|
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (506. sayfa)
-
-
-
Oy oy oy bu fiyatlar ney böyle
Ben en iyisi net gsm'e geçeyim
Teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğin için -
Açıkçası 50 lira daha fazla verip Turkcell kullanmak daha mantıklı gibi duruyor.
-
20 gb net gsm 149 tl turkcell de 310 tl fark 50 tl mi -
40 da 60 gb paketlerinden bahsetmiştim. 20 yetiyorsa uygun evet 149 lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Erpek -- 27 Ekim 2024; 18:41:38 > -
O fiyata tabiki turkcell😀 -
@Yokizm. usta ttkomda taahüt bitiyor 10 gb 1000 dk 250 sms telsiz dahil 108 ödüyoruz bu tarife başka yerde en uygun kaça alabiliriz
-
10 gb 1500 dk 149 tl
10 gb 500 dk 99 tl
Netgsm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 28 Ekim 2024; 9:43:17 > -
evet kızımın hattını taşıdım netgms şuanlık menunun fiyat performans olarak internet hızlı bitiyor gibi bir üst pakete gececeğiz duruyor
netgsm aklımda bulamassam geçiş sağlayacağım
-
Fiyatina gore iyi hizmeti -
-
3 aydan sonra 250 tl dikkst et
-
Mevcut tarifelerin taahhütsüz ücretlerini de artık göstermiyorlar yeni tarifelere geçirmek için. Taahhüt bitimine kadar bekleyin derim, yıl sonu kampanyalarını takip edin. Mevcut tarifeniz devam ederse 150-170 lira civarı olur tahminim. Bu ilk 3 ay ucuz, sonraki aylar pahalı fiyat kampanyalarıyla piyasa fiyatlarını yavaş yavaş yükseltmek istiyorlar, bu sayede bir sonraki teklifleri enflasyon oranında makul gösterecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 29 Ekim 2024; 15:21:21 > -
bundan daha iyi bir numara taşıma seçeneği bilen var mı acaba, bu bile çok.
Türk telekom tahüdüm bitiyor, bana 750 Tl lik paket teklif ediyor, bu onun yanında mantıklı ama hala bence çok pahalı.
-
Vodafone faturasizdayken geçen ay bana da bu kampanya çıkmıştı ve kabul etmediğime pişman oldum. Tam kabul edeyim diye kanaat getirdikten sonra baktım teklifleri değiştirmişler ve daha düşük netli teklif 280tl idi. Yerinde olsa oraya taşı buraya taşı uğraşmayım, çekim kalitesinden de memnunsan geç derim. -
Altın Festival 60gb hayırlı olsun. normalde 40gb da yeterdi ama bu Turkcell hinlik edip internetimi hemen yer diye 60gb aldım. arada çok fark yok.
-
Faturanızda yazar taahhütsüz ücretler.
-
geçiş sonrası akıllı fatura ektive etmeniz lazım hediyeymiş, az önce ben de başvurunca söylediler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X