Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
86
Favori
45.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Yandex Wallet'a Türk kredi kartımdan oyun için yeterli miktarı yükledim. Kimlik doğrulamasını başaramamıştım bi türlü. Konudaki tüm resimlere bakltım neredeyse ama cep telefonu numarası istediği bi ekran gelmemiş kimseye. Veya geldi ama herkes kolayca yazdı geçti
    Çıktım bi sgara içtim geldim, tekrar deneyeyim dedim ve telefon numaramı kabul ettirdim en son.
    --Bu arada Yandex'e ilk üye olurken sorduğu telefon numarası ekranından bahsetmiyorum--
    Benim bahsettiğim ödemeyi kabul ettirecek olan ekrandaki telefon olayı. Neyse sonuç olarak -nasıl yaptığımı bilmeden de olsa- yaptım ve psn'e yükledim parayı ve oyunun ödemesini yaptım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BayCicik kullanıcısına yanıt
    hallettiyseniz iyi bari yoksa çözerdik
  • Diwanji kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.
    Ama şöyle bi soru sorabilirim;
    1-açtığım bu yandex wallet'ı alacağım her oyuna açtığım hesap için kullanabilir miyim?
    *Çünkü beni yandex wallet için Psn'e kullandığım mail adresini kullandım.
    2-kredi kartımdan yandex wallet'a para yükleyip (tıpkı psn cüzdana eklediğimiz gibi), sonra alışveriş için yandex'ten mi çektireyim parayı? Yoksa yandex'e hiç yükleme yapmıyıp, oyun alacağımda, oyun tutarını, kredi kartımdan direk çekiyor mu yandex wallet?

hocam büyük ihtimal bu açtığınız yandex wallet hesabınız askıya alınacak. çünkü sizden pasaport doğrulaması isteyecek bi kac gün sonra :)
    Hee doğru hocam. Öyleyse her defasında yeni bi tane Yandex Wallet açacağız. Doğru muyum?

aynen hocam her defasında yeni wallet hesabı acman gerekecek
    Teşekkür ettim

• bende hala pasaport doğrulaması istemedi rakamları salladığım halde, yanlış hatırlamıyosam 3 kere alışveriş yaptım aynı yandex hesabıyla ama tek sorun yaşamadım hala.
  • Pasaport doğrulama olayı benim başıma da geldi. FIFA yı taksit taksit alırım diye açtım. 600 ruble atmıştım. Bir hafta sonra tekrar atayım dedim ama hesap askıda bunu düzeltmek çok kolay vs. mail geldi.

Allah'tan Yandex cüzdanı bloke ediyorlar da tekrar tekrar açabiliyorum. Başka cüzdanda bu banka kartınızı kullanamazsınız gibi bir durum yok.
  • KoRnTuNeS kullanıcısına yanıt
    İstemediyse cok guzel hiç çaktırmayın hep öyle alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanabildiniz mi 600 rubleyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Diwanji

Kullanabildiniz mi 600 rubleyi?

PSN 'e atmıştım. Yandex cüzdanda değildi.
  • BF1 alan varmı,ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

BF1 alan varmı,ne kadar?

4000 Ruble Standart Edition. Ortalama 180-190 TL gibi fiyat.

Almadım ama alacağım.
  • şuan yeni hesap açmada yada ödeme yaparken herhangi bir sıkıntı durumu varmi arkadaşlar türk k kartlariyla v.s ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

Hocam Yandex Wallet'a Türk kredi kartımdan oyun için yeterli miktarı yükledim. Kimlik doğrulamasını başaramamıştım bi türlü. Konudaki tüm resimlere bakltım neredeyse ama cep telefonu numarası istediği bi ekran gelmemiş kimseye. Veya geldi ama herkes kolayca yazdı geçti
    Çıktım bi sgara içtim geldim, tekrar deneyeyim dedim ve telefon numaramı kabul ettirdim en son.
    --Bu arada Yandex'e ilk üye olurken sorduğu telefon numarası ekranından bahsetmiyorum--
    Benim bahsettiğim ödemeyi kabul ettirecek olan ekrandaki telefon olayı. Neyse sonuç olarak -nasıl yaptığımı bilmeden de olsa- yaptım ve psn'e yükledim parayı ve oyunun ödemesini yaptım

merhaba hocam bu telefon kabul ettirmeyi nasıl yaptın bir türlü kabul ettiremiyorum

• tyfn85 kullanıcısına yanıt
    bastan sona 7 yazarak deneyin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diwanji -- 27 Ağustos 2016; 12:55:34 >
  • tyfn85 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    İnan bilmiyorum orayı kurcala burayı kurcala derken sonunda kabul etti ama nereden nasıl yaptığımı inan bilmiyorum. Bi kaç gün içinde fifa 2017 ön siparişini verirken tekrar yapacağım ve o vakit adımları daha bilinçli ve not alarak yapacağım. Başarılı olabilirsem eğer, notlarımı paylaşabilirim seninle.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

Merhaba hocam,
    İnan bilmiyorum orayı kurcala burayı kurcala derken sonunda kabul etti ama nereden nasıl yaptığımı inan bilmiyorum. Bi kaç gün içinde fifa 2017 ön siparişini verirken tekrar yapacağım ve o vakit adımları daha bilinçli ve not alarak yapacağım. Başarılı olabilirsem eğer, notlarımı paylaşabilirim seninle.

Tamam hocam bekliyorum seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,
    şöyle bir sorunum var; yandex wallet kayıtlı olan psn hesabımda 400 ruble var. deneme amaçlı atmıştım. pasaport doğrulama olayından sonra psn.den 200 ruble daha atmayı denedim fakat hata verdi. pasaport doğrulamadan sonra bu sefer wallet'a girip oraya 200 ruble aktarmak istedim orada oldu sorun yok. wallet hesabındaki 200 rubleyi psne göndermeye çalışıyorum yine hata veriyor.
    200 ruble yandı mı? onu psn hesabına aktarmanın yolu var mıdır?
    eğer o yandıysa 400 ruble olan psn hesabına aynı kredi kartı bilgileriyle farklı bir wallet açıp yine aktarabiliyoruz onu doğru anlamış mıyım?
    bilgili arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.
    iyi geceler.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.