Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024] (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.860
Cevap
626
Favori
897.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Maalesef hocam o kadar araştırmadım, şikayet eden üyelerimiz oldu zamanın da, ama sanırım fayda etmedi.
  • Şuan için TT kullanıyorum ancak tahahut bitmek üzere olduğu için yüksek tarifeler sunuyor. En uygun sanırım PTTCell 10gb paketi 129tl, Vodafone da 143tl. Sonuçta TT kullanıyor PTTCell operatör olarak, daha uygun yok sanirim.
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Git-gel yapmazsan hepsi pahali mevcut musteriye.
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Uzun yıllardan beri kullanıyordum, tahahut bitmeden önce yardımcı oluyorlardı fiyatlarda ancak bu sefer tutmadı :) kendileri bilirler artık, operatör değiştirecegiz ancak bankaların bloke vs yapması çok olumsuz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1249 -- 16 Aralık 2024; 23:16:58 >
  • En uygun dakika paketi nedir arkadaşlar pttcell mi?
  • özket kullanıcısına yanıt
    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024]

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024]

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024]www.turkcell.com.tr
    Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!
    https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi?packagetype=postpaid&sort=default&card_group=sinirlisureli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 17 Aralık 2024; 0:12:24 >

• Mattg M kullanıcısına yanıt

Kardeşim mesaja yanıtın için teşekkürler öncelikle ancak yazdığım üzere sadece 300-500 dakikaya ihtiyacım var.

• özket kullanıcısına yanıt

Ben PTTCELL kullanıyorum eski müşterisiyim. Eski müşterilere çok güzel kampanyalar var ama sitesinde görülmüyor. Eski müşteri değilseniz PTTCELL mantıksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 17 Aralık 2024; 13:47:56 >

• VODAFONE;

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024] En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024] En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024]

Vodafone Yanımda uygulamasın da hikayeler kısmında yer alan, işaretlediğim yerden haftalık hediyenizi alabilirsiniz; En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024]
    https://forum.donanimhaber.com/vodafone-musterilerine-haftalik-15-30-50-gb-hediye-ediyor--160272987

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Suan turk telekomdayim 70 gün var tarifemin bitmesine , 1400 TL cayma bedeli cikiyor kipirdayamiyorum cayma bedelinden ötürü. TT ayni tarifime 600 tlden baslatiyor...
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, faydalandım.

• F3SV mağduru kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • vodafone kullanan arkadaslar yanimda uygulamasinda stroy’lerden hediye gb alabilirler. kac yillik abone iseniz gb yuksekligi ona gore degisiyor sanirim. kontrol edip gb hediyenizi alabilirsiniz.

• 910₺ olan tarife muhteşem, Vodafone da Limitsizlere rakip olabilecek tarife.

Turkcell de henüz bir atak yok.

Türk Telekom yeni yıl da bunun 100 GB + Sınırsız Sosyal Medyalı versiyonunu da çıkarır gibime geliyor.
  • Vodafone'da aşağıdaki tarifelerden birini seçebilirsiniz:

* Yalın Fırsat 2024 3 GB Paketi - 3 GB + 1000 DK + 250 SMS, 12 ay taahhüt, ₺99/ay
    * Yalın Fırsat 2024 10 GB Paketi - 10 GB + 1000 DK + 250 SMS, 12 ay taahhüt, ₺143/ay
    * Yalın Fırsat 2024 20 GB Paketi - 20 GB + 1000 DK + 250 SMS, 12 ay taahhüt, ₺179/ay
    * Yalın Fırsat 2024 30 GB Paketi - 30 GB + 1000 DK + 250 SMS, 12 ay taahhüt, ₺230/ay
    * Yalın Fırsat 2024 60 GB Paketi - 60 GB + 1000 DK + 250 SMS, 12 ay taahhüt, ₺324/ay

Referanssız link:

www.vodafone.com.tr
    Numara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone
    https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN

İlk 3 ay boyunca ücretsiz +30 GB bonus almak için referanslı linkle başvurabilirsiniz. Önce aşağıdaki linke tıklayın:

vodafone
    Vodafone Kupon Kodu | İndirim Kodunu Hemen Kullan
    https://www.vodafone.com.tr/kampanyalar/kupon-kodu-kampanyalari

* Açılan sayfadaki Sınırlı Süreli Kupon bölümüne tıklayın.
    * Açılan sayfanın üst bölümündeki Ekle butonuna tıklayarak FIRSAT61365899 kuponunu girin.
    * Başvurunuzu tamamlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkplug -- 19 Aralık 2024; 1:19:8 >

• Yokizm. kullanıcısına yanıt

o kadar uygulama dizmiş, vodafone gibi full sınırsızı ısrarla vermemiş. vallahi şaka gibi. inatla direniyorlar hala.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Evet, umarım oda olacak bir gün.
  • Su Anda telekomdayim ve cayma bedelim çok yüksek. Bulunduğum paketin bir üst paketine geçsem, bu üst paketin ilk haftasında da operatör değişikliği yapsam cayma bedelinden kurtulmuş olur muyum?
  • HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    Bende bunu düşünüyordum. İkimiz de düşündüğümüze göre TT önlem almıştır :)
  • 
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.