Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.026
Cevap
637
Favori
915.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcell geçmiştim dün 20 gb 235 tl olana şimdi bugün tt nin 20gb 180 tl kik tarifeye geçmek mantıklımı birde türkcell ücrete keserse tabii ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dashwood kullanıcısına yanıt

O 13 lirayı niye ekliyor acaba..Sitesinde öyle birşey görmedim..Yada dikkatli bakmadım

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

sitede yazmıyor müşteri temsilcisi konuşurken söylüyor

• dashwood kullanıcısına yanıt

Neyse en iyisi gidip bayiden başvurmak hocam..Sağolun

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

Her hat sahibinin ödemesi gereken özel iletişim vergi o, 13-14 liradır, faturalı faturasız herkes öder

• Mevcut Türk Telekom müşterisi olduğumdan Türk Telekom tekliflerine geçemiyorum. Turkcell ya da Vodafone geçeceğim Turkcell 20GB 235TL Vodafone 30GB 230TL (+vodafone pay avantajı) arasında kaldım. Sizce ne yapayım? Ek olarak Vodafone tarifesi Red sayılıyor mu yoksa düz tarife mi bu kampanyada?

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Hayır o değil. Online geçişlerde, kurye ücreti olarak aylık bu ücreti faturaya yansıtıyor. Paket detaylarında yazıyor bu ücret

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt

Kurye ücreti olabilir diye düşünmüştüm..Bir arkadaş öyle yazmış zaten..Birde şimdi google tt kurye ücreti yazınca on taksit halinde 120 lira alınır diyor..Yani o vergi dediğiniz değilmiş hocam..Öğrendiğim iyi oldu..Nasılsa yakınımda bayi var...Ne gerek var 120 liea vermeye.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Bölgenizde hangisinin çekim gücü iyiyse tabikide ona bakın..Ama Vodafone 30GB olan red değil..

• Merhaba arkadaşlar, Vodafone da link at paylaş ile Davet ettiğimiz kişi hattı açılınca başka operatöre taşıma yaparsa benim kazancım da bir sorun olur mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 7 Aralık 2024; 17:41:13 >
  • Bu ttkom da ara baya şikayet vardı. Sosyal medya kullanımları, özellikle youtube Sınırsız sosyal medya paketi yerine normal internetten düşüyor diye. Bilgisi olan var mı. Güncel durum nasıldır acaba. Turkcell 60 gb ile ttkom 40 gb sınırsız sosyal medya arasında kaldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • batarist B kullanıcısına yanıt

Hocam onu sordum bayiye , karışık bir durum , mesela instagram açtın ana sayfanda aşağıya kaydırdın sınırsızdan , ama reels açtın , canlı yayın açtın kendi kotandan gidiyor dedi.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 7 Aralık 2024; 18:35:2 >
  • Arkadaşlar merhaba, bir saat once once tt musteri temsilcisini arayarak, avm deki tt bayiye gittim. Bimcel faturasizdan tt faturaliya geçişi dun aksam acmislar. Sadece bayiler yapiyor. İstedigim yildizli tarifelere gectim. Konuya destek olan bilgi veren tum forumdaslara teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vodafone v yaşam tarifesini kullanan arkadaşlar, taahhüt uzatma yapabilen varmı?

• ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Ben araştırmıştım ilk kez yaptım böyle link at kazan kampanyasını bana 90 gün doldurması lazım yeni geçiş yapan kişinin demişlerdi

• Davet ettiğimiz kişinindemi 90 gün durması lazım hocam? Tam anlayamadım.

• 9 şubatta biriyle taahhüt cayma bedeli iki tane farklı çıkıyor.. fiyat yüksek .. gelen teklifler çok yüksek mecbur ocak ayını bekleyeceğiz..

Şansıma telekom internet kısmına şuan abone olana indirim yapıyor mobil tarafında ise yeni gelene ben terste kaldım bakalım ne olacak..
    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

• Vodafone 22 GB tarifem Ocak ayında doluyor. Şu an tarifem 217 TL aylık. 3000 dk her yöne de var. Ancak Vodafone un bana verdiği teklif 22 GB için 390 TL. 40 GB Turkcell 1000 dk görüşme 320 TL, Telekom 240 TL. Ben Vodafone dan memnunum ancak neden böyle saçma bir fiyatlama yapıyorlar anlamıyorum. Vodafone ile görüşerek farklı tarife teklifleri oluyor mu?

• gekren kullanıcısına yanıt

Ben de aynısını Türk Telekom’a sormak istiyorum gerçekten, adamlar bana 380TL ye verdiği tarifenin adına kadar aynısını yeni gelene 200TL den veriyor (popüler 25GB) ben de hattı Vodafone yeni gelen kampanyasına taşıdım. Vodafone belli yollarla ucuz teklif verebilir sanırım ama bence siz de Türk Telekom a geçin yeni müşteri sayılıp 30GB Prime tarifeyi 230TL den alırsınız.

• Pazartesi günü altın festival 20 gb paketine 310 TL den turktelekomdan geçerek taahhüt yaptım. Bugün görüyorum ki 325 TL ye 40 gb veriyorlar. Turkcell bayisine sordum 200 TL cayma bedeliyle geçebilirsin dedi. Hattımı da 6 gün önce taşıdım. Geri turk telekoma dönsem turktelekomun sınırsız sosyal medyalı 40 gb tarifesinden yararlanabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.