Şimdi Ara

En Uygun Sistem Nereden Toplanılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en uygun sistem nereden toplanır ? öğrenciyim 100 tl bile kar etsem önemli

• Her bir parça farklı siteden. Başka yolu yok.

Biri işlemciyi ucuza verir öteki ram belleği öteki ekran kartını.

Sağlam ikinci el ürün bulursanız almanızı da tavsiye ederim. Hiçbir esnaf sizi 2. el almanızdaki kadar tasarruf ettiremez.

Teknobiyotik'te işlemci fiyatları Sinerji'ye göre biraz daha ucuz geldi bana. Sinerji'de de bellekler ucuz geldi.

Teknobiyotik, Inventus, Sinerji, Vatan Bilgisayar gibi mağazalara bakabilirsin.
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Bende biraz araştırdım, malesef görünen bu şekilde toplamak teşekkür ederim cevabınız için, birde ikinci el hangi parçalar alınabilir bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed1111

Bende biraz araştırdım, malesef görünen bu şekilde toplamak teşekkür ederim cevabınız için, birde ikinci el hangi parçalar alınabilir bilgilendirirseniz sevinirim

Rica ederim. Sadece kasa mı toplayacaksınız yoksa monitör ve diğer çevre birimleri de ( klavye,fare,kulaklık) dahil mi?
  • BARIŞ55'in de dediği gibi farklı sitelerden toplaman gerek ucuza toplaman için. Forumda Veysel adında üye var. Amazon'dan sıfır açılmamış kutusunda garantili parça getiriyor. Çoğu parçayı kendisinden sipariş ettim sağolsun çok yardımcı oldu. Ben de 6000 TL'ye sistem topluyorum, bugün oturup bir hesap yaptım da Türkiye'den toplasam o bana 7400 TL civarına gelecekti az buz değil arada tam 1400 TL fark var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bora Yıldırım -- 19 Temmuz 2016; 23:24:04 >
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Sadece kasa hocam
  • Bora Yıldırım kullanıcısına yanıt
    eğer öyle bir alternatif varsa yardımcı olurmusunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N11 den haftasonu vesaire indirimlerle toplayabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ben de sadece kasayı o fiyata topladım. Ben sadece referans olabilirim mesela teknobiyotik'te Barışın dediği gibi işlemciler daha ucuza gelir ve zaten PSU - Ekran Kartı - İşlemci Soğutucusu bunları kesinlikle yurtdışı getir derim. Bir örnek verecek olursam:

Corsair H115i Sıvı işlemci soğutucu : Veysel abide 450 TL

Link

Corsair H115i Sıvı işlemci soğutucu : Hepsiburadada 737,98 TL

Link

Veysel abi'nin profili : Link

Bana çok yardımcı oldu dediğim gibi sağolsun, kendisinden sipariş ettiğim EVGA g2 650 W Supernova 80+ Gold Power Supply elime ulaştı, inanılmaz güzel ki bu sene şubat aylarında Vatanbilgisayar'dan 600 Watt Xigmatek 80+ Bronze Power Supply almıştım 300 TL'den, şimdiki aldığım da 300 TL ve Full modüler + 650 Watt + 80+ Gold ( 650 Watt'ın 649,4 Watt'ını Tertemiz veriyor )

ve ayriyetten bunların haricinde bir parça alacaksın atıyorum SSD, Google'a şu şekilde arat :
    almak istediğin SSD örneğin Samsung 850 Evo 250 Gb olsun ;

Samsung 850 Evo 250 GB SSD akakçe yazarak arat yani sonunda akakçe ibaresi olsun o zaman sana farklı sitelerden hepsindeki fiyatları gösteriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bora Yıldırım -- 19 Temmuz 2016; 23:47:15 >

• Bora Yıldırım kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim biraz araştırdım şimdiden türkiye sitelerinde 3000 tllik sistem için 150 tl fark oluşuyor. Malum fazla durum yok orda burda part time çalışarak biriktirdim yazılım çizim işlerimde bazende oyunda kullanıcam 7 senelik emektar artık götürmüyor :)
  • samed1111 S kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olalım elden geldiğince :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek rica ederim, anlıyorum, ben de öğrenciyim aynı durum benim için de geçerli ben de aynı şekilde 7 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum lanet olası Casper , artık canıma tak etti ve sistemimi değiştirmeye karar verdim ve olacaksa da tam olsun istedim.. :)
  • veysel kullanıcısına yanıt
    Aklımda aşağı yukarı şöyle bi sistem var

Samsung 850 evo 250 gb ssd
    intel 6500 skylake işlemci
    msi b150m bazooka anakart
    wd 1 tb blue hdd
    zalman z3 600w veya dark n10 500w kasa ve supply
    kingston 8 gb 2133 ddr4 ram

ekran kartı rx 480 veya gtx 1060 olabilir 3000 tl bütçe var hani olursa böyle bi sistem düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samed1111 -- 20 Temmuz 2016; 0:13:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.