Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mbs79 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.884
Cevap
625
Favori
902.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dolcia

Arkadaşlar sonunda teklifler geldi ama gelmese daha iyiymiş, çok saçma ve pahalı tarifeler değil mi bunlar? Sizce ne yapmalıyım teklifleri reddetsem daha mantıklı teklifler gelir mi?
    Adama gore teklif veriyorlar heralde. Bende de fiyatlar sizde gozuktugu gibiydi gecen hafta, biraz bekliyim dedim cunku tahutum subat sonunda bitecek ve dun baktigimda fiyatlar artmisti. Bende genel zam geldi sandim ama kafalarina gore takiliyorlar demekki.

Edit: ben vodafonedan memnun olmasamda bunlardan birine muhtemelende uyumlu 8gb paketine geceyim diye dusunuyordum cunku diger operatorlerden bile daha yuksek teklifler aldim. Sonuc olarak fiyatlarin arttigini goruncede beklemeye gectim. Siz daha uygun bisey bulamiyorsaniz bunlardan birine gecin bendeki gbi yukseltmesinler teklifleri

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 25 Ocak 2023; 1:6:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Öyle yapayım hocam sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt

Çüş ya bunlar nasıl fiyatlar böyle. Hem istanbulun göbeğinde bile çekmez hem de istediklere fiyatlara bak. Ben de mecburen bunlardan birine geçeceğim herhalde hocam kısa süre içinde makul teklif gelmezse ne yapalım artık

• Tt prime 10 gb tarifesini kullaniyorum son faturam 55 tl. Yeni teklif geldi prime silver 15 gb 122.5 tl. 10 gb internet yetiyor onu sordum 130 tl. 7 yillik tt kullanicisiyim vodofone 10 gb tarifesinde guzel bisey bulursam gecis yapabilirim. Guncel tavsiye var mi yoksa tt ye devam mi edeyim

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi baska bir konuda gordum, siz tahut yaparken 12+12 seklinde mi yaptiniz hatirliyor musunuz? Eger oyleyse ve ilk 12 ayniz bittiyse ikinci 12 ay tahutunuz suanda odediginiz ucrete 20tl eklenerek devam edebilir. Tahut detayinizda bendeki gibi yukarda 1.donem mi yaziyor?

İlk 12 ayi bitene ikinci 12 aydan bahsetmeyip yuksekten yeni tahut verdirme cabasindalar anladigim kadariyla. Vodafone konusunda bir arkadas yeni pakete gecmemis beklemis ve tahutu bitince az bi artisla ikinci 12 aylik tahutu baslamis

• Serwoo S kullanıcısına yanıt
    Bugun eşimin hatti icin aradik 1-2 gune tahutu bitiyordu, faturasiza gecirin dedik, faturasiz birimine aktardilar. Ordakiler gecmememiz icin 1-2 tarife sundular ama fiyat yuksek geldi. Yok dedim yuksek faturasiza gecirin siz, sonra bi daha bakayim dedi ve 12gb 750dk 250sms paketi 72tl den teklif etti ve kabul ettik. 10tl vergi ile 82tl toplamda. Birde faturali firsat prime 15gb diye bi paket sunabiliyorlarmis onunda fiyati 79tl+vergi belki size bunuda sunabilirler. Bence tt den devam edin vodafone pek iyi degil cekmiyor vs. Ben 3 senedir vodafonedayim pek memnun degilim ama cokta sikinti yasamadim, paketler digerlerinden daha uygun diye hala devam ediyorum. Tt de daha uygun bulsam hemen gecerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 25 Ocak 2023; 1:41:54 >

Hocam ben faturasız kullanıyordum o yüzden taahhütüm yok benim hiç. Hattı üzerime devralacağım için faturalıya geçmedim cayma bedeli ödememek için

• Turkcell faturalı Aynen 15 kullanıcıyım. Aylık 81₺ ödüyorum, taahhütümün bitmesine 15 gün kaldı. Yine böyle uygun 15 - 20gb arası hangi tarifeye geçebilirim?

