Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
86
Favori
45.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • storeda rusça dil yüzünden zorluk çekenler telefona google translate indirip kamera ile rusça-ingilizce canlı çeviri yapabilirler
  • Arkadaşlar her şey tamam da cüzdana para ekleyeceğim sırada benden telefon no istiyoru başına +90 yazamıyorum eksik rakam kalıyor orada ne yapmam lazım ?

Edit : Sorunu çözdüm arkadaşlar. Bu arada Fifa17 hesap eklemesi vs derken 184,53 TL tuttu Garanti Bankası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaci0834 -- 31 Temmuz 2016; 2:25:59 >
  • İninal kart burda geciyor mu yoksa tek care yandex mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apaci0834 A kullanıcısına yanıt
    Yandex üzerindenmi aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Yandex üzerindenmi aldın?

Aynen yandex money'e üye olup oradan aldım.

Teşekkürler hocam, peki şimdi fifa 17 aldık 2 kişi hesabı paylaştık FUT da oyun içi gerçek para ile satın almaları sadece ana hesap sahibimi yapabiliyor, sec hesap kullanan oyun içi alışveriş yapabiliyor mu.

sorunu nasıl çözdüğünü söylebilirmisin bende aynı yerde takıldım..
  • Bu gün itibariyle yandex money ile para yükledim, sorun yaşamadım.
  • Psn4.com adresinden yaptigim fiyat karsilastirmasina göre fiyatlar çok ucuz.

Hala bu yöntemle oyun almalı mıyız? Değişen kur vs. Gibi birsey var mı?

• Vustic kullanıcısına yanıt
    Konu ilk acildiginda 1000 ruble 33-34 tl gibiydi suan ruble uctu 4000 rublelik bi oyunda kur farki 40 lira gibi oluyo buda turkiye psn le arasinda pek bi fiyat farki birakmiyo bence artik degmez ama indirimde bazi oyunlarda fiyatlar bariz dusuk oluyo dikkat etmek lazim yoksa artik gereksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Psn4.com adresinden yaptigim fiyat karsilastirmasina göre fiyatlar çok ucuz.

Hala bu yöntemle oyun almalı mıyız? Değişen kur vs. Gibi birsey var mı?

Kardeş ben 4000 ruble yukleme yaptım ve fifa17 on sipariş verdim ve garanti bankası kartımdan 184,53 ücret çekti çok minikte cüzdan açılışı için çekti 185 TL gibi fiyat oldu. Tr psn den aynı oyunu bu rakama alabiliyorsan çok cebelleşmek saçma gelir. Ben fifa16 yi da buradan aldım gene aynı fiyat civarıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BACKROCK34

Konu ilk acildiginda 1000 ruble 33-34 tl gibiydi suan ruble uctu 4000 rublelik bi oyunda kur farki 40 lira gibi oluyo buda turkiye psn le arasinda pek bi fiyat farki birakmiyo bence artik degmez ama indirimde bazi oyunlarda fiyatlar bariz dusuk oluyo dikkat etmek lazim yoksa artik gereksiz

Trtp psn de 269 TL yanılmıyorsam bence kur farkı sorun değil fifa17 yi 185 TL ye aldım ben tr psn de imkansız fark ortada kurunu yerim ben

Hocam biraz sabirliysaniz ciktiktan bi kac ay sonra zaten 100 tl altina dusuyo spor oyunlari indirimleri takip ederseniz cok daha karli cikarsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: BACKROCK34

Hocam biraz sabirliysaniz ciktiktan bi kac ay sonra zaten 100 tl altina dusuyo spor oyunlari indirimleri takip ederseniz cok daha karli cikarsiniz

Ne yaptın kardeş ya ben da 2 3 hafta önce fifa16 çift hak rus psn den almak oyunu 70 TL ye sattım 1 senesi dolacak neredeyse seneye bu dönemlerde alayım 50 tl olur ilk alıp oynayacaksın her sene çıktığı için onu bekle bunu bekle olmuyor. Dersin ki GTA Uncharted vs vs bunlar uzun dönemlerde çıktığı için beklenir ama fifa zaten 1 sene civarında çıkıyor. Birde online arkadaşların varsa beklenmiyor. Ben saygılı bir formdan abim var onun ile ortak alıyorum daha da avantajlı ve güvenli oluyor.

• 2 gunluk plus ile Heavy Rain™ & BEYOND: Two Souls™ ve bloodborne aldim. tr psn 140.5 tl iken rus psn den almam bana 38.87 € yaklasik 130tl mal oldu.

Önerilecek oyunlari bekliyorum. su 2gunluk plus ile plus indirimlerinden yararlanmak istiyorum. Var mi önerecek Turkce dil destekli oyunlar.
    simdiden cok tesekkurler.

edit: listeye 25.55€ degerindeki batman-arkham knight ve 3 bir arada olan journey kolaksiyon versionunu da ekleyip geceyi toplamda 70 kusur € ile kapatiyorum.

dedigim gibi Turkce önereceginiz oyun varsa seve seve dinlerim.

iyi aksamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestigi10 -- 3 Ağustos 2016; 0:17:06 >
  • Iyi sabahlar beyler.Forumdan division pri hesap almştm rus psn den alınmış oyun,şimdi dlc sini almak istiyorum ama bende kart mevcut degil.bu isten anlayan bi arkadasin bana almasi mumkun mudur?900kusur rubleydi sanirim 1000ruble yuklenmesi hesaba yetecktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timm_tgb -- 6 Ağustos 2016; 6:47:41 >
  • arkdaşlar biraz önce Fifa 17 aldım. toplam miktar 188.66₺ tuttu. Almak isteyenlere ön bilgi olur amacıyla paylaşım yaptım. Konuyu açan arkdaştanda Allah razı olsun. sayesinde Türkiyede 90TL fazlasına satılan bir oyunu daha makul fiyata satın almış oldum.

• eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    Arkadasin yazdigi yontemle mi aldin kardesim

• Psn'e ruble yüklerken ismi soy ismi nasıl rusça yazıcaz? A'ya karşılık gelen, B'ye karşılık gelen rus harflerini mi tek tek kopyalicaz?

• eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    Peki us psnde 59 dolar bu versiyondan farki olurmu?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.