Şimdi Ara

En Ucuza ama İyi Kaliteye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Belki bir kaçınız okumuştur Apple Mac alacağım. Fakat ondan önce şuan ki bilgisayarımla on beş-on altı ay geçireceğim için bir de Ram eklemek istedim. Şuan ki Ram durumu 2 GB. Slotuna uymaz, şuna uymaz, buna şöyle olmazına bakmadan bana çok fazla ucuz ama o ucuzlar arasından en kaliteli rami söyleyebilir misiniz? Ürün özellikle Vatan'dan olursa çok memnun olurum.

Not: Taç çatlasın değil taş milyon parçaya bölünse anca 50 TL'ye çıkarım. İdeal fiyatım 30 TL'ye kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurjKhalifa

Arkadaşlar merhaba. Belki bir kaçınız okumuştur Apple Mac alacağım. Fakat ondan önce şuan ki bilgisayarımla on beş-on altı ay geçireceğim için bir de Ram eklemek istedim. Şuan ki Ram durumu 2 GB. Slotuna uymaz, şuna uymaz, buna şöyle olmazına bakmadan bana çok fazla ucuz ama o ucuzlar arasından en kaliteli rami söyleyebilir misiniz? Ürün özellikle Vatan'dan olursa çok memnun olurum.

Not: Taç çatlasın değil taş milyon parçaya bölünse anca 50 TL'ye çıkarım. İdeal fiyatım 30 TL'ye kadar.

notebookmu desktopmu ddr2 mi ddr3mü bu bilgileri paylaş ancak o şekilde yardımcı olunabilir
  • ddr3 desktop.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    EN İYİ TVLER
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.