Bildirim
En Uygunun Avantajlısını Arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Beyler cevap :(( -
İkisi de benzer kalitede ürünler. Ve slr piyasasının en uygun ürünleri. Sıfır düşünüyorsanız bimeksin falan %25 indirimli günlerini inceleyin. Veya uygun satan istanbul bilişim i bir inceleyin. İkinci el piyasası yüksek ürünler; nerdeyse yarı fiyatına bulabilirsiniz sahibinden de. -
quote:
Orijinalden alıntı: seboist64
İkisi de benzer kalitede ürünler. Ve slr piyasasının en uygun ürünleri. Sıfır düşünüyorsanız bimeksin falan %25 indirimli günlerini inceleyin. Veya uygun satan istanbul bilişim i bir inceleyin. İkinci el piyasası yüksek ürünler; nerdeyse yarı fiyatına bulabilirsiniz sahibinden de.
Sıfır almayı planlıyorum en ucuz 2.inci el 650 tl canon 1100d nin sıfırı 850-900 arası yani sıfır daha mantıklı ama en uygun yer neresi tam bilmiyorum hayyam pasajımı dogu bankmı -
Hayyam daha fazla fotoğrafla ilgili dükkana sahip bir mekan, doğu bank genel olarak dijital ürünleri kapsar.
820 Liraya İstanbul Bilişim'de mevcut, baktınız mı? -
quote:
Hayyam daha fazla fotoğrafla ilgili dükkana sahip bir mekan, doğu bank genel olarak dijital ürünleri kapsar.
820 Liraya İstanbul Bilişim'de mevcut, baktınız mı?
Evet ama güvenemiyoruz bir site yani bunların belirli bir mağazası varmı netten almak sakıncalı geliyo bana garantisi var ama mağazası olmadıktan sonra
-
Güvenilir bir sitedir. Mağaza Çağlayan metrobus durağının yanında. -
quote:
Güvenilir bir sitedir. Mağaza Çağlayan metrobus durağının yanında.
Çok Saol Çok Yararlı Oldu :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X