Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sudafed Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.026
Cevap
637
Favori
915.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]bireysel.turktelekom.com.tr
    Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/prime-enerji-tarifesi
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Aynen ama isim vermeden :) kirmizi firma 2023 zamların açıkladı biz mavi firmayı bekliyoruz ondan sonra biz de zamlı fiyatları açıklayacağız fiyatlar 200 lira üzerinde olacak dedi hatta hergun peynir fiyatlarına bile zam geldiği keşke böyle olmasaydı falan filan hepsini konuştuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman yarın çevre illerde dahil arayıp vestelcell'e geçmeye çalışayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkanadana V kullanıcısına yanıt

İyi fikir gerçekten :). Ben bir inceleyeyim bu tarifeyi, bir de bulunduğum yerde çekim gücü nasıl hiç bilmiyorum. Nedense etrafımda hiç Telekom kullanan yok, araştırayım bakalım..

• Vodafone (FreeZone) kullanıcıları 🙋🏻‍♂️

Her ay 1 gün (24 saat) geçerli verilen hediyenizi unutmayınız, Vodafone Yanımda uygulamasın dan alabilirsiniz.

Hediye 👇

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

* Faturalı/Faturasız fark etmeksizin tüm FreeZone üyeleri kampanya dan yararlanabilir. (Simple üyeleri hariç)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bdurmus kullanıcısına yanıt

Eyvallah . Taahhut bitince denerim. Yoksa 2 kati fiyat cok fazla. Benim gelirim 2 kati olmadi sonucta

• Turkcell numarasını bazı faturalı paketlerine taşıyan veya yeni hat ile sahip olan müşterilerine 1 aylık TV+ Premium üyeliği hediye ediyor.

Bana sorarsanız tabii 1 aylık üyelik için değmez, tabii yine geçip veya geçmemek size kalmış.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Faturalıya geçişe özel

• Vodafone Yanımda uygulamasın da 3 gün geçerli 3 GB hediye yarışması başladı!

Soruların cevapları;

- Kırmızı

- 3

- Kabotaj Bayramı

- 6 milyon

- Her ikisinde

- iPhone 13

- IBot kelimesinden

• Teşekkürler kaptım 3 gb En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] 

• En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

Tv+, turkcell uygulaması kullananlara özel indirim yapmış. 1.5 gün süresi var indirimin. İşine yarayacak olursa değerlendirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar acilen sadece aramalarda kullanılacak yani interneti çok az veya olmayan ama dakikası olabildiğince bol paket lazım var mıdır bilen?

• Concordato kullanıcısına yanıt
    https://www.teknosacell.com/tarife--paketler/faturali-/cocuk-saati-tarifesi/

• ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, her zaman

• Fiyatlara bakınca baya iyi kullanıyormuşum galiba. Faturasız hosgeldin paketine geçtim turkcell'den. 20gb+750dk+750sms artı ayda ortalama 10-15gb sil süpür veriliyor. 28 gün/35 tl ödüyorum

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]bireysel.turktelekom.com.tr
    Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/yeni-hat-alanlara-ozel-hos-geldin

Bu galiba. Ama ben yaklaşık 1 ay önce geçiş yapınca kabul etmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Soprano -- 26 Ocak 2023; 21:46:10 >
  • 25 gb+750 dklık kolay paket aldım 50 tlye ama tek seferlik bir fırsattı muhtemelen. Halen bekliyorum düzgün bir faturalı teklif gelmesini

• T. Soprano kullanıcısına yanıt

yeni hat alanlara özel yazıyor yeni hat mı aldınız

• sivaslı5841 S kullanıcısına yanıt

Geçiş yapmıştım ama olmuştu

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

kim ne yapsın sansür plus çöpünü

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.