Şimdi Ara

En Uygun Bireysel Krediler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Artık Bankalar bayramlarda gelenek gibi uygun oranlar ve faiz oranlarında bireysel ihtiyaç kredileri vermeye başladı..
    Benimde krediye ihtiyacım olduğundan konuyu paylaşıyorum.

Garanti Bankası Bayram Kredisi

Faiz Oranı 0,79
    Kredi Tutarı 3.000,00 ₺
    Vade 9
    Aylık Ödeme 349,30 ₺
    Dosya Masrafı 79,00 ₺
    Sigorta 101,50 ₺
    Toplam Ödeme 3.324,20 ₺

Toplam Faiz Öd. 324,20 ₺
    Aylık Ödenen Faiz 36,02 ₺

İş Bankası Bayram Kredi

Faiz Oranı 0,89
    Kredi Tutarı 5.000,00 ₺
    Vade 12
    Aylık Ödeme 446,15 ₺
    Dosya Masrafı 150,00 ₺
    Sigorta 38,00 ₺
    Toplam Ödeme 5.541,80 ₺

Toplam Faiz Öd. 541,80 ₺
    Aylık Ödenen Faiz 45,15 ₺

Akbank Bayram Kredisi

Faiz Oranı 0,68
    Kredi Tutarı 10.000,00 ₺
    Vade 12
    Aylık Ödeme 878,00 ₺
    Dosya Masrafı 330,00 ₺
    Sigorta 0,00 ₺
    Toplam Ödeme 10.866,00 ₺

Toplam Faiz Öd. 866,00 ₺
    Aylık Ödenen Faiz 72,17 ₺

Not:
    -Ben Bir banka çalışanı değilim sadece en uygun ve en avantajlı olan krediyi sizinle paylaşıyorum, bu paylaştıklarım dışında daha iyi oranda kredi avantajları da olabilir bu paylaşımlar benim fikrimdir...
    -Karşılaştırmasını bütçenize uygun olanını siz karşılaştırın duruma göre karar verin
    -Burada kredi çektiğiniz süre içersinde o bankaya tamamıyla bağlı kalacağınızı unutmayın, hesap işletim ücretileri olsun kart aidat ücretleri olsun onları da hesaplayıp ona göre karar vermenizi tavsiye ederim.

Saygılarımla.

• Akbank bayağı uygun geldi..
  • Akbank bence de çok iyi.
  • akbankın kredisini internetten bulamadım?

sanırım o eski ramazan bayramı kampanyası idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenman -- 24 Eylül 2013; 11:39:45 >
  • akbank baya iyi.
  • işbankasından 10.000 tl bayram kredisi kullandım 12 ay vadeli.aylık ödemem 905.2tl.ekstra 75 tl hayat sigortası masrafı var.
  • Bir kaç gün önce ing'den kredi alacaktım, kredi detayları burada
    Dosya masrafı 9 TL olduğu halde evrakları imzalarken kontrol ettiğimde 99 TL yazmışlar, itiraz ettim pardon bizim hatamız düzeltim dediler 10 dakika sonra düzelttiler. Sonra hayat sigortası geldi önüme 111 TL, dedim bu hiç bir yerde yazmıyor kampanya sayfasında "yok ama biz alıyoruz tüm kredilerde var" evet var ama 111 TL çok dedim iptal edip çıktım.

Bankalar malaesef ek masraf çıkarabiliyor, 8000-10000 tl benimde bir krediye ihtiyacım olacak ama mantıklı bir oran bulamadım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi kredi kartları ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kredi çekerken "yıllık maliyet oranı" denilen kritere mutlaka bakın. Birbiriyle karşılaştırın. En iyi sonucu buradan alırsınız. Bazı bankalar masrafları söylemiyor, aldıktan sonra sürpriz çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenman

akbankın kredisini internetten bulamadım?

sanırım o eski ramazan bayramı kampanyası idi.

doğru söylüyor olabilirsin...

http://www.hangisi.net/kredi/akbank-bayram-kredisi-2013

burda bir hata var... Resmi sitesinde yoktu başka bir siteden aldım o da eski çıktı... Daha bayram kampanyası yapmamış o zaman akbank

• Benimde çok ihtiyacım var ama vakıfbank ve ziraat benkasının bayram kredilerini bekliyorum. Genelde daha uygun oluyorlar.
  • beyler en uygun kredi kesinlikle halkbank da sigorta 35-50 tl çıkıyor 5 tl masraf var 14 bin lira kredi kullandım 1,09 dan özel bankalar dan uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: matsipik

beyler en uygun kredi kesinlikle halkbank da sigorta 35-50 tl çıkıyor 5 tl masraf var 14 bin lira kredi kullandım 1,09 dan özel bankalar dan uzak durun

senelik hesap işletim ücreti vs. durumları nedir?

Halk Bank Yaz Tarifesi

Faiz Oranı 1,02
    Kredi Tutarı 25.000,00 ₺
    Vade 24 ay
    Aylık Ödeme 1,208,00₺
    Dosya Masrafı 305,00₺
    Sigorta 110,50 ₺
    Toplam Ödeme 28.992,20 ₺

Toplam Faiz Öd. 4.407,00 ₺
    Aylık Ödenen Faiz 183,63 ₺

biraz önce görüştüm en son durum buymuş. İyi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gult3kin -- 24 Eylül 2013; 14:45:25 >

• Bank bozitifede bakın dosya masrafı sigorta yok kredi ne ise o direk hesaba geçiyor kesintisiz.
  • senelik hesap kesim ücreti aylık 5 lira ama 3 otomatik ödeme talimatı verirsen o da kesilmez. eski bir banka çalışanı olarak sizlere tavsiyem yıllık maliyet oranına bakıp karşılaştırma yapmanız ve kredi çekerken masrafsız kredi tercih etmeniz. çünkü elinize toplu para geçtiğinde krediyi kapattığınızda minumum zarar yaşarsınız.
  • krediyle felan uğraşmayın, gidin halkbank parafcard alın bi tane, tek çekim yaptırın tanıdık bir yerden, 18 ay için yüzde 6,5 veriyorsunuz,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.