< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (12. sayfa)
-
-
bireysel.turktelekom.com.trMobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/mevcut-musteri-tarife-ve-paketleri/tum-faturasizdan-faturaliya-tarifeler/kafam-rahat-2-gb
Arkadaşlar bu tarifeye bimcell den nasıl geçebilirim. Doğrudan geçiş imkanı var mı. Bilgisi tecrübesi olan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Eskiden Türk Telekom'da "Öğretmen Hattı" vardı, öğretmenler kendi aralarında ücretsiz konuşuyordu diye hatırlıyorum sayın hocam. Benim Turkcell taahhüdüm martta sona eriyor, Turkcell'in kamu paketlerinden birine geçmeyi düşünüyorum, tabii öğretmenler kapsam dışı değilse :)
-
Hocam eski müşter misiniz yeni mi geçiş yaptınız? Baya iyi duruyor. Ben şu an ttdeyim. Eğer yeni müşteri olarak yeni bir tarihte geçtiyseniz ben de bi sorayım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bimcell bir Türk Telekom faturasız tarifesi olduğu için geçen sene Türk Telekom bayilerinde bu tarz tarifelere direkt geçişi yapıyorlardı, bu sene değişen bir şey varsa bilmiyorum ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhütü 4 aydır bitmiş eski müşteriyim.tarifenin ismi yazıyor görselde yazıyor.arayıp bi sorun isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başka kamuda çalışanlar yararlanamıyor mu sadece bu bakanlığa bağlı çalışanlarmı yararlanıyor
-
martta taahhütüm bitecek 125tl ye 24gb kullanıyorum turkcell. türk telekomun yada tt altyapılı geçiş yapaibleceğim uygun fiyatlı ürünler var mı ? tt nin sitesi önceden hazine gibiydi ne kadar deşersen o kadar uygun tarife buluyodun şimdi eskiisi gibi değil. tek sayfa var sadece
-
Benimde 24gb 89TL’lik tarife Mart’ta bitiyor. Hangi tarifeye geçecek bu gariban şimdi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 25 Ocak 2023; 15:10:42 >
21 GB 125₺, Mega 21 paketi.
Eğer Mart ayına kadar, Turkcell müşteri alımına kapatmazsa tabii.
Turkcell’de cayma bedeli nasıl sorgulanıyor, taktiği uyguladıktan sonra yanlışlıkla faturasıza geçersek ne kadar haşırttı bleckbord olacak görelim bari.
532 de karşına çıkan ilk robot cayma bedelini söylüyor, eğer o söylemez ise müşteri hizmetlerin den veya Turkcell mağazaların dan da sorgulatabilirsin.
Bana vodafone yolu gözüktü. 135tl Turkcell’e 25gb için gereksiz.
Vodafone’da 5mbps 100tl’lik tarifeye geçerim.
sormak lazım ancak şartlar açık yazılmış ve kurum kimliği istedikleri için zannetmiyorum doğrusu.
-
-
Ben turkcell kamu maksi 11gb kullanıyorum. İlk başta tarifede bizim kurum yoktu. İstanbul BB çalışanlarına kadar acıktı. Ben şikayet yazdım site üzerinden ve müşteri temsilcisine de şikayeti ilettim.kaydedin üst makamlara söyleyin diye. 2 gün sonra güncelleme yaptılar ve öğretmenler diye ilave yaptılar..ondan sonra geçiş yaptım kullanıyorum.. Ben 65 tl ye anlaşmıştım. Şu anda 90 tl.. tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok iyi yapmışsınız. Üşenmeyip uğraştığınız ve hakkımızı aldığınız için teşekkürler üstadım. Şubat ayında başvuracağım ben de. Saygılar sunuyorum, esen kalın.
-
Rica ederim. Aslında Türk Telekom un bu tarifesi de çok iyi. Buna da bir şikayet oluştursak mi acaba.. 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arap olsaydınız indirim yapardı TT hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yani? Tt müşteri hizmetleri Turkcell'in paketlere zam yapmasını beklediklerini mi söyledi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X