< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (539. sayfa)
-
-
Şartlarına baktım öyle birşey yazmıyor aslında. Neyse hayırlısı bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell den Türk telekom a geçilir mi sizce 440 lira cayma çıkıyor ama bu tarifelerle rahat rahat çıkarıyor bu bedeli.
Tablette kullandığım statik IP'li Turkcell Data hattım var. Taahhüt sürem dolduğu için 700küsur liralık taahhütsüz ücreti yansıtmışlar. SMS'le bilgilendirdik diyorlar ama tabletin smslerine hiç bakmıyordum. İletişim numarası olarak verdiğim numaraya ise böyle bir bilgi mesajı göndermediler, sadece 700lira oldu diye mesaj attılar. 1.si, bu konuda yapabileceğim bir şey var mıdır? 2.si statik IP'li data hattı için önerebileceğiniz bir tarife var mıdır? Operatör fark etmez.
-
İyi akşamlar bu bedel toplam mı yoksa hazirana kadar her ay yansıyacak bedel mi
2 hafta önce vodafone faturalı ya taahüt verdim. Şimdi yeni tarifeler bomba. Turkcell faturalıya geçmek için direkt online olarak başvuru yapabiliyor muyum ?
-
Çok teşekkürler
-
Çok pahalı bence, 140 küsür lira olan 10GB faturalı kampanyaya 1 sene taahhüt ile geçilir bunun yerine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 9 Aralık 2024; 1:27:30 >
Geçecek olanlar bu linkten geçerek 3 ay boyunca 30 GB kazanabilir. Yılın son fırsatı.
https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?referer=amb-17873710-a26a-4212-9893-f9c23d9fc180&couponCode=FIRSAT65587238&cid=perf-ambaff
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yardimci65 -- 9 Aralık 2024; 18:2:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Geçen hafta salı saat 16.00 sularında Turkcell faturalıdan Bimcell faturasıza geçiş başvurusu yaptım. Perşembe saat 23.10'da Bimcell'e geçiş tamamlandı. Cumartesi saat 13.00 sularında Turkcell'in büyük festival paketlerine geçiş için bayiye gittim, geçiş başvurusu yaptım. Yarın saat 11.19'da Turkcell'e geçiş tamamlanacak diyor mesajda. Süreç hakkında faydası olur umarım.
-
@Yokizm. yalın fırsat vergisi alınır diyor nedemek anlamadım 143+telsizbide ayrı bir vergimi
-
Hayır, normal TKÜ sadece hocam.
Ekstra bir vergisi olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilave damga vergisi yazmışda onu almıcaklar deme bügünmü başladı kampanya
-
O yeni hat alımı ile alakalı vergi olmalı, numara taşıma da öyle bir durum olmamalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilen varmı yada yarın bayiye sormak lazım bu varsa ttkomda devam ederiz artık
-
Hayırlı olsun, fiyat da güzel bence bana 5Mbps yi 950 den teklif ediyorlar. Tek anlamadığım şey sınırsızı bu kadar isteyecek kadar nasıl kullanım yapıyorsunuz? Ben şuna ev interneti sağolsun 3GB yi zor geçiyorum ama yokken de zorlayarak 20GB yi yettiriyordum 30-40GB olsa rahat yeterdi sanırım.
Teşekkürler hocam.
Ev interneti kullanmayanlar ve de dışarı, iş yeri vs her yerde kullanım sağlayanlar için nimet hocam bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X