Türk Telekom da tarifenin detayına bakmanız lazım. Başka yere geçip sonra geçiş yapabilirsiniz. Vestelcell şuan uygun fiyatları. 18 gb 55 TL bimcell den geçirebiliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024] (9. sayfa)
-
-
Eskiden ttmobil de faturasiza gecirin diyince kayit olusturup 1-2 gun sonra arayip guzel teklifler yapiyorlardi, ayni blofu yapsak ise yarar mi yine? Genel mudurlukten arayip uygun fiyatli guzel teklifler yapiyorlardi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla Vodafone da bı nitelikli dolandırıcı müşteri hizmetleri vardı adam herseye ok diyip seni istemediğin biseye üye yapiyordu 1 ay sonra saçma sapan fatura gelince btk tüketici hakları vs 2 ay uğraşıyordun. O adamı kovdularmi bilemiyorum kovdularsa tr veya vestele ise girmişse dikkat edin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk telekomda Faturasıza gecıyım dıyınce 79 tl ye 15 gb verdıler bakalım napacagız sızce ıyı fıyatmı ? zorlayalımmı bıraz daha
-
Arkadaşlar tt prime 12 GB 1000 dk paketli taahütğm bitiyor 26 sında tt hariç önerebileceğiniz tarife paket varmı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pttcell, Teknosacell ve Vodafone a bakmanızı tavsiye ederim hocam.
Hocam pttcell ve teknosacell tt altyapısı deme ? Çekmiyor bulunduğum yerde tt,vodafoneda varmı şuan bildiğin f/p tarife
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam, Pttcell ve Teknosacell Türk Telekom altyapısın dan faydalanmaktadır.
Kolay paketlere bakabilirsiniz hocam faturasız oluyor, aldığınız paketin üstüne de 7 gün geçerli 15 GB hediye ediyorlar.
1 ay dolunca da, gelen faturalı size uygun teklifler den birine geçiş yapabilirsiniz.
Zamdan önce 79 ödüyordum hocam 100 civarına çıkabilirim
Vodafone kolay paketler de bir süre takılın, ardından gelen faturalı teklifler uygun olursa size geçiş yapabilirsiniz.
hocam bu fiyata bu teklif nasil cikiyor size taahute kac ay var? bana 20gb 194 tl cektiler.
@yokizm hocam selam hattım annemin üstüneydi pasaporta kaydettiğim için kendime aldım 30 gb internet ve sınırsız sosyal medya YouTube faturasındaydım hattı üstüme alırken çalışan arkadaş faturasıza geç öyle al bedel az çıkar dedi zaten tarifen bitiyormuş cayma bedeli va dedi yıl başından 1 hafta önce faturasız talebi verdim ama onaylanması 7 gün sürdü uyanıklık yaptı Vodafone geç işleme aldı normalde 1 gün sürüyordu şimdi de üstüme aldım ama hattım faturasızda kaldı ve faturalar fahiş fiyat olmuş sonuçta kullanan bendim ve hat annemin adınaydı bana eski tarifem daha uyguna çıkmaz mı acaba ?
Merhaba hocam.
Maalesef büyük ihtimalle eski tarife çıkmayacaktır, ama yeni faturasız dan faturalıya geçiş teklifleri illa ki sunulacaktır hocam, oradan size en uygun tarifeye geçiş sağlayabilirsiniz.
Arkadaşlar hat devri yapalı 30 gün oldu, devir sırasında tanımlanan kolay paket de bitti. Ancak halen 1 tane bile faturalı teklif yok. Ne yapmam gerek sizce? Simple tarifeler çıkıyor sadece 10 gb 84 15 gb 94 tl not: vodafone
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 24 Ocak 2023; 1:6:0 >
Kullanmış olduğum 3. hattımın faturalı sözleşmesi bitiyordu. 21gb paket çıktı 125tl + 10tl vergi şeklinde
-
İyi fiyat hocam, kabul ettiniz sanırım. Bu arada gerçek KacakTV’siniz inşallah.
Ben ttmobil 6 aylık paket satın almıştım. Şubatın 15nde bitecek ancak online işlemlerde hiç teklif yok sizcede garip değil mi? Ben eskiden prime bi tarife kullandım. Çok memnun kalmıştım. Prime a nasıl geçiş yapabilirim? Not: bütçe 150 TL max
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslumcu54 -- 24 Ocak 2023; 0:42:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türk telekom faturasızdan faturalıya geçişte teklif falan geliyor mu beyler? Sitede yazan tarfiler baya tırt
-
Geliyor hocam.
İyi akşamlar telekom faturalı kullaniyorum 22 mart taahhüt bitiyor
Ttyildiz 15 gb ayda 3 defa ispark otopark bedava 57 liraydi
Aradılar 30 gb isparkli prime pakete 116 lira dediler fiyat nasıl ne dersiniz ? ( 20 gb demiş de olabilir benim için çok da fark etmiyor)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X