Şimdi Ara

En Uygunun Avantajlısını Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler bayanlar ben Canon EOS 1100D almaya karar verdim ama aklımda Nikon D3100 de var bunların en uygun fiyatları nerdedir en sağlamı en kalitelisi nedir teşekkürler.

• Beyler cevap :((
  • İkisi de benzer kalitede ürünler. Ve slr piyasasının en uygun ürünleri. Sıfır düşünüyorsanız bimeksin falan %25 indirimli günlerini inceleyin. Veya uygun satan istanbul bilişim i bir inceleyin. İkinci el piyasası yüksek ürünler; nerdeyse yarı fiyatına bulabilirsiniz sahibinden de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist64

İkisi de benzer kalitede ürünler. Ve slr piyasasının en uygun ürünleri. Sıfır düşünüyorsanız bimeksin falan %25 indirimli günlerini inceleyin. Veya uygun satan istanbul bilişim i bir inceleyin. İkinci el piyasası yüksek ürünler; nerdeyse yarı fiyatına bulabilirsiniz sahibinden de.

Sıfır almayı planlıyorum en ucuz 2.inci el 650 tl canon 1100d nin sıfırı 850-900 arası yani sıfır daha mantıklı ama en uygun yer neresi tam bilmiyorum hayyam pasajımı dogu bankmı
  • Hayyam daha fazla fotoğrafla ilgili dükkana sahip bir mekan, doğu bank genel olarak dijital ürünleri kapsar.

820 Liraya İstanbul Bilişim'de mevcut, baktınız mı?
  • quote:

Hayyam daha fazla fotoğrafla ilgili dükkana sahip bir mekan, doğu bank genel olarak dijital ürünleri kapsar.

820 Liraya İstanbul Bilişim'de mevcut, baktınız mı?

Evet ama güvenemiyoruz bir site yani bunların belirli bir mağazası varmı netten almak sakıncalı geliyo bana garantisi var ama mağazası olmadıktan sonra

• Güvenilir bir sitedir. Mağaza Çağlayan metrobus durağının yanında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz hat hangisi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Güvenilir bir sitedir. Mağaza Çağlayan metrobus durağının yanında.

Çok Saol Çok Yararlı Oldu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.