Hocam o taktik öncedendi; Telekoma Operatör değiştireceğim dedim 3700 TL cayma bedeli çıkardılar, o zaman faturasıza geçirin dedim farketmez taahhütü bozduğun için yine cayma bedeli ödersin dediler. herkes kampanya yaptı mecburen bu ücretle kullanacakmıyım dedim, cayma bedeli ödersen zorunlu değilsin diyip bide dalga geçtiler. Aynı evde aynı pakete eşime benden 120 tl daha ucuz teklif verdiniz bugün dedim, doğrudur bizde kampanyalar kişiye özel dediler. Ne kadar ucuz yaparsa yaptın hayatta bi daha kapısının önünden geçmem. |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (546. sayfa)
-
-
Hocam bu konuda en iyisi PTTCELL. Eski müşteri iseniz çok ucuza fiyat veriyor. Yeni müşterilere pahalı fiyattan veriyor. O yüzden çıkmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 7 Ocak 2025; 14:19:1 > -
3700TL cayma bedeli nedir? Taahhütün ilk aylarında veya son aylarında olsan o ücreti çıkarmalarına imkan yok. Çok yüksek aylık ücreti olan bir paketin sözleşmesinin tam ortasında falan olmanız lazım. Durum oysa da adamlar haklı sözleşme yapılmış sonuçta.
-
yeni oyun şu; 1650 tl lik paketi size 450 tl ye veriyoruz diyorlar. aradaki 1200 TL caydığında her ay faturana yansıyor
-
Oyun değil satış stratejisi müşteriyi zorla tutmak
Size zaten tarife geçiş yaparken taahhütlü ve taahhütsün fiyatları söyleyip ona göre onay alıyorlar .
Eski tarifelerde aradaki fark tarife fiyatına göre misal 100 150 Tl yi bulurken şimdiler de
1000 Tl den fazla bile oluyor .
1200 TL lika tarifeyi indirimler ile 400 e satıyorlar aradaki farkı da her ay cayma bedeline ekliyorlar .
Örnek 25gb tarife
-
Tt den vodafone geçtim. 3 gün vodafone da kaldım. Tekrar tt ye geçtim. Vodafone 32 lira fatura çıkardı. Canları sağolsun. Bu yazılanları okuduktan sonra Buna da şükür. -
sözleşmen hala devam ediyorsa normal değil mi? o fiyattan anlaşmışsın sonuçta her ay o kadar fatura gelmesini beklemek kadar doğal birşey olamaz
-
Sıfır hiç kullanılmamış hat istiyorsanız evet, ama eğer önce den kullanılmış numara takıntınız yok ise, ay sonları üç operatörün mağazaları da, özellikle Vodafone ve Türk Telekom indirimli hat satabiliyor. -
Tarifemin taahhütsüz fiyatını nasıl görebilirim ? Bulamadım bi türlü
-
Hangi operatör hocam?
Türk Telekom ise arayıp öğrenebilirsiniz.
Vodafone da Tobi de Canlı Destek den sorup öğrenebilirsiniz.
Turkcell de de arayıp öğrenebilirsiniz. -
aynı şeyden bahsediyoruz arkadaşım. Oyun yada strateji ne farkeder ki. Amaç müşteriyi hareket ettirmemek.
ama bu strateji en fazla taahhüt bitimine kadar sürer. Bu çakallıkla bir daha da müşteri bulamazlar
-
Sizi bulamayabilirler ama kullanıcılar bu kadar detaylı bakmazlar
ödeyeceği tutarı bilmek ister ona göre hareket eder
-
Uygun fiyatlı olsun da, daha önceden kullanılmış olsun ay sonu mağazaları turlamak gerek.
-
Telekom hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X