Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (537. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 2 , 2 , hhalilaydogan , ekrem.kolu Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11.097
Cevap
641
Favori
923.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom taahhüt 3 güne bitiyor. Normalde benim için Türk Telekom 30GB 230TL Prime baya uygun olmuş ama mevcut müşteri olduğum için geçemiyorum. Git gel yaparsam da hat birkaç gün içeriksiz (dakika internet vs olmayacak faturasız olacağı için) kalır onu istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım Vodafone veya Turkcell kampanyalarına mı geçelim mecburen ama onlar da 1000dk veriyor aşarım diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattım telekomdu bugün turkcele başvurdum..merak ettiğim turkcele geçişin tamamlaninca geri anında telekoma geçebiliyor muyum ? Birde turkcel cayma bedeli cikartirmi acaba ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • promil06 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba Turkcell hattınızın ilk günü tarifeyi iptal ederseniz çıkmıyor diye biliyorum musteri hizmetlerinden iptal edebilirsiniz

• cemil.sahin C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Vodafone: Biz zaten numarasını bize taşıyan veya mevcut müşterilerimize sınırsız tarife sunuyoruz, sınırsız sosyal medya içerikli tarifelerimiz de mevcut, ilerde 5G gelince sınırsız tarifeleri herkesin kullanımına da sunacağız.

Türk Telekom: Biz de ise sınırsız sosyal medya içeren tarifeler mevcut, 5G gelince de sınırsız tarifeleri satışa sunmayı planlıyoruz.

O sırada sınırsız sosyal medya bile vermeyen Turkcell: 🗿
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Vodafone Şubat ayında bitecek olan taahhüt için şimdi ne kadar cayma bedeli ödeyeceğimizi nasıl öğrenebiliriz?

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt

O konuda bilgim yok maalesef. Ben direk ptt ye gittim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam, PTT'den geçiş oluyor.

• leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    Buyrun hocam sırayla;
    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

• hocam vofonede fatura kesm tarihi kaç 12 ay kullanmak için bu yeni kampanya ay sonuna kadar sürermi 10 gb 143 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 7 Aralık 2024; 0:2:30 >
  • fast-man F kullanıcısına yanıt
    Her an değişebilir hocam, belli olmuyor tekliflerin durma süresi.

• Bi ttkom da ara baya şikayet vardı. Sosyal medya kullanımları, özellikle youtube Sınırsız sosyal medya paketi yerine normal internetten düşüyor diye. Bilgisi olan var mı. Güncel durum nasıldır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarist -- 7 Aralık 2024; 1:16:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • batarist B kullanıcısına yanıt
    Hala aynı deniliyor sanırsam, kullanan var ise daha güncel ve iyi bilgiler verecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaslar benim kafam iyice karisti. Turkcek mutlu mega 70 yillik aboneligim bitmisti.Bimcell e gecis yaptim bir gun oldu. Ben turk telekoma nasil gecebilirim. Once turkcel veya vadofone un hangi tariflerine gecmem lazim. Turk telekom un yildizli tarifelerine gelmek icin. Test etmis bir arkadas varsa anlatabilirse cok sevinirim. Hayırlı geceler.

• vodafone veya turkcell'i basamak olarak kullanip en hizli ve en ekonomik olarak gecis yapmak icin turkcell veya vodafone'un hangi tarifesini onerirsiniz? durup dururken yuksek fiyatliya gecmeyelim

• Telekom bayisinden geçiş oluyor mu tarifelere, yoksa online özel mi?

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]
  • optimus95 kullanıcısına yanıt
    bayiden oluyor. Perşembe günü başvuru yaptım. Bu sabah geçişim oldu.

• optimus95 kullanıcısına yanıt

bayiden de oluyor hocam dün başvurdum yarın akşam geçiş tamamlanacak. online başvuruda aylık 12 lira faturaya ekleniyor

• barakuda1 kullanıcısına yanıt

Dün ttkom dan mesaj geldi. Benim geçiş yarın olacak.

• Vodafone da 1.5 ayım kaldı 130 lira cayma bedeli verip turkcelle geçmeye değer mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.