Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024] (541. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mask345 , Çenko , svs Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10.834
Cevap
625
Favori
895.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bulamıyorum bir vodofone kampanya görselinde ufak yazı ile tarife göre bir rakamlar yazmışlar 11-16-20 gibi

ödenir ama sanırım bu anlaştıgımız rakamın üstüne çıkmadıgı için fark etmiyordum yoksa ilk faturadan itibaren dikkat ederim bu konuya

• fast-man F kullanıcısına yanıt
  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

aynen bu evet sitede bu bilgi yok ama 11-16 tl mesela alırız diye

Sitesindede var hocam..Bu adrese girin..Alt kısımda kullanım esasları-Yalın Tarifeler orda Yalın 5 taahhütnamaesinde 2. Sayfasa tablonun altında yazıyor..

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler?homeheader=post-vodafoneluol

süper bilgi işte konuyu açan bunlarıda yazmalıki geçen kişi bilsin teşekkürler emeğine sağlık bu diğer opetörler böyle açıkladımı acaba bakmak lazım ilkez telsiz harici ilk faturaya böyle bir ücret eklendiğini gördüm çok bir para değil ama zaten vergilerini ödüyoruz

• Yokizm. kullanıcısına yanıt
    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024]
    Tek seferlik diyor, teşekkürler bilginiz için.

İşte ondan dedim ya Vodafone şeffaf davranıp ilan etmiş..Ve bu vergi telefon taahhüdüyle alakası yok..Örneğin resmi bir kira sözleşmesi yaptınız diyelim...Ordada bu vergi var..Yani içeriği sözleşme olan herşeyde var..Binde 9 olduğu için çok dikkat çeken vergi değildir..Mesela maaş bordronuza bakın..Muhtemelen orda bile damga vergisi göreceksiniz..

e biz mevcut bulunduğumuz operatörle yeni bir atrife yapıncadamı alıyorlar bu numara taşıayanlara yapılan birşey olmuş ozaman

• Damga vergisi nedir ki, ödediğimiz o kadar verginin yanında.. Şu internet ve gsm faturalarında, kdv ye ek ödenen telsiz kullanım ve ötv kalkmalı.. resmen haybeye ödüyoruz çünkü

Evet yeni taahhüt verdiğinizde de ödersiniz...Ama çok büyük rakamlar olmadığı için dikkat çekmez..Tarifeler bu kadar pahalıyken bile 11 lira çıkıyor...Eskiden daha azdı tabi..

• Vodafone hattım bugün açıldı ama daha 1. Günde cayma bedeli 500 kusur tl yazıyor nasil oluyor bu? Turkcell e taşımayı düşünüyorum bu şekilde bir fatura çıkmaz değil mi._?

TTKOM da alıyormu bu damga vergisini tek seferde onun sözleşmesi varmı sitede acaba

Oda alır tabiki..Konusu maddi olan her taahhütte, sözleşmede olur.. Bu adreste alınacağı yazıyor..

www.turktelekom.com.tr
    Faturalı ve Faturasız Hat Vergileri Hakkında Bilgi | Türk Telekom
    https://www.turktelekom.com.tr/yardim/bireysel-mobil/faturali-ve-faturasiz-hat-vergileri
  • Bir hattı Turkcell'e geçirmek istiyorum. Turkcell uygulaması üzerinden işlemleri başlattım. Dün girişleri yaparken bir hata verdi ve bugün devam ediyorum. Ancak düm ESIM veya Fiziksel sim mi istiyorsunuz diye sorarken bugün sadece fiziksel sim seçeneği çıkıyor. ESIM olayı kalktı mı acaba ?

Eğer fiziksel sim seçersem kargo veya kurye veya bayiden teslim çıkıyor. Kargo veya kurye seçersem ücretli mi ve ücreti ne kadar göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mı ? Teşekkürler.

• Vodafone taahhüdüm bu ayın 15'inde bitiyor. Taahhütlü faturam 177 TL, taahhütsüz 516 TL. Son faturayı taahhütsüz fiyattan ödememek için ayın 16'sında aktif olacak şekilde Telekom'a taşımak istiyorum.

1-) Bayiden başvuru sonrası ortalama kaç saat sonra taşıma işlemi gerçekleşiyor, ayın kaçında başvuru yapmalıyım?

2-) Başvuruyu yaptıktan sonra taşıma işlemi bitmeden kampanya biterse, yine de kampanyalı fiyattan yararlanabilir miyim?

3-) Yeni hat aktif oldu mesajı gelince eski hat hemen kapanıyor mu, yoksa yeni simi takana kadar kullanabiliyor muyuz? Yani benim taahhüdümün saati dolmadan taşıma işlemi gerçekleşirse, bir gün daha vodafone kullanmaya devam etme şansım var mı taahhüdü doldurabilmek için?

ttkom aradım sordum vodofone yılızlı kampnya gibi kampnayaıs var damga vergisi hariç yazıyor sizde varmı dedim bayan dedi cihaz vs varsa damga vergisi olur dedi bizde böyle birşeyyok dedi dün vodofone aradım uzman bağlandım zar zor ona dedim sitenizde yazıyor damga vergisi hariç yazmışsınız sadece telsiz kullanım dedi oda kim soğru söylüyor anlamadım bu işi

• melihtash M kullanıcısına yanıt

1-Kanunen 4 gün ama ortalama 2 gün..

2-Siz başvuruyu yaptınız ve kampanya bitti..İsterse kurye 10 gün sonra gelsin sizi bağlamaz..

3-Size mesaj geliyor..Şu gün şu saat diye..O saatten sonra Vodafone hattınız çalışmaz..

Onlar diyorsa doğrudur..Siz onlara güvenin hocam..

• ukayl06 kullanıcısına yanıt

O ne hocam öyle. Bende mecburen vodafone geçip tt a taşıyacam. 1 gün için öyle bedel olmaz benim bildiğim. Kullandığın kadarını ödersin diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.