Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KenanK89 , porter777 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.016
Cevap
637
Favori
915.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vodafone çekmiyorsa 70gb 910 TL olan alınabilir fena değil. Tabi vodafone çekiyorsa 70gb paketi vodafone sınırsız f/p anlamında çok rahat yener

Vodafone çekiyorsa türk telekomdan f/p olarak 50gb 795 tl olan iyi o alınabilir. En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] 

60gb olan da fena değil 850 TL fiyatıyla.

100gb + sınırsız sosyal medya çıkarsa garanti zaten 1000tl+ olur ki o zaman vodafone kesinlikle daha da f/p olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 22 Aralık 2024; 23:55:40 >
  • Uygun fiyatlı, kuponlu ve faturalı Vodafone Yalın Fırsat tarifeleri 22 Aralık 2024 tarihi itibarıyla müşteri alımına kapatılmıştır. Fakat kuponlu ve faturalı bazı diğer Vodafone cep telefonu tarifeleri hala müşteri alımına açıktır. Söz konusu tarifelere geçiş yaparak ilk 3 ay boyunca +30 GB hediye (ve bazı ek şartları yerine getirerek diğer bazı hediyeler) kazanabilirsiniz. Bu konudaki en kapsamlı hediye listesini ve ilgili talimatları görmek için bu linke tıklayın.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkplug -- 19 Ocak 2025; 0:22:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pttcell e gittik paket geçişleri kapanmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bana paket tavsiye edebilecek var mı 100 dk 1 gb bile işimi görür yıl sonu kampanyalarını kaçırdım

• Yokizm. kullanıcısına yanıt

Bu mu güzel? Adamlar 2 ev interneti parası istemiş neredeyse ve bu fiyata bile 70GB anca vermişler, bu kadar internet ihtiyacı olan ya Vodafone sınırsız alsın ya da Cep Magnet gibi bir data hattı taşısın derim şahsen.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Vodafone Sınırsız eskisi gibi hemen sunulmuyor, beklemeniz gerekiyor ve bir müddet ise başka bir tarife kullanılması lazım, öbür türlü tabii Limitsiz daha mantıklı.

• MuscleTower kullanıcısına yanıt

netgsm 43tl 1gb 100dk veya vdafon v yaşam 3gb 500dk 60tl

• DiagraM kullanıcısına yanıt
    Akıllı saat diyor hocam o ne demek oluyor ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ciceros kullanıcısına yanıt

tarifeninadı akıllısaat tarifesi hocam, telefonda kullanabilirsiniz. bayiler burun kıvırıyor geçiş yaptırmamak veya yüksek tarifelere geçirmek için ama yapan yer bulursanız iyi tarife.

• DiagraM kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yarın bir bakayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bol içerikli ve hatta mümkünse sınırsız tarifeleri konuştuğumuz yıl olsun, bu konunun yılbaşı özel kutlaması da anca bu şekilde olur

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Bende Kasım ve Aralık ayında 2 hat taşıdım. Tek sıkıntısı telefonun şarjını çabucak bitirmesi ve çekim. E o kadarıda katlanası ama anlamadığım şey Vodafone da olup da 500-600 hatta daha yüksek tutarlar neden öder insanlar anlamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlar ne olmuş böyle? Adamlara 20GB civarı orta düzey bir tarife istiyorum diyorum 500-600TL fiyat çekiyorlar…

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Benim ikinci hattım var. Onu Vodafone bayisine gidip akıllı saat tarifesine geçmek istiyorum dediğimde geçişi yapar mı ve Huawei telefonlarda çalışıyor mu acaba

• Selamlar ; zamanında Vodafone’un çıkarmış olduğu hız sınırlaması olmayan , Hotspot paylaşım sınırsız olan tarifeyi kullanıyorum . Yanımda uygulamasında herhangi bir taahhüt sürem yok çoktan bitti ancak ben bu tarifeyi 469 liradan kullanıyorum .
    Müşteri hizmetleri her gün arayıp bu tarifeden vazgeçirmek için saçma sapan paketler öneriyor ve 1200 lira olacak diyor .
    Bende diyorum ki aktif satışı olmayan tarife nasıl fiyat güncellemesi yiyor ki diyorum bir şey demiyorlar ?
    Böyle bir şey mümkün mü yoksa beni vazgeçirmeye mi çalışıyorlar

• ffrisby kullanıcısına yanıt
    Vazgeçirmeye çalışıyorlar hocam, müşteri hizmetlerini engelleyin bence, en azından kısa bir süreliğine.

• Yokizm. kullanıcısına yanıt

Zaten 2.34 mü neydi 469 tl yaptılar . Şimdi de 1200 deyip sallıyorlar . Bende vazgeçirmeye çalışıyorlar diye düşündüm , çünkü bu şekilde gerçekten adının hakkını veren tam sınırsız paket hiç birimde yok gerçekten .

• 
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.