• Bugün ben aradım telekomu faturasiza geçirin yada teklifiniz var mı diye teklif birimine bağladılar kadın daha 55 gun var taahhüt bitimine siz bekleyin son 15 gun kala faturasiza geçmek istediğinizi fiyatların yüksek geldiğini söylersiniz yardımcı oluruz dedi kısacası ümit verdi şimdiden iki kati fatura ödemeye gerek görmedim bekleyeceğim bakalım ara ara mobilden uygun teklif var mı bakacağım bu arada teşekkürler

• Hocam telekomda mobil online işlemlerden gelen tekliflere ilgilenmyorum mu diyelim yoksa öylece kalsin mi daha cazip teklif gelmesi için ne yapmak lazım?

• Red edin bence hocam.

• Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt
    Faturasız hatta geçiş blöfü yapın, Mega 21 paketini teklif ederler size de.

21 GB 125₺.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • K

Dayanamadım kabul ettim hocam hergun artan peynir fiyatları gözümü korkuttu açıkçası 116 liraya tamam dedim Vodafone fiyat güncelledi Türkceli bekliyoruz bizim de fiyatlar artacak dedi beni ikna etti :)

• Hayırlı olsun hocam yeni tarifeniz

• Bekledikce tatife fiyatlarina zam geliyor yalniz hocam. 50gun sonra gececeginiz tarifenin fiyati 20tl artsa 12 ay boyunca fazladan 240tl odersiniz. Bende bekliyim dedim mesela sonra gozume kestirdigim tatifelere zam geldi hep :(

Onlar sizi gecisten caydirmak icin sizi dusunuyo gibi konusmuslar. Ama daha tahutun bitmesine 4 ay kala basliyolar tahutunuzun bitimine az kaldi diyip yeni tarifeye yuksek fiyattan gecirmeye calismalari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 25 Ocak 2023; 10:58:54 >
  • Hocam konu sahibi olarak sana yazayim baya aktifsin konuda baskalarina yardimci olabilirsin

Vodafone faturali tahudu olanlar yanimda uygulamasindan tahut bilgilerine baksinlar. Eger 1.donem yaziyorsa uygun bir artisla 2.donemleri devam ediyor. Ben mesela 45tl+vergi oduyorum su an tarifem subat sonu bitecek sonrasinda 2. 12 ayim 15tl artis ile yani 60tl+vergi ile devam edecekmis. Musteri hizmetlerinden dogrulattim biraz once. Ben gecen sene tahut yaparken 12+12 ay seklinde tahut yapmistim ve vodafoneun tahutleri genelde boyle oluyor zaten. (Simdiki tahutlere tefe tufe artisina bagla falan diye madde koymuslar ama gecen sene boyle bir madde yoktu)

Musteri hizmetleri sizi tahudunuz bitiyor diye aradiginda hic ikinci 12 aydan bahsetmiyor ve sorsanizda hayir devam etmeyecek bitecek tahudunuz diyor. Amaclari dusuk fiyattan devam etmemeniz, yuksek fiyattan sizi kandirarak yeni paket aldirmak.

Benim su an kullandigim icerikte paketi bana 120tl nin altinda sunmadilar, ama sagolsun bazi arkadaslardan gordumde bu ikinci 12ay hakkimin oldugunu ogrendim.

Asagidaki tahut ekraninda yukarda 1.donem yazanlarin uygun bir artisla 2.donemide oluyor bilginiz olsun

Tahutunuzun bitmesine 1 hafta kala falan zaten mesaj geliyormus sanirim ikinci 12 ay doneminiz yenilenecektir su ucretten gibi. Bi bilgilendirme oluyormus yani

Önce 2 ay var bekliyim diye düşündüm sonra hergun herseye zam geldiğini aklıma geldi ve her sene çingene pazarlığı etmekten yoruldum bu sene de böyle olsun dedim

15 gb 60 liraya kullanıyordum şimdi 20+5 gb 116 liraya onayladım ayda 3 defa ispark bedavası var o beni çok bağlıyor hocam çok işime yarıyor bulunduğum bölgede Vodafone iyi çekmiyor turkcell hep pahali telekom devam

Aynen hocam, bütün faturalı Vodafone tarifelerin de ikinci bir dönem bulunmaktadır, ilk dönem de olanlar hiç bir şey yapmadan devam etsinler.

Evet tarife bazlı bir yeni fiyatlandırma politikaları var, mesela 2023 yeni red tarifelerinde ikinci 12 ay yüksek bir fiyat artışı sözkonusu olacak

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.