arkdaşlar en ucuz ps2 nerden bulabilir yardımlarınız içn teşekkürler
Not:ilgili alana açacaktım ama kimse yoktu.
sanırım ağrıda oturuyorsun 2 seçenegin var 2 el forumunda çok sağlam birinden alıcaksın yada hepsiburadadan 280 ytl lik alete çipsiz halde 300 falan vericeksin
keşke orda otursam bu lanet şehirden uzaklaşırım.Her neyse sevgili fake bana laf sokmaya çalıştın sanırım olsun.Ayrıca ben bilmiyom mu sormayı ama çalışan adamız onun için nette de pahalı böyle e.önü karaköy kadıköy civarlarında oturanlar varsa yardım ederler.EE sen nerde oturuyosun sandalyede mi
quote:
Gerçek Ad yerter merter [ E-mail E-mail diego-21 Doğum günü Ana sayfası Şehir: Ağrı ICQ: Yahoo: AOL: MSN: İlgileri: Mesleği:
Profilin de ağrı yazıyor @White Tiger de sanırım ona bakarak Ağrı demiş ayrıca herkese fake demen hoş değil,ayrıca açıklaması da gayet yerinde çipsiz alırım dersen hepsiburadadan falan bak ama forumun ikinci eline de bak mutlaka çipli,oyun hediyeli 2 kollu ps2'yi daha ucuza bulabilirsin..
bekle türkiye ye de ps3 ler tam olarak gelsin sonra ps2 alırsın.fiyatlarda düşme olacak
quote:
Orjinalden alıntı: diego-21
keşke orda otursam bu lanet şehirden uzaklaşırım.Her neyse sevgili fake bana laf sokmaya çalıştın sanırım olsun.Ayrıca ben bilmiyom mu sormayı ama çalışan adamız onun için nette de pahalı böyle e.önü karaköy kadıköy civarlarında oturanlar varsa yardım ederler.EE sen nerde oturuyosun sandalyede mi
ne laf sokucam ki size suç bende yardım etmeye çalışıyorum ,profilinizde katılım yerini ağrı seçerseniz normal olarak ağrıda oturduğunuzu düşünür insanlar.
White Afferinb Lan Tebrik eediyorum Her mesaj sayisi 4 yada az olankişilere neden fake diyonuz be mubarek white oyun bolumunda falan takıl post gelsin 100e fake make demezler.Adam Yardim Etmeye Calisiyor
Kınıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme