Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
85
Favori
45.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşımızın yazmış olduğu rehberi tek tek ilerliyerek yaptım kardeşim
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    http://rusca.sitesi.ws/dersler/kiril/latin-harflerini-kiril-harflerine-cevirici.htm

bu siteye gir çevir de karşısında kiril alfabesine uygun adın geliyor kopayala yapıştır yap.
  • secokul S kullanıcısına yanıt
    tek fark rus psn'den alınan oyunlarda Türkçe dil desteği olması.
  • eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    Eyv o konuda biraz bilgim var ama fifa turkce mi oluyodu. Hatirlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce iki defa 2000 Ruble göndererek Fifa17 ön siparişi verdim bende, online işlemlerden baktığımda iki defa 94,45 çekildiğini yani toplam 188,90 TL ye gelmiş oldu oyun alacaklara duyrulur CID kodları aynı ki Fifa16yı da burdan almıştım hiç bir sorun olmadı.
  • 190 liraya n11 - gg vb sitelerdeki spotçulardan da alınır. bu kadar uğraşmaktan sa kutulu almak daha mantıklı gibi. kardeşlik yapana biraz katkı sağlar.
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim pratikte hiç zahmetli değil onun yanında oyun size sec hesabını sattığınız vakit 100 tl gibi bir rakama geliyor :) bu kısmı kaçırmamak lazım.
  • hocam mesajımda da belirttim kardeşlik yapanlara yarayacaktır. ama yapmayanlar için bir avantajı yok ben bu kardeşlik olayına güvenip de giremedim.
  • İSİMLERİNİ RUSÇA YAZAMAYANLARA TAVSİYEM PCDE KLAYVEDE DİL AYARINI RUŞÇA YAPIP Bİ NOTEPAD AÇIN İSMİNİ RUSÇA YAZIP TEKRAR NORMAL DİLE GEÇİN. KOPYALA YAPIŞTIRLA HALLEDİN.
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Tabiki herkezin kendi oyun oynama tarzı ama ben her defasında gidip ps4 de disk tak çıkarla uğraşmayı sevmiyorum, yoksa kardeşlik falan yaptığım yok ama dediğim gibi disk olmadan oynamak daha rahat geliyor, birde yok kargo gelmedi yok oyun haftasonu çıktı yok gidip spotçudan elden alayım gibi dertler çekmekten bıktım artık en temizi digital oyun gibime geliyor, ki ciddi olarak ta söyleyebilirim ki N11 veya gitti gidiyorda ki uğraşmanızla aynı sürede alabiliyorsunuz oyunu PC üzerinden eğer taksik gibi bir seçenek kullanıyorsanız onunda çözümü var oyunların çıkacağı tarihler belli 6 taksit yapıcaksanız, oyun çıkmadan 6 ay önce yandex money ile cüzdana para yükelemeye başlayın azar azar Tek olumsuz yönü internetinizin AKK li olması olacaktır. NBA2K16 yı almıştım 40 küsür GB dı eğer internet AKK lı ise bu size sorun yaratacaktır, onunda çözümü 99 TL lik superonline AKKsız 25 Mbps lik paket Digital oyun rahatlıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: brknsmnc

Tabiki herkezin kendi oyun oynama tarzı ama ben her defasında gidip ps4 de disk tak çıkarla uğraşmayı sevmiyorum, yoksa kardeşlik falan yaptığım yok ama dediğim gibi disk olmadan oynamak daha rahat geliyor, birde yok kargo gelmedi yok oyun haftasonu çıktı yok gidip spotçudan elden alayım gibi dertler çekmekten bıktım artık en temizi digital oyun gibime geliyor, ki ciddi olarak ta söyleyebilirim ki N11 veya gitti gidiyorda ki uğraşmanızla aynı sürede alabiliyorsunuz oyunu PC üzerinden eğer taksik gibi bir seçenek kullanıyorsanız onunda çözümü var oyunların çıkacağı tarihler belli 6 taksit yapıcaksanız, oyun çıkmadan 6 ay önce yandex money ile cüzdana para yükelemeye başlayın azar azar Tek olumsuz yönü internetinizin AKK li olması olacaktır. NBA2K16 yı almıştım 40 küsür GB dı eğer internet AKK lı ise bu size sorun yaratacaktır, onunda çözümü 99 TL lik superonline AKKsız 25 Mbps lik paket Digital oyun rahatlıktır

