Şimdi Ara

en uygun sınırsız internet tarifesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ardaslar tt nrtin kotali internetni kullaniyorum ve sinirsiza gecmek istiyorum suan en uygun tarife hangi servis sagliyicisinda var? ve tt neti degistirmemi tavsiye edermesiniz????

• Bende aynı bu konuyu açmak için girmiştim hızı çok önemli değil en az 1mb olsun bile yeter ucuz ve sınırsız olsunda
  • bölgenizde yüksek hızlar destekleniyorsa 115 liralık 8mbit limitsiz tarifesi var ona bir bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

bölgenizde yüksek hızlar destekleniyorsa 115 liralık 8mbit limitsiz tarifesi var ona bir bakın.

yok hocam 59 liraya tt netinki pahalı geliyor daha uygun bir şey bakıyorum
  • birde tt netin dışındaki servis sağlıycılar nasıl kalite hız vs bakımından
  • 1-8 arası netlimitsiz 59 lira ondan daha ucuzuda yok sanırsam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametgfb34

ardaslar tt nrtin kotali internetni kullaniyorum ve sinirsiza gecmek istiyorum suan en uygun tarife hangi servis sagliyicisinda var? ve tt neti degistirmemi tavsiye edermesiniz????

Yazlıkçı Biri diyorum, üç aylık peşin veriyorsun 135 tl, sınırsız kullan.
    Aylık 45 tl ye geliyor. Ek ücret vergi algı falan da yok.
    http://www.biri.com.tr/yazlikcibiri.aspx
    Uzun süreli taahhüt de yok.
  • yine de en ucuzu ttnet yalın 8 gibi
  • sınırsız 8 mb 35 40 lira olsada herkes alsa şunu yaaa
  • quote:

ardaslar tt nrtin kotali internetni kullaniyorum ve sinirsiza gecmek istiyorum suan en uygun tarife hangi servis sagliyicisinda var? ve tt neti degistirmemi tavsiye edermesiniz????

uydunet altyapi varsa 1mbs sinirsiz 29 tl ama hiz yetmz dersen 39 tl 3mbs bu yeterli olacaktir ama sorunssuz kullanim icin asagida bir kablo tv kutusu olmali yoksa sorun yasaniyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydunet hizmeti , türksat kablolu tv olan yerlerde verilmekte .
  • quote:

uydunetin 1mb sınırsız var ama her bölgede dsteklemiyor araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Bende aynı bu konuyu açmak için girmiştim hızı çok önemli değil en az 1mb olsun bile yeter ucuz ve sınırsız olsunda

Aynen arkadaş ya. İsterse 1mbps olsun, kotasız olsun, fiyatı uygun olsun. Bende böyle bir tarife bekliyorum.
    Yıl nerdeyse 2013 10kbps telefon internetiyle sürünüyorum. Ayda 60 tl verecek bir şey yapmıyorum ki zaten intte
  • uydu net varsa ki çogu yerde var sanslıysan bak
    http://www.turksatkablo.com.tr/int-tarifeler.aspx
  • 59tl verip netlimitsiz alayim diyorum onun bir de 10-15tl telefon parasi var. Yalin alsan onun da 1sene sonra baglanti ucreti adi altinda bir o kadar ucreti var. Yani limitsiz interneti ttnet 70tlnin altinda vermiyor. Dsmart alsam desem tv+internet 65tl ki onda da var +10tl baglanti ucreti. Ayrica dsmarti kullananlardan o kadar cok sikayet var ki insanin bulasasi gelmiyor. Bir yolu yordami varsa bu isin bilenler anlatsin ki faydalanalim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.