uncharted 4, pes 2016, fifa 2016 bulabildiklerim, God of War 3 remastered oyun sayfasında yazmıyor ama oda Türkçe sanırım. fiyatlar TR fiyatına göre 20-30 TL oyununa göre 100 TL fark oluyor. özellikle FIFA ve PES fiyatlarını Aral şişirirse Rusya PSN den şaşmamak lazım türkçe geliyor. TR - US PLUS+ - RU hesap açıcam sanırım, konsolu yeni aldım endonezyadanda daha alınamıyorsa en mantıklı seçim bu gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 19 Haziran 2016; 16:26:23 >
  • quote:

ininal ile rahat bir şekilde alışveris yaptım . RUS PSN den Ratchet & Clank aldım

Yandex Money 'den kartı silebilirsin. Ayrıca Yandex Hesabını da komple silmeni tavsiye ederim. Sistem 3 gün sonra sallama yazdığınız Pasaport bilgilerini kontrol edip eşleştirme bulamadığından mevcut Yandex kullanıcı hesabınızı alışverişe kapatacaklar ve pasaport hatası deyip düzeltmeniz için pasaportunuzu tarayıp mail ile göndermenizi isteyecekler.

Ama no panic Çünkü girdiğiniz banka vs. kartları bloke etmiyorlar sadece Yandex Kullanıcı Hesabını alışverişe kapatıyorlar.

Onun için ne zaman alışveriş yapacaksanız o zaman yeni Yandex Hesabı açmanızı öneririm. Tek kaybınız her yeni hesaba tanıtılan karttan 7 Kuruş tanıtma bedeli alıyorlar.

• Evet sildim kartı . Cevabıniz icin Tesekkurler . Hesabi PSN mail olarak tanıttım o kapanınca yeni mail açıcak sanirim pri sahibi @ejdernedim

• Psn plus satılıyor mu burda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: silentfurious

quote:

ininal ile rahat bir şekilde alışveris yaptım . RUS PSN den Ratchet & Clank aldım

Yandex Money 'den kartı silebilirsin. Ayrıca Yandex Hesabını da komple silmeni tavsiye ederim. Sistem 3 gün sonra sallama yazdığınız Pasaport bilgilerini kontrol edip eşleştirme bulamadığından mevcut Yandex kullanıcı hesabınızı alışverişe kapatacaklar ve pasaport hatası deyip düzeltmeniz için pasaportunuzu tarayıp mail ile göndermenizi isteyecekler.

Ama no panic Çünkü girdiğiniz banka vs. kartları bloke etmiyorlar sadece Yandex Kullanıcı Hesabını alışverişe kapatıyorlar.

Onun için ne zaman alışveriş yapacaksanız o zaman yeni Yandex Hesabı açmanızı öneririm. Tek kaybınız her yeni hesaba tanıtılan karttan 7 Kuruş tanıtma bedeli alıyorlar.

ben o pasaport numarasını tamamen sallamıştım ama bana hala herhangi bir sorun yaşamadım?

• KoRnTuNeS kullanıcısına yanıt
    Hiç oyun aldınız mı? Bende oyunu aldıktan sonra yandex money pasaportu istedi. Alışveriş yapınca olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diwanji

Hiç oyun aldınız mı? Bende oyunu aldıktan sonra yandex money pasaportu istedi. Alışveriş yapınca olmuştu.

iki tane aldım sorun yaşamadan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KoRnTuNeS kullanıcısına yanıt
    Tutarlar ne kadar acaba? Belli bi limit var mı diye aklıma geldi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diwanji -- 20 Haziran 2016; 8:15:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

Psn plus satılıyor mu burda ?

12 aylık 3100 Ruble
    Tam çevirmedim ama tahminen 120 - 130 TL gibi bir fiyata denk gelmesi lâzım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diwanji

Tutarlar ne kadar acaba? Belli bi limit var mı diye aklıma geldi de

en son uc4 aldım 4000rupi değerinde
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.