Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: stefansalvatore744 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
10.339
Cevap
621
Favori
858.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bankacılık işi yoksa netgsm alabilirsiniz. Çok çok.uyguna

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OxBlue kullanıcısına yanıt

Ben daha önce Turkcell faturalıdan direkt Bimcell e geçiş yaptım bir problem olmuyor

• Jegande kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir ücret yansıttı mı Turkcell size sonradan?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sadece konuşma lazım 1000dk annem için hangi operatörü tavsiye edersiniz ? Şuan pttcell.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Türkcell de 24.12.2024 sonuna kadar taahütüm var gözüküyor türk telekom yıldızlı günlere geçiş yapacağım turkceldeki tahhüt bozma cezasını nereden görebilirim?

Yıldızlı günler paketleri internette alıma kapalı gözüküyor bende mi bir sorun var acaba yoksa kapanmış mı?

• f0rester kullanıcısına yanıt

Bimcell veya NetGSM ama Bimcell daha mantıklı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evdeki büyükleri NETGSM e geçirmek daha mantıklı anladığım kadarıyla,

sikinti yansıyan var mı acaba

• turk telekom hoş geldin paketleri sadece yeni hat alanlara mı? turkcellden geçiş yapanlar alabilir mi?

• emre_virüs kullanıcısına yanıt

Yaklaşık bir ay önce annemin hattını Vodafone'dan NETGSM'e taşıdım. Bankacılık uygulamalarıyla, internetle falan işi yok. Sesli görüşme kalitesi bence kötü ama annem hiç şikayet etmedi. SMS sorunları çözülse, VoLTE gelse direkt olarak ben de geçeceğim ama yakın zamanda zor gibi.

• Merhabalar. Dijital kuryeden hattı aldığımızda kaç gün içinde "hat şu saatte açılacaktır" diye mesaj geliyor? Biz dün hattı aldık ama hâlâ mesaj gelmedi.

• günbegün zam yapıp bi dünya para alıyorlar, ancak her deprem anında çöküp sıvıyorlar:

https://eksisozluk.com/6lik-depremde-telefon-hatlari-coken-ulke--7890116

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz internet veriyorlar çalışmayan hatlara 😀

• starlink afet/savaş vb acil durum anlarında ülkelere ücretsiz sınırsız internet hizmeti sağlasın, bunlar da iletişimi çöken hatlarına 'hediye' internet tanımlayarak milletle alay etsinler.

• operatörlerin skandalları tam gaz devam ediyor...

vatandaştan savunma ayağına 750 tl tırtıklamaya çalışan adamlar, vekile 50gb paketi 286 liraya, vatandaşa 1200 liraya satıyor!..

x (formerly twitter)
    Pusholder (@pusholder) on X
    https://x.com/pusholder/status/1846829375326478558
  • Bugün Vodafone çok yavaş, deprem den etkilendi diyeceğim ama deprem Marmara Bölgesi'nde olmadı ki, anlam veremedim bir türlü.

Sınırsız tarifelere dua etsinler, yoksa yapacağımı bilirdim.

• Yokizm. kullanıcısına yanıt

merhaba hocam engelli paketleri indirimde bir hat netgsm % 25 indirimli kullanıyor babam diğer hat engelli indirimden türk telekom dan % 25 engelli indirimli kullanabilir mi aynı şirket içinde tek indirim verilişyor

başka operatörler olunca nasıl bilginiz varmı

• derya78 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam

Türk Telekom için bu linki incelemenizi tavsiye ederim;

https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/erisilebilir-yasam/erisilebilir-yasam-teklifleri/erisilebilir-yasam-faturali-mobil-tekliflerde-25-indirim

hocam inceledim babam kendi hattı netgsm indirimli

bende engelli yakını olarak faydalanmak istedim 2 indirim oluyormu onun cevabını bulamadım

• derya78 kullanıcısına yanıt
    Bence faydalanılıyordur hocam, tabii yalan, yanlış bilgi vermek istemem, müşteri hizmetleri ile görüşün veya Türk Telekom merkez mağazası varsa bölgeniz de, görüşme yapmanızı tavsiye ederim🙏🏻

vodafone’da 1 haftadir ayni yavaslikta nete giremiyorum ben de hocam. kayit actirdim, donus yaptilar, baz istasyonunda sorun var, 10 gune cozulur dediler bakalim ne olacak.

• 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.