Bir adet Nintendo 3DS almaya karar verdim sıfır. İnternette araştırıyorum kaç gündür ve inanılmaz pahalı oyunlar ve konsol fiyatları görüyorum. 1 oyun + Konsola 500 lira isteyen insanlar bile mevcut. Sizden ricam, sıfır ve PAL versiyonunu nereden en uyguna bulabileceğimi söylerseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Eğer cihazın sıfır fiyatı pahalı geliyorsa ikinci el ürün satan sitelerden satın alabilirsin. ( zaten sıfır satan pek yok -büyük marketleri içinde-)
Hiçbir fikrim yok diyorsan buna, buna veya şuna bakabilirsin. Ayrıca şu an bu yazıyı okudun websitesinin ikinci el bölümüne de bakabilirsin. Birkaç ipucu
--Her zaman yeni gelen ürünlere göre sırala fiyatı uygun olan ürün kısa süre içinde satılıyor.
--Mümkünse esnaftan değil de son kullanıcıyı tercih etmeye çalış. Hem fiyat daha uygun hem de satacağı için artık işine yaramayacak kılıf, fazla stylus verebilir.
--Oyunlar önemli çoğu zaman oyunların fiyatı cihazı geçebilir bu yüzden ilk başta cihaz ile birlikte alırsan (cihazın yanında verilen) iyi olur.
--En önemlisi sabır ne kadar acele edersen zararına olur.