< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (549. sayfa)
-
-
Türkiyenin 4. Operatörü yakında vodafone geçerse şaşırma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teklifleri uygulamadan veriyorlar genelde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son yaşanan tatsız hadiseler olmasaydı, biz de öyle düşünüyorduk...
Üzüldüm cidden Netgsm için, İnşallah hayırlısı olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne oldu? Hiç haberim yok
Adamlar zaten baz istasyonunu Turkcell den alıyordu, Turkcell anlaşmayı feshedince ortada NetGSM diye bir şey de kalmadı 😀
Ev interneti turk telekom diye biliyorum
Turkcell ile bir takım anlaşmazlıklar yaşanmıştı...
Turkcell'in ipi ile kuyuya inilir ise olacağı buydu
Bence Türk telekomla anlaşırlar internet alt yapısında zaten türk telekomla çalışıyor
O tarafı bilmiyorum konu mobil operatörler olduğu için o tarafı yazdım. NetGSM zaten yılların köklü bir şirketi kurumsal tarafa birçok hizmetleri var ama 4. operatör işi yalan oldu gibi.
Yani o konuda haklısın yine belli olmaz
Olabilir, Vodafone da olabilir.
Gerçi Türk Telekom daha olası bir ihtimal.
Malum BİMCell, PTTcell, Teknosacell hep Türk Telekom (Avea) altyapısın dan beslenen sanal operatörler.
Aynen öyle kardeşim.
NetGSM nin istediği şeyi hiçbiri kabul etmez bence. Adamlar tüm altyapı kendilerinde olsun sadece baz istasyonu kiralansın istiyor, Bimcell falan öyle değil onlar Türk Telekom’un farklı isimlerle pazarlanması gibi (Fenercell falan ile aynı kategoride) daha çok, her şeyi Türk Telekoma bağlı.
Turkcell sanırım bir mecburiyet sebebiyle o hakkı vermişti, yine bir mecburiyet olursa sanırım yine bir operatör ile anlaşma sağlanır o mecburiyet durumu olmadan zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 15 Ocak 2025; 0:47:54 >
Eski bir sony telefon ve çok eskiden telsim sonradan vodafone olan ev telefonu niyetine kullandığımız bir hat var 89TL ödüyoruz aylık. Vodafone aradı bugün kampanyanız bitti 220TL yeni ücret diyor. Başka operatöre numarayı taşımak mantıklı geliyor şuan, uygun fiyatlı bir operatör kampanya önerilerinizi alırım. Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X