Ben PS4'ü alalı 1,5 sene olacak daha CD takmış değilim hep digital. Güzel bir disk kullanıyorsan daha seri açılıyor oyunlar falan. İnternet olarak Süperonline fiber kullanıyorum ben 50 mbps gece 12 sabah 6 arası AKK yok. Aldığım oyunları gece indiriyorum. Kardeşlik falan derken mis oluyor çiçek oluyor fena bir şey oluyor Hele önceden Enpara vardı Endonezya hesap ile fevkaladenin fevkinde birşey oluyordu

• quote:

Az önce iki defa 2000 Ruble göndererek Fifa17 ön siparişi verdim bende, online işlemlerden baktığımda iki defa 94,45 çekildiğini yani toplam 188,90 TL ye gelmiş oldu oyun alacaklara duyrulur CID kodları aynı ki Fifa16yı da burdan almıştım hiç bir sorun olmadı.

Ben tutarlar isek 185 TL'ye aldım cüzdan ücreti içinde kur mu değişti yoksa bankadan bankaya fark mi var ? Bu arada arkadaşlar en uygun psn Plus Endonezya mi yine ?

• apaci0834 A kullanıcısına yanıt
    Kur farkı da olabilir banka farkı da ama TR dekinden kat ve kat ucuz olduğu ortada www.psn4.com diye bir site var oradan oyunların fiyatlarını ülkelere göre görebilirsin, FIFA17 için endo 170 TL çekiyor RUS 185 TL, Enpara olsa idi efsane olmaya devam ederdi endo ama enpara olmadıktan sonra pek bir esprisi yok
  • quote:

Kur farkı da olabilir banka farkı da ama TR dekinden kat ve kat ucuz olduğu ortada www.psn4.com diye bir site var oradan oyunların fiyatlarını ülkelere göre görebilirsin, FIFA17 için endo 170 TL çekiyor RUS 185 TL, Enpara olsa idi efsane olmaya devam ederdi endo ama enpara olmadıktan sonra pek bir esprisi yok

İşte tr olsun diye en uygun rus o yüzden ben fifa 16 ve 17 oradan aldım. Endonezya ingilizce oyunlarda çok iyiydi. O siteyi biliyorum bende hep bakarım oraya

• quote:

