Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (535. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.097
Cevap
641
Favori
923.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Müşteri temsilcisi sıkıntı olmaz dedi. Geçiş hakkında süreçten dolayı 2-5 güne bilgi veririm.

• TurkTelekom cayma bedeli 984 TL mıdır??

TurkTelekom web sayfasında buldum..

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]
  • arkadaşlar kasım ayında türk telekom yıldızlı günler tarifiesine geçmiştim. dijital 15 gb 240 tl..

adamlar şimdi 260 tl ye 40 gb veriyor resmen yıldızlı günlerle. Daha geçeli 3 ay olmadı bu tarifeye geçebilir miyim acaba?

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

ben şimdi aradım 4441444

2560 tl cayma bedeli cıkardılar.

yazıklar olsun.

• Mihmander kullanıcısına yanıt

Bu ülkede ne yapsan elinde kalıyor 2 ay içinde uğradığımız zarara bak arkadaş.

ben taahüt yazıp 5555 e mesaj attığımda 600 tl cayma bedeli gösterdi..

• pttcell'e gecmistik simdi tt'ninkiler daha ucuz gorunuyor. pttcell'den tt'ye gecince yeni musteri mi sayiliyor? yoksa ayni altyapi diye yeni musteriden sayilmama durumu var mi?

• hat tasicam yada faturasiz'a gecicem tarzi blöfler oldu mu :) ..artık yemiyor bunlari telekom ama denemekten zarar gelmez gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 5 Aralık 2024; 15:7:10 >
  • Vodafone 30 gün içnide cayma hakkı varmış. Şuanda Türk telekomdayım hattı vodafone taşıyıp oradan tekrar türk telekoma geçsem o sürede kampanya biter mi acaba diye düşünmüyor değilim :)

• Mihmander kullanıcısına yanıt

İndirim Tutarı yazıyor cayma ile ilgili bilgi yok

5555 e taahhüt yazıp yollayın

• En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]
    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

Arkadaşlar böyle bir şey buldum. Ekran görüntüsü aldım ama nerede bulunduğumu bulamadım. Sanırım Facebook idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell e geçiş için başvurdum. Tüm işlemler tamamlandı. Bugün saat 20.30 da geçiş olacak diye mesaj geldi. Vodofone kampanyası gelince oraya geçmek istedim. İptal için Turkcell i aradım, iptal etmediler. Bende Vodofone'a da başvuru yapıp, e-devlet üzerinden onayladım. Şimdi iki tane onaylanmış sözleşmem var. Ne olur sizce?

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt
    2-3 gundur burda donen muhabbetler ,sitelerini ac bak hepsinde kampanya var pttcellde var hatta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 kasimda referans ile kamu 15 tarifesine gecmistim 450₺ tahhutlu 309₺ ay sonu emniyet 20gb tarifesine degisiklik yapacaktim ondada tahhutlu 220₺ kusur fiyat vermislerdi
    Turktelekom mh aradim ve 27₺ cayma ve gün bazlı faturanız cikar dediler bende hatta 1 saat once vodafone tasima talebi olusturdum.Tasima yapip tekrar turktelekom gececegim hatta pttcell de cazip gecen ay cazip olan kamu veya emniyet tarifelerinin avantaji kalmamis asagiyada su an aktif olan tarifeleri toplu atiyorum.

• Telekom için online başvuruda fazladan ücret çıkıyor mu? bayide uğraşmayalım
    Düzeltme: onlinedan başvuruda aylık 12 lira ücret varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dashwood -- 5 Aralık 2024; 21:35:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pttcelle yeni geçtik ah ahh pttcel bizi kazıkladı bende vodafone a taşıyorum yapcak birşey yok

• roax R kullanıcısına yanıt
    Benim bu ay taahhüt bitiyordu. 2 gün önce bimcell başvuru yaptım ve hat yarın sabah açılacak. Sabahtan başvurumu yapacağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forumdaşlar Türk Telekom Prime Migros kampanyası ne zamana kadar devam ediyor bilginiz var mı?
    Çekim kalitesi daha iyi olduğu için Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum fakat bu kampanya daha devam eder diyorsanız Türk Telekom tercihim olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 5 Aralık 2024; 19:9:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ketoral K kullanıcısına yanıt

Aynen 5 gün önce cazip 20 gb yi 300 tl satan pttcell şimdi 177 tl ye satıyor bende türkcell başvurdum Vodafone daha uygun ama burada çekmiyor maalesef neyse tüm operatörler resmen indirim yarışına girdi 😁

• turkcell'e geçiş yapmayı planlıyorum. büyük festival 20gb - 235 tl olan paketi düşünüyorum. ama son zamanlarda turkcell'in internetinin çok daha hızlı bittiğine dair yazılar okudum. ücretlendirmesine baktığımda 'Ücretlendirme periyodu konuşma için 6 sn, internet için 1 kb’dir.' yazıyor.

şu an vodafone kullanıyorum, hızlı bitme olayını yaşarmıyım?

• Beyler Türk telekom'un 40gb + sınırsız youtube instagram vs olan paketi 320 TL görünüyor ancak , daha önce türk telekom kullanıken ek paket olarak satın aldığım youtube paketleri , normal haklarımdan gidiyordu bu da öyle olmasın bi katakulli var gibi ?

• 
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.