< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (536. sayfa)
-
-
Arkadaşlar hattımı Vodafona taşıma başvurusunda bulundum. Telekom taahhüdü 9 Aralıkta bitiyor. İşlemler yetişmez ise ne yapmak lazım?
-
Taahhütsüz fiyat üzerinden gün bazlı fatura çıkar vodafone'a geçtiği güne kadar
-
Arkadaşlar merhaba bende tam bu durumdayim. Turkcell yilik paketim bitti. Bimcel e tasidim sali gunu. Hattim bu sabah acildi. Hic para ve paket yukleme yapmadim. TT yildizli gunler 5gb a gecmek istiyorum. Gecis yok. Tekrar turkcel e tasima yapip sonra bu kampanya icin TT ye gelebilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an türk telekom faturalıdayım 2 gün sonra 9 Aralıkta taahhüttüm bitiyor. Fatura kesim tarihimde 9 Aralık. Hattımı Turkcell e taşıycam. Fatura kesim tarihinden önce mi sonra taşırsam mantıklı olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka taahhütünüz yoksa bugün taşıyın
Taahhüt yazıp 5555 yollayın
10 aralığa kalırsa 1 fatura daha çıkar
Gelirsin
TAHHHUT yazıp 5555 e gönderdim 380 tl cayma çıktı. Taahhütümün bitmesine 50 gün var ve aylık fatura ücretim 325 tl. Mantıken en az ödemem gereken tutar 500-600 tl bandında olması gerekmez mi? Bilen varsa aydınlatabilirse sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell faturasiz kullaniyorum paketim bitmek üzere 3 5 gb lik uygun bi tarife bakiyodum. Faturali yada faturasiz farketmez en ucuz 180 tl 3 gb var daha uygun veya daha mantikli bi Turkcell tarife önerisi var mi? İlla turkcell olmak zorunda
Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Her soruya cevap veremeye çalışıyorsunuz.
Ben yine bir soracağım. Taahhüt 9 Aralıkta doluyor. Diyelim başka operatöre geçiş 2-3 gün sürecek. Mantık olarak 3 gün 5 gün ne ise fatura ona göre çıkıyor burası tamam. Ama taahhüt bitti, dondur gibi bir şey var mı? Başka bir çözüm yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 6 Aralık 2024; 15:29:55 > -
Arkadaşlar merhabalar hattın yasal sahibi babam hattı kendi üzerime almak istediğim için Turkcell iletişim merkezini aradım 800 TL devir ücreti olur dedi burası tamam sorun yok sonrasında da sadece faturalı hatta geçirilir fiyatları da 800-900 TL olur paketlerin dedi böyle bir saçmalık varmı hattı kendi üzerine alınca yeni hat almış gibi olmuyor mu yeni kampanyalardan faydalanamıyor muyuz?
Eger böyle şartları varsada okey diyip sonra ilk ay cayma bedeli çıkmaz başka operatöre taşıyamam mı?
-
-
Bimcell faturasız olduğu için geçiş oluyor ama 1 ay şartı var mı emin değilim. Türk Telekom'dan geçiş ise sadece faturasızdan olur diye tahmin ediyorum (tabi faturasızda en az 1 ay geçmiş olması lazım). Türk Telekom faturalıdan geçiş olacağını sanmıyorum. Kampanya henüz PTTcell web sitesinde olmadığı için bu tip detaylar net değil. Personelin verdiği bilgiler yanıltıcı olabilir.
-
Yazdım dediğim gibi yararlanırsın
-
Türk Telekom içinde faturasızdan faturalıya geçmek için 30 gün beklemeniz gerekiyor, size de söyledikleri gibi. O yüzden aslında hiç faturasıza geçmeden doğrudan Turkcell ya da Vodafone'a geçiş yapabilirdiniz. Olan olmuş artık. Şimdi isterseniz Turkcell veya Vodafone'a geçip onların kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Ama Türk Telekom'un yıldızlı günler kampanyası daha cazip. Hatta PTTcell'in Aralık ayı kampanyası ondan da cazip. TT veya PTTnin kampanyasından faydalanmak istiyorsanız önce Turkcell veya Vodafone'a geçip sonra tekrar TT veya PTTcell'e geleceksiniz.
-
Anladım hocam teşekkürler bunu deneyeceğim de onlara geçerken faturasızlarınamı git gel yapsam yoksa nolur nolmaz diye geçmişken onların uygun tariflerine mi geçsem bilemedim Vodafone 20 gb 191 TL yada Turkcell 20 gb 235 TL geçmeyi düşünüyorum tekrar gelmek istesem cayma bedeli çıkmaz herhalde ilk ay olduğu için 12 ay taahhütlu faturalılara geçsem de cayma bedeli çıkmadan geri gelebilirim herhalde.
Devir işleminden sonra 90 gün bekleme koşulu yok (yeni hat alımında var sadece). O yüzden devirden sonra hemen başka operatöre geçiş yapabilirsiniz.
Benim bildiğim kadarıyla da devir yapılınca yeni hat almış gibi oluyor (vergiler, vs. açısından, zaten o yüzden o kadar pahalı) ama Turkcell ilgili hattı devir sonrası kampanyalar için yeni müşteri gibi saymıyor olabilir. Sanırım bu durum kendi insiyatiflerinde, BTK'nın bir yaptırımı yok bu konuda.
-
Eğer TT/PTT'ye geri dönecekseniz ve geçiş süresi olan 2-3 gün boyunca "arama yapmasam da olur, internet olmasa da olur" derseniz (ama siz aranabilirsiniz, yani hattınız açık olacak, ulaşılabilirsiniz) Turkcell/Vodafone'da faturasız hatta geçebilirsiniz. Böylece TT/PTT'ye dönüşte bir cayma bedeli olmaz.
Ama faturalı hatlara geçerseniz (ve geçtiğiniz tarife taahhütlü ise) 2 gün kalsanız bile (minimum geçiş süresi) TT/PTT'ye geçişte bir cayma bedeli çıkar mı bilemiyorum. Yani çıksa da 2-3 günlük hizmetin cayma bedeli çok olmaz herhalde.
-
Online geçiş oluyor mu illa pttye mi gitmek lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X