hocam kesinlikle haklı olduğunuz noktalar var. bende cd takçıkarı sevmiyorum. bazen sinir bozucu olabiliyor. ama herkesin kendine göre kar zarar hesabı var herkes kendi için doğru olanı seçiyor. dijitalin artı yönleri ve eksi yönleri var kutulununda kendine göre artıları ve eksileri var herkes bu artılardan eksilerden kendine uygun olanı seçiyor. ben kendi gerekçelerimi açıklayacak olursam. öncelikle akk li internet kullanıyorum burada superonline mevcut değil. türkteleokomun süper internetiyle sonynin süper psn i beni başta buna zorlayan sebeplerden birisi. geçenlerde psn plus nba 2k16 yı verdiğinde bu ortaklık açıkça görüldü. oyun 50 gb gibi birşeydi akk artı berbat sony. illallah dedirtti. oyunu tam 1 haftada indirebildim. zaten akk girdi ama yinede tam hızda indirmiyor. tamam orasını geçtim yine indirmiyor ikide bir hata veriyor. kendiliğinden hata verip duruyor. makineyi açık bıraktığımdan sürekli duruyordu geceleri uyandıkça kontrol ediyordum gündüzleride 2 saatte bir evdekilere kontrol ediyordum ama şaka değil en az beş gün sürdü. sony psn sık sık bu tür hatalar veriyor ve hızınızı tam kapasitede kullanamıyorsunuz. psn'in sistemi gerçekten berbat. onun dışında benim ps4 500 gb plus zombie'i verdiğinde denemek istedim. ama yer yok biraz yer boşalttım oyunun boyutu kadar ama sony de nasıl saçma bir sistem var anlamadım ama kabul etmedi. atıyorum 30 gb istiyorsa ben 35 açtım ama kabul etmedi sony nin saçma sistemi işte . oynayıp bitirdiğim oyun olarak last of us vardı ama dijitaldi sevdiğim bir oyun silmek istemiyordum ama mecburen sildim. bu baya kötü oldu benim için. kutulu oyun olsa hiç sorun olmuyor hemen siliyorsun sonra yüklüyorsun şimdi 50 gb ben o oyunu tekrar boş yer açıp inidrisem yine sorun olacak o yüzden indiremiyorsun zaten oynamak istesem bile indirene kadar hevesi kaçıyor insanın. bende kutulu oreder 1886 ve uncharted nathen dreake collection var geçen uncharted nathen dreake collection'ı bitirdim hemen sildim ve order 1886 taktım diski oynamaya başladım. bitince onuda silerim. kutuluda bu avantaj var belki yerim 1-2 tb olsa böyle sorun olmazdı ama. mevcut durum bu olduğundan benim için kutulu daha mantıklı. dijital oyunları insan silmek istemiyor. oda çok yer kaplıyor 1 tb olsa bana oda yetmezdi heralde. neyse biraz uzattım. dijital alırım ben ama benim için fiyat açısından ciddi avantaj sağlaması lazım. kutuluyla aynı fiyat olduğunda kutulu benim için daha mantıklı. sizin kendinize göre hesabınız vardır ve dijital sizin için mantıklıdır benim buna itirazım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 18 Ağustos 2016; 21:11:37 >

• quote:

Disk takıp çıkarmak bir eksi sayılabilir doğru. Ama gidip elden almak bence bir eksi değil. Bütün kotamı oyunlara ayırmaktansa yada oyun indireceğim diye ayda İnternete 99 TL verip Superonline'a yada Turktelekom'a daha fazla para kazandırmaktansa, gidip kutulu almayı tercih ederim.

Kutulu oyunlar HDD'de daha az yer kaplarlar, (The Elder Scrolls Online hariç, 70 GB dosyası vardı insafsızın :D) satabilir, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz, internet kesik, sorunlu olması dert olmaz. Kutulu oyun rahatlıktır

Birde kutulu oyunların şöyle bir artısı varki, benim için olabilecek bütün eksilerini siliyor;
    Şu manzara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiyopBey -- 19 Ağustos 2016; 4:25:03 >

• İnterneti sadece oyun indirmek için almamak lazım tabi ki o zaman saçma olur ama mesela Bluray Disk filmleri indirip arşiv yapıyorsanız orası başka

Ve kesinlikle müthiş bir manzaranız var
  • Yıllardır kutulu alıyordum. Çok oyun alıp satıp takasladım. Spotçu çakallar yüzünden ilk kez FIFA 17' yi dijital aldım ve ilk önsiparişim.

Yıllık çıkan oyunları Fifa - Nba vb. dijital almaya başlayacağım. BF1 'ide dijital alacağım.

Belli bir senaryosu olan Mafia3 - WatchDogs2 vb. bir şekilde kutulu alıp birbirleriyle takaslamayı planlıyorum.

• Yandex Wallet'a para yükledim, Psn hesabı açtım. Ödeme yöntemi girmeye çalıştığımda saçma bi sayfa çıkıyor ve bilgilerim eksik kalıyor maalesef.
    2.300 Ruble yükledim bi de mal gibi !!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayCicik kullanıcısına yanıt
    yandex wallet ile mi yüklediniz psn hesabına yoksa wallet'a mı yuklediniz parayı. yardımcı olalım nasıl bi sayfa cıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.