Bildirim
En ucuz zincirnerede var
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Evet Polis yakaladımı 63 Lirayı yapıştıracak
http://www.sahibinden.com/hic_kullanilmamis_14_jant_zincir-46WQQaXQQ19170959WQQpXQQdisplayitem?
kargoyla 30 Liraya elinizde olur -
Bana yarın sabah lazım.
Ya şansa bak
Marketlerde kimbilir ne kadardır. Hepsiburadaya baktım 30 TL filan.
Birde hangi boy alıcaz hep grup grup. -
Bauhause'da ;
-
Kış lastigi almak yerine karlı agır buzlu havalarda zincir takmak lazım. -
Şimdi geldim. Arkadaşın linkini gösterdiğini kozyatağı bauhausedan aldım. Aynısı carrefouredada vardı
Fiyatı 40 TL baya var ellerinde -
quote:
Orijinalden alıntı: K.MARX
Kış lastigi almak yerine karlı agır buzlu havalarda zincir takmak lazım.
yanlışınız var kış lastiği daha kullanışlıdır çünkü zincir lastiğini gererek esneklik lastiğin özelliği vs. yönünde lastiğe zararı dokunabilir ayrıca bazı ülkelerde zincir yasaktır onun yerine kış lastiği tavsiye edilir çünkü zincir kar buz olmayan yollarda yolların bazı bölümlerine zarar verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert.1907 -- 23 Ocak 2010; 12:15:03 > -
Haklısınız.
Fakat yılda 2 kere lastik degiştirmek onun icin bütce ayarlamak zor olsa gerek.
-
quote:
Haklısınız.
zinciri çok uzun süre kullanırsanız yine 2 lastik almak zorunda kalacaksınız... -
Bulundugumuz bölgede en fazla kar 1 hafta olacaktır.
Günde ortalama 10 km yaptıgımızı farz edersek ortada büyük bir kayıp gözükmüyor. -
aracın ön takımına , kopması durumunda kaportaya, sarsıntıdan dolayı vidaların gevşemesine, torpidonun ilerleyen zamanlarda ses yapmasına vb... daha sayayım mı? -
ayrıca allahın soğuğunda tak çıkar derdi. yolda 20-30 km' den sonrasının sabır istemesi. frenlemede pek bi yararının olmaması, buzlanmada beş kuruş etmemesi...
kullanım amaçlarını karıştırmamak lazım.
kışın, uygun olan lastiği yani kar ya da kış lastiğini takacaksınız; zincir ise buna ek olarak kullanılacak. gerektiğinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 23 Ocak 2010; 4:28:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mert.1907
quote:
Kış lastigi almak yerine karlı agır buzlu havalarda zincir takmak lazım.
yanlışınız var kış lastiği daha kullanışlıdır çünkü zincir lastiğini gererek esneklik lastiğin özelliği vs. yönünde lastiğe zararı dokunabilir ayrıca bazı ülkelerde zincir yasaktır onun yerine kış lastiği tavsiye edilir çünkü zincir kar buz olmayan yollarda yolların bazı bölümlerine zarar verir.
Evet katılıyorum mert.Bu bazı ülkelerde yasak olan zincir bizim ülkedede kar lastiği yasak Allahım ya polis kar lastiği olana ceza kesiyordu haberlerde sen para ver al adam ceza kessin oh ne güzel lan
-
kış lastiği ile kar lastiği farklı şeyler arkadaşlar
kar lastiğinde zincire gerek yoktur, zaten çivileri vardır, kış lastiğinin özelliği karla ilgili değildir, düşük hava sıcaklıklarında lastik hamurunun sertleşmesi, kış lastiklerinde daha düşük sıcaklıklarda olur. sert olan lastik, lastik özelliği göstermediğinden yol tutuşu zayıflar
yerde 3-4 cm kar varsa, kış lastiğine de yaz lastiğine de zincir takmak gereklidir (zorunludur)
ama çivili lastikte buna gerek yoktur.
şimdi bununla ilgili bir video ekliyorum youtube'a birazdan eklerim buraya kış lastiği ile kar lastiği arasındaki farkı görebilirsiniz
saygılarımla
edit: video
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 25 Ocak 2010; 16:16:24 >
-
bazı kış lastiklerinde çivi yerleri hazırdır...
kullanıcı isterse çiviler takılır...
ekleme: çivisiz hali kış lastiği, çivili hali buz-kar lastiği olur...
her lastikçi de çivi çakabilir, bu lastiklere...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 25 Ocak 2010; 17:16:07 > -
quote:
Haklısınız.
7 derecenin altında her sıcaklıkta kış lastıgı uygun olandır, aynı zamanda buzda kullanmak adına çivi takabilirsiniz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X