Şimdi Ara

En ucuz Şekilde Windows Cd'si Almak İstiyorum Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En Ucuz Şekilde Bir Windows Cd si Elde Etmek İstiyorum Windows 7 Ultimate Nasıl Elde Edebilirim İndirerek Yapamadım Hiçbir Yer Doğru Düzgün Link Vermiyor Rica Ederim Siz Link Verin Eğer İnternetten indirirsem Doğru Düzgün ÇAlışırmı Cdye Yüklesem Lütfen Bana Yardım Edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pedram2000 -- 6 Eylül 2012; 23:50:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pedram2000

En Ucuz Şekilde Bir Windows Cd si Elde Etmek İstiyorum Windows 7 Ultimate Nasıl Elde Edebilirim İndirerek Yapamadım Hiçbir Yer Doğru Düzgün Link Vermiyor Rica Ederim Siz Link Verin Eğer İnternetten indirirsem Doğru Düzgün ÇAlışırmı Cdye Yüklesem Lütfen Bana Yardım Edin

banada lazım. laptopum hacizden geldi 3 yıl sonra. kullanılmış formatlanmış. şerefsizin çocukları. Usb den win 7 kurmam gerekiyor. ablam üniversiteye giderken götürecek. bari temiz bir kurulum yapıvereyim. kullansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pedram2000

En Ucuz Şekilde Bir Windows Cd si Elde Etmek İstiyorum Windows 7 Ultimate Nasıl Elde Edebilirim İndirerek Yapamadım Hiçbir Yer Doğru Düzgün Link Vermiyor Rica Ederim Siz Link Verin Eğer İnternetten indirirsem Doğru Düzgün ÇAlışırmı Cdye Yüklesem Lütfen Bana Yardım Edin

tnctr(dot)com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.