Arkadaşlar Selam Aşağdaki özellikleri verilen notebooklar nasıl fiyat çok uygun görünüyor. Daha doğrusu ucuz olsun ama işimi görsün diyenler için yeterli olurmu. adetli alıp satmayı düşünüyorum..
15.4'' TruBrite®TFT LCD Ekran ATI EKRAN KARTI PERFORMANSI... Windows Vista Home Basic Tr / Ing.
Bu ürünlere sanırım bende baktım.. ÜÜrünler bence oldukça iyi. Gayet de hızlı çalışıyor. Nerden mi biliyorum.? Geçenler de İstanbul Bilişime gittim ürünler orada açıktı. Yaklaşık 1 saat kadar inceledim. Çaktırmadan oyun bile oynadım.. Neredeyse utanmasam oradaki görevliye MSN kurdurum sohbet edecektim. Valla adamlarda fena sabır var. Adamlar hiç bir şey demediler. Gayet sakin ve olgun bir şekilde Yardım istermisiniz sorusunu duydum. Ürünü bende almayı düşünüyorum. Tavsiye de ederim. Ama kredi kartım fullödedikten sonra ilk işim olacak.
Fiyat uygun. AMD olduğu için biraz fazla ısınma yapar intele göre. Zaten şu anda notebook piyasasında en pahalı Toshiba. Orta halli dahili ekran kartı modeli en az 1500 tl.