Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: semi esen Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.336
Cevap
620
Favori
857.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turkcell hangi kampanya ismi neydi bi araştırayım
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt
    Oy oy oy bu fiyatlar ney böyle

Ben en iyisi net gsm'e geçeyim

Teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğin için
  • Açıkçası 50 lira daha fazla verip Turkcell kullanmak daha mantıklı gibi duruyor.

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    20 gb net gsm 149 tl turkcell de 310 tl fark 50 tl mi
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    40 da 60 gb paketlerinden bahsetmiştim. 20 yetiyorsa uygun evet 149 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Erpek -- 27 Ekim 2024; 18:41:38 >
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    O fiyata tabiki turkcell😀
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt

@Yokizm. usta ttkomda taahüt bitiyor 10 gb 1000 dk 250 sms telsiz dahil 108 ödüyoruz bu tarife başka yerde en uygun kaça alabiliriz

• fast-man F kullanıcısına yanıt
    10 gb 1500 dk 149 tl

10 gb 500 dk 99 tl

Netgsm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 28 Ekim 2024; 9:43:17 >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

evet kızımın hattını taşıdım netgms şuanlık menunun fiyat performans olarak internet hızlı bitiyor gibi bir üst pakete gececeğiz duruyor

netgsm aklımda bulamassam geçiş sağlayacağım

• fast-man F kullanıcısına yanıt
    Fiyatina gore iyi hizmeti
  • Merhaba arkadaşlar . 15.12.2024 de tarife sürem doluyor.

Yaklaşık 2 yıldır devreden tarife kullanıyorum. Çok internet kullanan birisi değilim. Ev ve işyerinde wifi olduğu için. Çocuğumun eline geçmediği sürece internet bana fazlasıyla yetiyor.
    Telefon ile konuşmayı da seven biri değilim. Max 100 dk bile yeter aylık.

Sabit max.150 TL den fazla ödemek istemiyorum.

Uyumlu 7 kullanıyorum. Kalan internet önümüzde ki aya devrediyor (Ss arkasında gözüken tarife)

Vodafone bana sunduğu tarife aşağıdaki gibi.
    18gb ilk 3 ay 150 TL sonra 250 TL

Sizce geçmeli miyim?
    Vodafone bana aynı mavcut devreden tarife mi yine makul fiyata sunar mi sizce? Mevcut devreden tarifemi seviyorum. Sunarlarsa hiç redli tarifeye geçmek istemiyorum

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 28 Ekim 2024; 14:2:1 >

• Maestro26 kullanıcısına yanıt

3 aydan sonra 250 tl dikkst et

Mevcut tarifelerin taahhütsüz ücretlerini de artık göstermiyorlar yeni tarifelere geçirmek için. Taahhüt bitimine kadar bekleyin derim, yıl sonu kampanyalarını takip edin. Mevcut tarifeniz devam ederse 150-170 lira civarı olur tahminim. Bu ilk 3 ay ucuz, sonraki aylar pahalı fiyat kampanyalarıyla piyasa fiyatlarını yavaş yavaş yükseltmek istiyorlar, bu sayede bir sonraki teklifleri enflasyon oranında makul gösterecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 29 Ekim 2024; 15:21:21 >
  • En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]

bundan daha iyi bir numara taşıma seçeneği bilen var mı acaba, bu bile çok.

Türk telekom tahüdüm bitiyor, bana 750 Tl lik paket teklif ediyor, bu onun yanında mantıklı ama hala bence çok pahalı.

Vodafone faturasizdayken geçen ay bana da bu kampanya çıkmıştı ve kabul etmediğime pişman oldum. Tam kabul edeyim diye kanaat getirdikten sonra baktım teklifleri değiştirmişler ve daha düşük netli teklif 280tl idi. Yerinde olsa oraya taşı buraya taşı uğraşmayım, çekim kalitesinden de memnunsan geç derim.
  • Altın Festival 60gb hayırlı olsun. normalde 40gb da yeterdi ama bu Turkcell hinlik edip internetimi hemen yer diye 60gb aldım. arada çok fark yok.

• Serciey kullanıcısına yanıt

Faturanızda yazar taahhütsüz ücretler.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

geçiş sonrası akıllı fatura ektive etmeniz lazım hediyeymiş, az önce ben de başvurunca söylediler

• 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.