|
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (503. sayfa)
-
-
Bazı tarifeleri görünce kazık yemiş gibi hissediyorum ama 20G 310₺'ye kullanıyordum faturalı. 35G bu gün 410₺'ye geçmiş oldum bana göre 35G Prime paketi inş. pişman olmam.
-
2 Hattımında taahhütü 1 ay içinde bitiyor. :uan telekom kullanıyorum 10GB civarlarında en uygun hangi tarifeler var oparatör farketmez değiştiririz.
-
Bugün TTelekom bana verdiği teklifleri güncellemiş sözleşmenin bitmesine 1 aydan kısa süre kaldı.
45Gb 2000dk 250sms 483Tl
50gb 2000dk 250sms 513Tl daha uygun operatör bekleyeyim mi yoksa bitmeye yakın geçeyim mi ne dersiniz. -
Limitsiz Sosyal Medya varsa kabul edilir bence hocam. -
bu hangi kampanya
-
Mevcut müşteriyim uygulama üzerinden gözükenler. Sosyal medya yok maalesef 12 ay +2gb var. -
Annem için şu an vodafone kullanıyoruz 3 gün sonra tarife bitiyor bana önerdikleri teklif 7 gb 1000 dk 500 sms 240 tl sizce daha farklı uygun bir fiyata tarife bulabilir miyim ? -
Macun
-
-
-
-
Merhaba arkadaşlar. 10 gb , 1000 dk türk telekomu 107 tl ye kullanıyordum . 20 gün sonra taahütüm doluyor.
Türk telekomdan teklifler 10 gb 238 tl . Sizce bu teklif iyi midir ? Vodafone yada turkcell de geçsem uygun bir teklif var mı ?
-
Türktelekom 1000 dk 15 gb internet + 2 gb sosyal medya 240 tl. Sadece dijital başvuruya özel. -
Teşekkürler arkadaş. Bu kampanya şu an turktelekomlu olanlar içinde geçerli mi. Yoksa vodafone ve turkcellden gelenler için mi ?
Birde link varsa sevinirim ...
-
-
Öyle görünüyor, hiç müdahale etmeyin ararlarsa açmayın. :) Sorun çıkarsa ekran görüntüleriyle BTK'ya şikayet edip çözersiniz.
-
Yılsonu yaklaştıkça daha uygun tarife kampanyaları yaparlar mı acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X