Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.339
Cevap
621
Favori
858.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

25GB 125TL vardı sanırım odur. Ama o paket de yeni gelene 3 aylık veriliyordu sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Yeni gelen değilim. Şu an favori 3 gb 230 tl smsli dakikalı. Bunda ucuz yokmu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • motokops M kullanıcısına yanıt

Mevcut müşteri için teklifler size özel çıkar. Yanımda uygulamasında size özel iyi bir kampanya yoksa ondan iyisini sunmazlar büyük ihtimalle. Ek olarak devamlı Faturasız kullanacaksanız Bimcell öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 11 Ekim 2024; 20:13:15 >
  • NETGSM düşüneyim dedim;

Daha başta 150 TL kitliyorlar
    yok sim kart ücreti yok kargo ücreti…

Zaten 30 GB’lık tarifesi aylık daha baştan 300 TL’ye geldi…Bulunduğum yerde iyi çalışıp çalışmayacağı bile muamma…

En iyisi 50 TL daha fazla verip 30 GB 350 TL Turk Telekom gözüküyor.

Numara taşıma ile 30 GB 350 TL altı tarife gören varsa yazsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 12 Ekim 2024; 8:15:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OxBlue kullanıcısına yanıt

Hepimiz en uygunun arayışı içindeyiz, aşağıdaki konu yardımcı olabilir, 30 GB (20+10 Kampanyalarla) 270 e gelir, zam olmazsa, 6 ay için.

Bimcell Numara Taşımaya 13 GB +750 DK +250 SMS 160 TL+TKÜ | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

• HızırBey kullanıcısına yanıt
    Şimdi tam ben de BiM cell inceliyordum, üstüne siz yazdınız :)

Turkcell faturalı hattım var, direkt Bim markete gidip
    20 GB’lık 270 TL olan tarifeye numaramı taşıyabiliyorum değil mi? Üstüne ilk 6 ay + 5 GB daha gelecek?

25 GB 270 TL mevcut şartlarda iyi en azından
    30 GB’a Turkcell benden 540 TL istiyor

Evet taşıyabilirsiniz, yönlendirdiğim konudaki sıralamada yapın, 5+5 GB daha olsun. Mevcut Bimcelli (Dostum Kmp.) bulamazsanız, biz yeni geçtik, yardımcı olurum En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HızırBey -- 12 Ekim 2024; 12:2:38 >
  • Vodafone dan aradılar. Günlerdir tarifeyi tobi de görüyordum ancak 3 ay 150₺, sonra 250₺ olarak falan geçiyordu.

Israrla 2-3 kez sormama rağmen 12 ay 150₺ sabit fiyat dedi.

Bir tık erken geçmiş olduk ama Ok verdim. Bakalım neler olacak.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]

• Merhaba arkadaşlar,

Vodafone 18 gb, 2000 dk, 250 sms olan tarifem, taahhüt bittiği için 516 TL'ye çıktı. Yeni taahhüt en uygun 440 TL diyorlar. Turkcell, Telekom daha uygun bi öneriniz var mıdır? 300 TL'ye kadar razıyım.

• Ebul-Liva kullanıcısına yanıt

Hocam aynı tarifeye taahhüt dahilinde 201,80 ödüyordum. Taahhüt bitti bu ay 516 tl'ye çıktı. Sizin nasıl bu kadar uygun?

Turkcell veya diğer operatörlerin faturalı hatlarından direkt bimcell'e geçiş olmayabilir. Ben Vodafone faturalı için bir Bim'e gittim. Önce bulunduğunuz operatörde faturasıza geçin dedi çalışanlar. Böyle bir kural mı var yoksa çalışanların işgüzarlığımı tam bilmiyorum. Oğlum yurt dışına gideceğinden ve uzun süre hat kullanılmayacağından minumum bir tarifeye geçmek istemiştim, vodafonu arayıp faturalıya geçmek istiyorum deyince ve ısrarlı olunca isteğimi kayda aldılar ve sonra başka birisi aradı beni ve 3 gb 100 TL civarında bir tarife önerince kabul ettim. BimCell'e geçmedim.

• Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    Hiç bilmiyorum vallahi hocam. Ben de Bimcell geçip geri dönme falan gibi atraksiyonlar peşine düşecektim başka operatörden geçenlere daha uygun tarifeler çıkıyor diye.

