Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
86
Favori
45.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa rusyadan alacağım yandex sistemi çalışıyormu bir değişiklik var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-DH

Rica ederim

Tesekkürler bilgilendirme için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz bir arkadaşla Fifa 17 almak istiyoruz, parasını verip, bizim yerimize alabilecek olan var mı ya da elinde Fifa 17 olup diğer hakkını satacak olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher 3 GOTY'ın fiyatı maalesef 1799 rubleden 2599 rubleye çıkarılmış. Bu tarz durumlar çok sık yaşanıyor sanırım Rusya PSN'de. Tecrübeli arkadaşlar bilirler büyük ihtimalle, yakın zamanda oyun tekrar eski fiyatına düşer mi?
  • rus psn de witcher 3 en dusuk plus ile 1499rubleden gitmis yani 75 tl filan olmasi lazim.
    ayni indirim gelirse aliriz artik turkce oldugu icin.
  • GTA 5 170 oha ya sözde daha ucuz olacak
  • Arkadaşlar Rus PSN'de, Fifa 17'yi kaça alabiliyoruz şu anda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mescut

Arkadaşlar Rus PSN'de, Fifa 17'yi kaça alabiliyoruz şu anda?

180 olmasi lazim kardesim.

• Konuyu açan @TheBearGrylls'a ve ödeme yapılırken sorulan telefon numarasına ne yazacağımızı belirten @Diwanji'ye teşekkür ederim.

Konuya benim de bir katkım olsun, bugün yaptığım işlemin kaça mal olduğunu yazayım, ileride Rusya PSN'den alışveriş yapacak arkadaşlara referans olsun.
    Hesaba Banka Kartı Ekleme İşlemi - 1.01 RUB - 0.07 TL
    PSN'e 2000 Ruble Ekleme İşlemi - 2000 RUB - 98.57 TL
    PSN'e 700 Ruble Ekleme İşlemi - 700 RUB - 34.49 TL
    Witcher 3 GOTY Toplam Ücret - 2701 RUB - 133.13 TL

Yandex Money'de ininal kullandım ve sorun çıkmıyor.
    Ödeme yapılırken sorulan telefon numarasında +7 777 777 77 77 yazarak geçtim.

Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
  • cey100 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sıradaki alışverişimde öyle yapacağım.
  • Kolay gelsin ben hesabı rus olarak açsam sonra offgamers dan kod alsam çalışırmı bide ülkeyi Rusya seçince yazılar rusçaya falan dönüşürmü Türkçe yapma ihtimali varmı??

• Beyler bir sorum olacak sizlere,

Ben bundan 2 hafta öncesi yandex.money den buradaki yazılanları takip ederek üyelik açtım ve sonra rus psn açıp deneme amaçlı 200 ruble para aktarımı yaptım ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşti aradan 2 hafta geçti ve bugün para atmak istedim ve izin vermedi atmama şöyle bir mesaj gelmiş bana bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim hayır bunun çözümü yoksa bu sistemden kredi kartı bilgilerimi nasıl silebilirim birde yeni bir üyelik açsam tekrardan olur mu ?

"Something is wrong with your details. Payments have been suspended. Send us a copy of your passport or complete identification."

google çeviri : Bir şey detayları ile yanlış. Ödemeleri askıya alındı. ABD pasaportu veya kimlik tam bir kopyasını gönder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATATURKTC -- 7 Eylül 2016; 9:46:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shngzm

Beyler bir sorum olacak sizlere,

Ben bundan 2 hafta öncesi yandex.money den buradaki yazılanları takip ederek üyelik açtım ve sonra rus psn açıp deneme amaçlı 200 ruble para aktarımı yaptım ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşti aradan 2 hafta geçti ve bugün para atmak istedim ve izin vermedi atmama şöyle bir mesaj gelmiş bana bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim hayır bunun çözümü yoksa bu sistemden kredi kartı bilgilerimi nasıl silebilirim birde yeni bir üyelik açsam tekrardan olur mu ?

"Something is wrong with your details. Payments have been suspended. Send us a copy of your passport or complete identification."

google çeviri : Bir şey detayları ile yanlış. Ödemeleri askıya alındı. ABD pasaportu veya kimlik tam bir kopyasını gönder.

Sistem sadece Rus vatandaşları için geçerli olduğundan sizden kimliğinizi tanıtmanızı istiyor.
    Kullandığınız hesabı kapatıp yeni bir yandex hesabı açarak kendi PSN'inze para aktarmaya devam edebilirsiniz.
    Açılan hesaba 3 gün içinde tekrar kimlik doğrulama isteyecek. Oyun alacağınız zaman yandex hesabı açın PSN e para aktarın sonra yandex hesabını iptal edin. En temizi bu.

• özer kardeşimin yardımlarıyla fifa 17yi sorunsuz almış bulunuyorum tekrardan teşekkür ederim yarı hemşerim
  • Kardeşim cevabın için çok teşekkür ederim işlemi dediğin gibi gerçekleştirdim zaten hiçbir sıkıntı olmadan peki bu yandex money hesabını nasıl kapatabilirim ve içerisindeki kart bilgisini nasıl silebilirim ? bunun yöntemini biliyormusunuz ? sanal kart kullanıyorum zaten ama genede silme şansım varsa çok iyi hesabıda komple nasıl kapatabileceğimi söylerseniz çok sevinirim iyi günler.
  • Teşekkürler hocam, ben de sildim hesabı :)
  • Fifa 17 alacağım yardımcı olacak varmı Rus hesabı açtım

• quote:

Orijinalden alıntı: shngzm

Kardeşim cevabın için çok teşekkür ederim işlemi dediğin gibi gerçekleştirdim zaten hiçbir sıkıntı olmadan peki bu yandex money hesabını nasıl kapatabilirim ve içerisindeki kart bilgisini nasıl silebilirim ? bunun yöntemini biliyormusunuz ? sanal kart kullanıyorum zaten ama genede silme şansım varsa çok iyi hesabıda komple nasıl kapatabileceğimi söylerseniz çok sevinirim iyi günler.

Kartı silmek için

Hesabı silmek için

• Rehberi hazırlayan arkadaşa teşekkürler
    2000+2000 ruble hesaba yükledim , Fifa 2017 standart sürümü 3999 Rubleye aldım ,176 TL tuttu toplam
    Şimdi hesapta 1 ruble kaldı ne alabilirim
  • Sanal kart ekleniyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.