2020 ekim ayında alınmıştır. MSI 3 yıl garanti diyordu ama msi kayıt ettim mi diye baktım etmemişim. vatan garantisi 2 yıl idi. perf oalrak 2060 super ile 2070 arası bir konumdadır. ilk ve tek kullanıcısıyım. kart açılmadı. yüzde 95 PC de oyun twitch internet şeklinde kullanılmıştır. yaklasık 1-2 ay boş zamanalrda mining yapılmıştır. ev kartıdır.
5700xt lerin içinde sıcak ve sesli çalışan bir model maesef. stock ayarlarda geçmişteki ati 4850 tek slot akrtlar gibi çalımakta..
aldığımdan beri undervvoltlu şekilde kullandım. 1.015 V 1850 mhz yüzde 60-65 civarı fanda katlanıalbilir bir seviyede rahatlıkla oyun oynayabilirsiniz.
bencmarklardan
1.si günlük kullandığım şekilde. kulaklık ile rahatsız etmiyor. kulaklıksız herkes kullanmaaz.
ikincisi core 1.015 V 1850 Mhz fan autoda
en alttaki: her şey default halindeyken (fan yüzde 100 de iken ince bir ses geliyor. yüzde 95 ve altında gelmiyor)
oyun dışı 0 ses fanlar duruyor.
Fiyatı özellikle uygun tuttum. deneme mahiyetinde 1-2 ay mining gördü( işim oldu oyun oynadım veya bazen hiç çalıştırmadım vs. 24 saat boyunca çalıştığı gün sayısı 3-5 günü geçmez)
Sesli bir kart sıcak çalışıyor malesef.(hot spot yüksek geliyor gpu temp ile arasında çok dfark var muhtemelen macun sorunu). içi açılıp macun termal pad vs değişirse daha iyi kullanılabilir. kendim açmadım. stickerları üzerinde.
Fiyatı bunun için uygun tutuyorum. harici olarak sorunu yoktur. ufak pazarlık payı vardır. satılmazsa zaten takasa vereceğim başka bir arkadaşa.
Forumdan arkadaşımıza satılmıştır hayırlı olsun
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.