Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
86
Favori
45.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: btg10

arkadaşlar merhaba,
    şöyle bir sorunum var; yandex wallet kayıtlı olan psn hesabımda 400 ruble var. deneme amaçlı atmıştım. pasaport doğrulama olayından sonra psn.den 200 ruble daha atmayı denedim fakat hata verdi. pasaport doğrulamadan sonra bu sefer wallet'a girip oraya 200 ruble aktarmak istedim orada oldu sorun yok. wallet hesabındaki 200 rubleyi psne göndermeye çalışıyorum yine hata veriyor.
    200 ruble yandı mı? onu psn hesabına aktarmanın yolu var mıdır?
    eğer o yandıysa 400 ruble olan psn hesabına aynı kredi kartı bilgileriyle farklı bir wallet açıp yine aktarabiliyoruz onu doğru anlamış mıyım?
    bilgili arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.
    iyi geceler.

Yandex Cüzdanında kalan 200 ruble PSN 'e aktaramazsınız. O cüzdan alışveriş bloğu yedi.

Doğru anlamışsınız. Aynı kredi kartıyla başka Yandex cüzdan açıp kendi PSN hesabınza para aktarmaya devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECBalaban -- 28 Ağustos 2016; 10:47:58 >

• tesekkurler bilgi icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende bugün witcher 3 goty almaya çalışıcam oyun 1800 ruble ama ben 2000 ruble yüklicem hesaba çünkü ruble ler 1000 lik şekilde anladıgım kadarı ile peki kalan 200 ruble ne olucak...

• Hesapta duracak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam Başka bir hesaba aktarım yapamıyorum anladıgım kadarıyla peki aynı hesap dan önümüzdeki ay fifa 17 alırsam o kalan 200 rubleyi kullana bilicemmi çünkü hesap bloke oluyor gibi birşey okudum pasaport onayın dan dolayı

• Hocam o konuda bir bilgim yok. Normalde bakiyeyi alır üzerini karttan tamamlar. Rusyadan dediğiniz gibi hiç oyun almadim.

• Anladım hocam sagol son olarak rus psn acmak ile ilgili bir konu varmı psn yi nasıl acıcaz arastırdım ama bula adım bunun ile ilgili bir konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

Anladım hocam sagol son olarak rus psn acmak ile ilgili bir konu varmı psn yi nasıl acıcaz arastırdım ama bula adım bunun ile ilgili bir konu

Konunun ilk sayfasına bir göz atın hocam

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Hocam benmi göremiyorum anlamadım ilk sayfada yandex money için para yükleme anlatılıyor rus psn açma anlatımını göremedim.?

• quote:

Hocam benmi göremiyorum anlamadım ilk sayfada yandex money için para yükleme anlatılıyor rus psn açma anlatımını göremedim.?

Money yandex.ru adresinden üyelik açtım o şekilde alışveriş yapıyorum hocam ben, cüzdana para ekleyip.

Tamam ama rus psn hesabın olması lazım dimi hocam parayı o hesaba yüklüyorsun sonuçta

• quote:

Tamam ama rus psn hesabın olması lazım dimi hocam parayı o hesaba yüklüyorsun sonuçta

Pardon hocam ben sizin sorunuzu yanlış anlamışım, evet önce bir rus psn hesabı edinmek gerekiyor tabi ki daha sonra yandex money yöntemiyle alışveriş yapabilirsiniz.

Nedemek hocam eywallah

• Hocam , Rus Witcher GOTY versiyonu türkçe altyazı çıkıyor diymi. Test edebildin mi acaba?
  • quote:

Hesabı normal açarken ülkeyi Rusya seçmen yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher goty alan varmı tr dil varmı içinde

• MB-DH kullanıcısına yanıt
    Sorumun cevabını sizden aldım hocam. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Beyler GÜZEL HABERİ VERİYORUM. 10 GB'LIK bölümü indi oyunun ve oyun TÜRKÇE. Rusya'dan aldım. Gönül rahatlığıyla alın

Evet hocam başka bir konuda mhasal hocam güzel haberi vermiş. Birkaç kişi daha teyit etti. Rus PSN Witcher 3 GOTY'de Türkçe dil seçeneği bulunuyor.

Edit: Soruyu soran başka bir arkadaş cevaba eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkan1905 -- 30 Ağustos 2016; 17:01:32 >

• cagkan1905 C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: cagkan1905

quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Beyler GÜZEL HABERİ VERİYORUM. 10 GB'LIK bölümü indi oyunun ve oyun TÜRKÇE. Rusya'dan aldım. Gönül rahatlığıyla alın

Evet hocam başka bir konuda mhasal hocam güzel haberi vermiş. Birkaç kişi daha teyit etti. Rus PSN Witcher 3 GOTY'de Türkçe dil seçeneği bulunuyor.

Edit: Soruyu soran başka bir arkadaş cevaba eklendi.

Teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.