maaşlara zam yapılmadan enflasyonu düşük göstermek için yapmaları olası... |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (504. sayfa)
-
-
Ankara'da kullanılacak en iyi tarife nedir arkadaşlar? 20GB yetiyor bana. Turkcell kullanıyorum ama müthiş pahalı teklifler var. İki üç katı. -
Tt kullanabilirsin yada netgsm ikisinide kullaniyorum ankara geneli bir sikinti yok ama oncelik tt derim -
Vodafone ankarada kötü diye biliyorum, Türk telekom olabilir en son gayet iyiydi, Turkcell zaten iyi ama pahalı biraz.
-
eski abonelerde geçebliyormu
-
- IP adresinizi gizleyen veya internet trafiğinizi şifreleyen gizlilik araçları (VPN gibi) kullandığınızda, internet kullanımınız bu hizmet veya ürün kapsamındaki paketlere dahil olmayabilir ve tarifenizdeki mevcut internet haklarınız üzerinden ücretlendirilir.
-
-
Azerbaycanlı kardeşlerimizin parası bizim paramızın 20 katı değerli.
-
Burada yorum bırakmıştım hocam. Gayet yolunda herşey annem sorunsuz kullanıyor. 4-5 ay oldu sanırım.
-
Merhaba teknosacell faturalıdan bimcele geçmeye düşünüyorum da herhangi bir şey yapmıcam haftalık ödül hangisi iyi veriyor, arada faturasız paket yaparsam hangisi ucuz ,bimcelin ödülü ve faturasız paketleri iyi gibi , sizin öneriniz varsa alabilirim, iyi çalışmalar -
Şahış şirketi ya da şirketi olanlar için vodafone kurumsal tarifeler çıkmış kısa süreliğine.
www.vodafone.com.trhttps://www.vodafone.com.tr/vodafone-business/kurumsal-tarife-ve-paketler?tracking_cid=target-vbu-sizeözel-2110-CD
-
On yıl önce falan bıraktım internet çok yavaştı geçen sene babam kullanıyordu emekli babam bile Vodafone’un internetinden şikayetçi takılıyormuş videolar
-
Evet. İnternet olarak en yavaş operatör. Alternatif olsun diye paylaştım. -
Arkadaşlar uzun süredir Teknocell kullanıyorum. Hep de memnundum hiç üzmedi. Hem yurtdışı hem yurtiçi sorunsuz hızlı kullandım. 50 GB pakete 300 TL gibi bir şey ödüyorum şuan ama taahhüt süresi bitmek üzere ve 1000 liralık tarife önerdiler yine 50 GB. Buradan çıkıp da TT'ye geçemiyorum sanırım aynı operatörmüş gibi oluyor değil mi? Vodafone çok cazip ama ankarada çekmiyor meselesi kafamı karıştırdı. Hangi tarifeler mevcut şuan nereye geçebilirim?
Genellikle evdd oluğum için düşük GB'lı paketler artık yeterli hem de tasarruf yapma amacıyla diye düşünüyorum.
PTTcell 10 GB 295 TL
Vodafone 10 GB 188 TL
Bimcell 9 GB 185 TL
Teknocell 10 GB 472 TL
şuan bulduklarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 25 Ekim 2024; 17:47:26 > -
Bu saymış olduğunuz paketleri ben sitelerinde bulamadım hocam bağlantı paylaşırsanız sevinirim. -
Şu fiyatlarla Vodafone almayın. Tarifemde 97TL ye 20GB+Video Pass hariç bütün Passler varken ben bile arada değiştirsem mi diyorum. Türk Telekom gel aynı fiyata düz 10GB dese kabul ederim sanırım ama 200 den aşağı tarife yok diye kalıyorum.
-
Red 20 tarifem 2. Döneme sistemsel bir hatadan dolayı geçiş yapılmadı. Vodafoneu arayıp kayıt oluşturduk. Ertesi gün aradılar aynı tarifeyi 12 ay 330₺ den devam edin. Önceki faturadan oluşan fiyat farkını size ödeyelim dediler. IBAN için SMS gelecekti ama gelmedi. Şimdi müşteri hizmetlerine de baglanamiyorum. -
Tt yildizli tarife 20+5 gb taahhütlü 295 tl lakin vergileri de ekleyince 360 a geliyor, tcell 20+20 440 dan devam ettiririm diyor tcell mantikli gibi var mi daha iyi bir kampanya bildiğiniz -
360 nasıl oluyor hocam onu anlamadım. 15 lira telsiz parası var sadece benim bildiğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X