Şimdi Ara

En ucuz, upload / download ev internet paketi onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    uzaydanmi geldin diyeceksiniz fakat kullanici tecrubesi daha onemli oldugu icin sizlerin fikrini almak istiyorum.
    Home Server kurmak istiyorum, basit rdp ve pbx kurmayi planliyorum.
    Ev Server icin ucuz sekilde upload/download hizinin esit oldugu static IP veren paket ve tabiki memnuniyet gorusleriniz dogrultusunda firma/paket onere bilirmisiniz.

• Statik ip için adsl vdsl fiber fark etmeksizin ek ücret ödüyerek alabilirsin firmalara göre değişiyor ücretleri diye biliyorum 10-20 tl arası bulabilirsin pakete dahil statik ip hiç görmedim türk telekomun ücretleri şöyle;

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/servisler/sayfalar/turk-telekom-statik-ip.aspx

Adsl alt yapınız var ise 80 kb hızdan üstüne çıkamazsanız türk telekom vdsl de yeni yeni 4 mbps tanımlamaya başladı oda 100 mbps pakette sunuluyor diye biliyorum belkide 50 mbps pakette de sunuluyordur 4 mbps üstü zor bireysel tarifelerde kurumsal olarakta yüksek hız derseniz büyük ölçekli işletme için teklif almanız gerekebilir esnaf ve orta ölçekli işletmeler bireysel tarifelere yakın olabiliyor bunun dışında kendize metro ethernet alt yapısı döşetebilirsiniz onun maliyeti sizi aşar

• Home server için yetersiz verılen hızlar normalde vdsl ile 50 megabitlik upload hızı verılebilir ancak vermıyorlar upload istiyorsanız metro internet tarifelerıne bakın onlarda pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar icin tessekurler,
    tecrubeler umut kirici ama ne yazikki ISP gercegi boyle sanirim.

Fiber veya ADSL arasinda secim yapsaniz hangsini alirdiniz.
    Fiber fiyati biraz daha yuksek olmasina rahmen daha az teknik sorun yasiycagimi tahmin ederek soruyorum.
  • Https://ahmetozer.org evde barındırıyorum. Vdsl baglı baglantı detayları sistem kontrol sayfasıda var.

Site icerigi dinamik yani kullanıcı kayıdı ve yorum gibi kısımlar yoksa iyi bir cdn kullanılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site ilginc, yavas geliyor sayfalar ama hosting masrafi sifir ona deger.
    Bilgi icin teseekurler, Turkiyede fiber disinda masraf/adsl artikca cozum var ama hala kimsenin sikayet etmedigi bir genel cozum olurmamis anladigim kadariyla.
  • Superonline VDSL Servisi hakkinda bilginiz varmi.

24 Mbps'ye kadar Limitsiz​ 100 GB​ 109 TL​ 99,90 TL​

Tahutsuz girip denemelimiyim yoksa Super paket sorun cikmaz mi diyorsunuz Tahutlu yapip memnun kalirsinmi diyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En uygun 1000 mhps internet
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremsah2

Superonline VDSL Servisi hakkinda bilginiz varmi.

24 Mbps'ye kadar Limitsiz​ 100 GB​ 109 TL​ 99,90 TL​

Tahutsuz girip denemelimiyim yoksa Super paket sorun cikmaz mi diyorsunuz Tahutlu yapip memnun kalirsinmi diyorsunuz.

Sol Taahütsüz paket vermez. Taahütsüz veren özel firmalara bi göz atın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.