Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10.339
Cevap
621
Favori
858.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sınırsız YouTube paketi olan tarife önerinizi var mıdır.
    (vodefone da yok vermiyor bana)
  • Bazı tarifeleri görünce kazık yemiş gibi hissediyorum ama 20G 310₺'ye kullanıyordum faturalı. 35G bu gün 410₺'ye geçmiş oldum bana göre 35G Prime paketi inş. pişman olmam.

• 2 Hattımında taahhütü 1 ay içinde bitiyor. :uan telekom kullanıyorum 10GB civarlarında en uygun hangi tarifeler var oparatör farketmez değiştiririz.

• Bugün TTelekom bana verdiği teklifleri güncellemiş sözleşmenin bitmesine 1 aydan kısa süre kaldı.
    45Gb 2000dk 250sms 483Tl
    50gb 2000dk 250sms 513Tl daha uygun operatör bekleyeyim mi yoksa bitmeye yakın geçeyim mi ne dersiniz.
  • RyuujinJakka kullanıcısına yanıt
    Limitsiz Sosyal Medya varsa kabul edilir bence hocam.
  • RyuujinJakka kullanıcısına yanıt

bu hangi kampanya

• serkan330 S kullanıcısına yanıt
    Mevcut müşteriyim uygulama üzerinden gözükenler. Sosyal medya yok maalesef 12 ay +2gb var.
  • Annem için şu an vodafone kullanıyoruz 3 gün sonra tarife bitiyor bana önerdikleri teklif 7 gb 1000 dk 500 sms 240 tl sizce daha farklı uygun bir fiyata tarife bulabilir miyim ?
  • serkan330 S kullanıcısına yanıt

Macun

• Vodafone tarifem buydu
    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]

Tarifem 3 gün sonra bitiyor ve yeni teklif su şekilde geldi
    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]

Daha sonra vodafondan bu mesaj geldi
    Bu mesajdan anladığım kadarıyla hicbirsey yapmassam tarifem 110 TL karsiliginda yenileniyor mu? Ben mi yanlış anlıyorum. Bu şekilde devam eden oldu mu acaba?

• Dayımı geçirdik, tavsiye ederim.

• Tonny Stark kullanıcısına yanıt
  • Merhaba arkadaşlar. 10 gb , 1000 dk türk telekomu 107 tl ye kullanıyordum . 20 gün sonra taahütüm doluyor.

Türk telekomdan teklifler 10 gb 238 tl . Sizce bu teklif iyi midir ? Vodafone yada turkcell de geçsem uygun bir teklif var mı ?

• erdalyel E kullanıcısına yanıt
    Türktelekom 1000 dk 15 gb internet + 2 gb sosyal medya 240 tl. Sadece dijital başvuruya özel.
  • effect68 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler arkadaş. Bu kampanya şu an turktelekomlu olanlar içinde geçerli mi. Yoksa vodafone ve turkcellden gelenler için mi ?

Birde link varsa sevinirim ...

• Lasthannibal kullanıcısına yanıt

Öyle görünüyor, hiç müdahale etmeyin ararlarsa açmayın. :) Sorun çıkarsa ekran görüntüleriyle BTK'ya şikayet edip çözersiniz.

• Yılsonu yaklaştıkça daha uygun tarife kampanyaları yaparlar mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.