Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11.096
Cevap
641
Favori
923.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bimcell 250 dk 105 tl, 500 dk 130 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SinclairZx kullanıcısına yanıt

En mantıklısı, BimCELL bence.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

• Çok teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telekomdayım. Gidip gelmelik Turkcell veya Vodafone da kısa süreli kalınacak tarife var mı faturasız veya faturalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 22 Ocak 2025; 19:19:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selam arkadaşalr. çoçuğa akıllı saat aldım. bu cihaz sim kart olmadan çalışmıyormuş. mecbur bir hat alacağız. faturasız da olur. öyle fazla internetede gerek yok. hangisi uygun olur acaba? çocuk 9 yaşında.

• sarpcore kullanıcısına yanıt
    Teknosacell tarifesi iyi ama saat alma şartı falan diyorlardı bir ara. 45TL civarı idi sanırım bakın isterseniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ortalama 1_2 gb, 100_500 dk konuşma, 100 sms gibi olan en ucuz tarife hangi operatörde var ?

Netgsm nasıldır, bir ara banka sms sorunu ve Turkcell ile davalık olma durumları vardı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 22 Ocak 2025; 23:8:50 >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

yeni abonelere baz istasyonu kullandırmıyor turkcell netgsm de başka operatör bakın ben şu an 100 dk 1 gb 43 tl kullanıyorum ama eski aboneyim yeni abone alımı yok netgsmde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivaslı5841 -- 23 Ocak 2025; 0:52:51 >
  • @sarpcore Hocam. En uygunu TeknosaCELL. 1 GB yeter çocuğunuzun konumunu görmek için. Ayrıca 600 dakika ile arada çocuğunuzu arayabilirsiniz.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

Ya da Saatin interneti biraz daha yüksek olsun diyorsanız. NetGSM firmasını öneririm. TürkCELL altyapısını kullanıyor.

@Legend_84

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 23 Ocak 2025; 16:2:40 >

• Mattg M kullanıcısına yanıt

Teknosacell sadece çocuk saati alımında geçerli diyor ben kendim kullanıcağım, Netgsm de üstte yazan arkadaşın dediğine göre şuan yeni abone alımına kapalı.

• Selam bir sorum var bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Forumda arattım ama bulamadım. Şimdi kontörlü yeni bir hat aldığımızda açılışta bir takım vergiler ödüyoruz onun dışında her ay da ayrıca bir vergi yansıtılıyor. Şimdi bu numaramızı diyelim ki 3 ay sonra(yeni hat 3 aydan önce numara taşıma yapamıyormuş) başka bir operatöre geçtiğimizde bu açılışta ödediğimiz vergileri tekrar ödüyor muyuz? Yoksa sadece aylık ödenen o sabit vergi mi yansıyor? yeni hat açılmıyor sonuçta eski hat operatör değiştiriyor. Bunu net bilen biri var mı?

• kurtalanekspresi kullanıcısına yanıt
    tl yuklemeli hatta vergi yansimaz 1 yillik vergi ve hat ücreti numarayı yeni aldığınızda tahsil edilir edilmemiş se başka operatöre geçmen farketmez içinde tl olmadan vergi tahsil edemez hat ücreti ve vergi ilk numara alımında tahsil edilir başka operatöre taşımada sadece aylık vergi ödenmemiş se sadece o tahsil edilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mattg M kullanıcısına yanıt

2gb 70 tl olanından bugün aldım.

• fbsamet F kullanıcısına yanıt

turkcell den aldım dostum teşekkürler.

• selamlar, sizce bu teklif denemeye değer mi? mobilde pek fazla internet kullanan biri değilim, çok nadir hotspot olarak kullanıyorum, 8-10gb arası yetiyor da artıyor bile.

alternatif önerileriniz varsa paylaşabilirseniz memnun olurum. keşke interneti yarı yarıya verseler de 100 lira aşağısını teklif etseler, tabi onlar da çakal En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] 

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus2006gs

selamlar, sizce bu teklif denemeye değer mi? mobilde pek fazla internet kullanan biri değilim, çok nadir hotspot olarak kullanıyorum, 8-10gb arası yetiyor da artıyor bile.

alternatif önerileriniz varsa paylaşabilirseniz memnun olurum. keşke interneti yarı yarıya verseler de 100 lira aşağısını teklif etseler, tabi onlar da çakal En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] 

Tarifenizin bitmesine ne kadar süre kaldı ve teklifi hangi tarihe kadar geçerli olacak şekilde verdiler? Bence bu bilgilere göre değerlendirilebilir.

• kurtalanekspresi kullanıcısına yanıt

Taşımada ödenmemiş telsiz kullanım vergisi varsa o aktarılır onu ödersiniz .

• yunus2006gs Y kullanıcısına yanıt

bu fiyat gayet iyiymiş aslında.

taahhüt biterken herkesin mevcut paketine göre bir üst paketi indirimli tanımlıyorlar aynı paketi vermiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.