Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.096
Cevap
641
Favori
923.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Görselin linkini atabilir misiniz?

• F3SV mağduru kullanıcısına yanıt

Şöyle bi pakette var düşünürseniz.sınırsız youtube,whatsap,tiktok,spoty+3 ay ekstra 30 gb hediye

[link=https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/RED?referer=amb-8e581079-fe41-4f30-a09c-c40926ca498f&couponCode=RED37991620&cid=perf-ambaff][/link]

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fast-man F kullanıcısına yanıt

Damga vergisi taahhütlü bütün işlemlerde olur..Bunun numara taşıma vs ile alakası yok hocam..İlk faturada bir kereye mahsun o ödenecek..

• Hayır hocam damga vergisinin yeni hat alımı vs ile alakası yok..Bütün taahhütlü işlemlerde olur..Hatta mesela ev internetini bile taahhütlü alırken ödenir..Ama tabi ufak rakamlar olduğu için dikkatinizi çekmemiş olabilir bugüne kadar..

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

143 tl ,içinde alınan bir rakam mı onu sordum neden açık yazmışlar kafa karıştırmak için mi yıl 2024 herşey digital hala damvergisimi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 10 Aralık 2024; 7:54:47 >
  • Ailedeki 2 vodafone’lunun birini faturalına faturasıza geçirdim, diğerinin de taahhütü bitmek üzere.

Bugün türk telekoma geçirmeden evvel son çıkan avantajlı tarifelere geçirebilir miyiz yada mantıklı bir faturasız paket önerir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hayır hocam sadece ilk faturada ödenir..Bence gayet şeffaf davranmış..Zira bu bütün taahhütlerde var..Mesela ben bu ay ev interneti için yaptım ve 83 lira ödedim..O sadece bir kez..Ayrıca bu bütün hatlarda vardır..Ama hepsi kıyıya köşeye yazarlar dikkat çekmez..Geçmişe dönük taahhütlerinizin ilk faturasına bakın muhakkak ödemişsinizdir..

• labidu kullanıcısına yanıt

Seneye bu zamanlar numara taşımak için taahhüdü bozmak istediğimde bu hediye ekstra GB'lar için kaç fatura isteyecekler, link var mı?

ben hiç öyle fazlapara vermedim taahütlerde ttkomdayım tarife bu + telsiz parası geldi ilk fatura fazla alsalar itiraz ederdim dikkat çeker ayak bastı parası ozaman adama ceza veriyorlar hattı taşıttın ucuza buldun ama dam vergisi vercen çıkmış yeni:)

Tamam hocam haklısınız bişey diyemem..

bayiye sordurcam bakalım ne diyecekler

Tabi sorun hocam..Ama şu linklerdende mahiyetini öğrenebilirsiniz..

https://www.turktelekom.com.tr/yardim/bireysel-mobil/faturali-ve-faturasiz-hat-vergileri#:~:text=Telsiz%20Ruhsat%20%C3%9Ccreti&text=esnas%C4%B1nda%20pe%C5%9Fin%20olarak%20tahsil%20edilir.&text=Ayl%C4%B1k%2014%2c98%20TL%20olarak%20tahsil%20edilir

https://www.turkcell.com.tr/yardim/hattiniz/faturali/faturamdaki-vergiler-nelerdir#:~:text=Damga%20Vergisi%3A%20Cihaz%20veya%20paket,%250%2C948'i%20olarak%20hesaplan%C4%B1r.

onlar şu rakamı alcaz demiyor bide bilmemne diyor

Tamam bende onu diyorum işte..Vodafone bu konuda şeffaf davranıp rakamı en başta söylemiş..Evet diğerleri rakam vermiyor...

burda bir görselde gördüm sitesinde bulamıyorum damga vergisi her tarife göre farklı ozaman

• F3SV mağduru kullanıcısına yanıt

Vodafone bu ekstra 30 gb için ücret istemiyor.

burda bir görselde gördüm sitesinde bulamıyorum damga vergisi her tarife göre farklı ozaman

zar zor ulaştım vodofone uzman ile görüştüm sadece telsiz parası var dedidedim sitenize kampanya yazmışsınız sadece telsiz parası dedi adam ısrarla tamam dedim kapadım

• Arkadaşlar selam. 6 Ocak'ta Vodafone taahhütüm bitiyor. Turkcell 10 GB paketine geçiş yapacağım ama ne zaman yapmam gerekiyor. 4-5 Ocak gibi mi yapmam lazım? Gününü nasıl denk getiriyorlar ben şimdi başvurursam?

• radyohead R kullanıcısına yanıt

Son 30 güne girildiğine cayma bedeli çıkmaz , uygulamadan cayma bedelini kontrol edin

Evet..Sözleşme ücretinin binde 9 u kadar olur Damga Vergisi..Ama bunu sadece telekom olarak düşünmeyin..Taahht verdiğiniz dolayısıyla sözleşme imzladığınız herşeyde bu ödenir..

• 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.