Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Hediyeli-Satilik 1600Af+ Fan+ kutulu(dual core anakart+CPU+ram+HDD hediyeli) Satın Al 6 Nisan 2023 14:30 1 1 Hediyeli-Satilik 1600Af+ Fan+ kutulu(dual core anakart+CPU+ram+HDD hediyeli) Merhabalar.Elimdeki 1600Af islemcimi islemci değişikliği sebebiyle satiyorum. Hiç bir sorunu yoktur. 10 dk once çıkardım sistemden. 2020 Kasım'da alinmistir.Yani da stok fanı ve orijinal kutusunda vereceğim. Hediye olarak da bir adet 160 GB HDD (en son baktığımda bad sector yoktu 160 GB olduğu için çıkardım kasadan) Bir adet Intel e5700 işlemci ve fanı bir adet 775 bin chipset olarak p5gc-mx 1333 anakartin modeli. Ve üzerindeki ddr 2 2 GB Rami vereceğim. Bunlar çalışır haldeyken 2021 yılında sokuldu ondan sonra açıkçası bir daha takmadım. Evde kalabalık yapmasın diye satıyorum. Yüzde 90 ihtimalle çalışıyor hepsi, tek tek satmak istemediğim için işlemci fiyatına ekledim hepsini. Alıp bir tane hdmı kart ile salon film PC si basit düzeyde NAS server veya elinde power olan varsa kasa bile toplayabilir. İşlemciye kefilim, diğer parçalar üzerinden çok vakit geçtiği için emin değilim çalışıp çalışmadığına lakin soktuğum dönemde çalışıyordu. Çöpe atilmasin birinin işine yarasın.Kargo alıcıya aittir Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1199 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Hediyeli-Satilik 1600Af+ Fan+ kutulu(dual core anakart+CPU+ram+HDD hediyeli) en ucuz-Satıldi MSI 5700x evoke xxxx tl(vatan fatura+kutulu) Kiralık EA play pro olan(it takes two vb)origin hesabi [satıldı] Resident Evil 3 ve monster h.world iceborne master edition key (piyasadan düşüğe verecr