Daha önceki tarifem 6GB’lık bir şeydi, telsiz kullanım falan dahil 136₺ gibi bir şey ödüyordum. Zaten çocuk akıllı saatte falan kullanıyordu çoğu dönem. Yaz döneminde 1-2 kez aşım yaptık. Çoğu zaman ertesi aya devretti.

Nasıl bir algoritma var bilmiyorum. Nasılsa bu kadar kullanmıyor ver gitsin mi diyor artık ne yapıyorsa. Bir de ben bu tarifeye geçerken bayinin bir keleği olmuştu bana en uygun tarife falan dedi ama anneme ve eşime 8GB tarifeyi daha uyguna almıştım geçen sene. O yüzden faturasıza geçtim geri geldim falan ilk başta. Orda 30 gün değiştiremezsin olayları oldu, taahhütsüz ücret falan ödedim gereksiz. Şikayetvar başvurum vardı, ondan sonra 55₺’lik ufak bi ekstra indirim tanımlamışlardı. Zaten tarifem ondan ötürü 136’ya falan düştü. Acaba o zamandan sorunlu müşteri diye kayıt falan mı vardır onu da bilemiyorum. Ya da biz bir ayıp ettik buna, bu sene telafi edelim demiş de olabilirler.

Mümkündür hocam, baya şaşırdım fiyatı görünce tam da arayış içindeyken :) Koskoca kurumsal firmalar resmen üçkağıtçı olmuş, kimi çarparsak kardır mantığıyla hareket ediyorlar işte. Ne desek boş. Ben de ne yapacağımı şaşırdım 440 tl'ye devam ettiriyorlar ama çok para.

• Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ümidi kesmiştim açıkçası. Halen inanmıyorum, 3 ay sonra göreceğiz bakalım 250’ye falan çıkacak mı? Tobi de gösterilen tarifede öyle yazıyordu çünkü.

Taahhüt iptal bedeli yansıyor diye yıldızlı günleri değerlendirememiştim. Bu fiyata tarife tekrar çıkmaz derken geldi.

Bu arada kızımın okulda olduğu dönemde son 2-3 ayda çok aramayı kaçırdım. Aramalar bir süre kesildi. Son bir kaç gündür de açamadık telefonu, dün de 2 kez falan aramışlar. Bugün de 2 kez falan aradılar sonunda yetiştim. Taahhütün son ayına kadar gelen aramaları açmamak da bir taktik olabilir belki bilemiyorum.

Valla mevcut fiyatları görünce 250 bile iyi bence hocam :) O kadar uçmuş ki fiyatlar. Ben de öyle düşünüyorum yakın zamana kadar açmamak belki işe yarayabilir. Müşteri kaybetmeme mantığıyla.

• Diğer operatörlerden faturasız Türktelekom hatta
    Taşınıp
    yada Faturalıdan Faturasıza geçip (80Tl bedel var )
    görseldeki
    28 günlük hoşgeldin 25 gb paketini alıp
    bi kaç gün de sil süpürle idare edip
    30 Gün sonra ilk sayfadaki faturalı tekliflerden yararlanabilirsiniz .
    bu paketi bitirip 2 defa alıp da geçebilirsiniz

hos 25 yazıp 5555 göndererek
    Hoş Geldin 25GB paketini 115Tl alabilirsiniz 750dk 750 sms 25 gb
    Paketi bayideki postan da alabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Diğer operatörlerden faturasız Türktelekom hatta
    Taşınıp
    yada Faturalıdan Faturasıza geçip (80Tl bedel var )
    görseldeki
    28 günlük hoşgeldin 25 gb paketini alıp
    bi kaç gün de sil süpürle idare edip
    30 Gün sonra ilk sayfadaki faturalı tekliflerden yararlanabilirsiniz .
    bu paketi bitirip 2 defa alıp da geçebilirsiniz

hos 25 yazıp 5555 göndererek
    Hoş Geldin 25GB paketini 115Tl alabilirsiniz 750dk 750 sms 25 gb
    Paketi bayideki postan da alabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659

Hocam ilk sayfadaki geçilebilecek kampanyalar ideal tarife yazanlarmı acaba?

• alper_love kullanıcısına yanıt

Aynen görselde ki tarifeler ideal ve şaşmaz var Ay sonuna doğru başka çıkarsa onları da ekleyeceğim

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 👍

• faithless35 F kullanıcısına yanıt
    En iyisi bir BİM’e gidip sormak…

• 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.