Uygulamadan veya MH nin aramasıyla taahhüt yenileyince öyle yapıyorlar, taahhüt sonu arayıp bana şu lazım dediğinizde genelde daha alt tarife bile veriyorlar, hatta sizi daha düşük GB yapıp fiyatı önceki sözleşmeden daha düşük yapalım diyen bile oldu. Talebe göre değişiyor 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (553. sayfa)
-
-
@leblebi82 Şubat ayı taahhüdün son ayı olacak hocam, müşteri hizmetleri sürekli arıyor ancak şu güne kadar geçerli diye bir bilgi vermediler, son aya girince belki fiyatta cüzi bir artış yaparlar geçen yıl öyle olmuştu
@ShankaFB Evet hocam hep bi upselling, bir tık pahalısını öneriyorlar geçtiğimiz yıllardan da tecrübe ettiğim üzere
@55superx Bakalım hocam, iki ay önceden avlamaya, pardon aramaya başladılar oyalayıp duruyorum, niyetim son haftaya kadar beklemek alternatif bulamazsam pazarlığa oturmak eğer işe yararsa tabi
-
Arkadaşlar Taahhütüm bitmiş geçen ay ve operatör farklı bir fiyattan devam ettirmiş ben şimdi operatör değişikliği yapsam cayma bedeli ödermiyim?
Edit: Uygulamada Tarifeni yenile: Tarife indirimin bitti. İndirimli fiyatlardan devam etmek için tarifeni yenile diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 24 Ocak 2025; 15:8:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ödemezsiniz. İsterseniz arayıp teyit edebilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hatlarımı Turkcell den t.telekoma taşıdım toplam 10 hat her hat için aylık 100gb internet 2.400 dk 250 sms otomatik durdurma aylık toplam bedel 2.700 tl KDV dahil.
kurumsallarda gerçekten fiyat çok ucuza geliyor. Maalesef bireysellerde çok saplıyorlar.
Şubatta, araliktaki gibi bir indirim gelir mi acaba tarifeyi 15 subatta yenilemem lazim.Vodafone zirt pirt arayip durur ama hep ayni yuksek fiyatlari teklif ediyorlar..
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666İlk görsel Faturasızdan Faturalıya geçişe veriliyor
diğeride 6-15 yaş arası Tc lazım
faturasızdan faturalıya geçiş tarifeleri için teknosacell'den bimcell'e geçiş yapıp sonra bu tarifelere geçiş yapabiliyor muyuz? oluyorsa bekleme süresi var mıdır acaba?
teknosa iyi teklif sunmadı taahhüt bitimine 6 gün var.
-
Faturasızda da 30 gün beklemeniz lazım
her bayi bimcell den Faturalıya geçişi beceremiyor
yapan bayi bulursanız 30 gün sonra Faturalıya geçersiniz
o zaman bimcell'de 1 aylık tarife kullanıp geçmek gerek, tabi 1 ay sonra bu tarifeler kapanmamış olursa. eyvallah hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X